- Emoji Skoru
- 2.369
- Puanlar
- 373
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.621
Bende pijamayla daha rahat ettimBir de hep sezaryende gecelik çok rahat diyorlar ya ben sevemediğimden, rahat edemediğimden sanırım sadece bir gecelik, 2-3 pijama takımı alıyorum yanıma, sezaryen kesisi epey aşağıda oluyormuş, pijama lastiği göbek hizasında, rahatsız etmez diye düşünüyorum , dün de bayan uzun elbise giymiş, nst odasında 2 kişiydik, elbiseyi komple yukarı kadar sıyırmak zorunda kaldı, bana o yüzden tek parça boydan şeyler hiç pratik gelmiyor, hastane çıkışı için de hala uygun kıyafet bulmuş değilim kendime, bildiğiniz cimri oldum o konuda, ayakkabı bakıyorum, "aman doğumdan sonra kendime gelince alırım" diyorum, kıyafet bakıyorum, "doğum kiloları gidince alırım" diyorum, sanırım bedenimdeki değişime alışamadım. İlk zamanları evdeki önden düğmelilerle atlatıp sonrası için sağlam alışveriş günleri bekliyor gibi![]()
Gecelik dedigin gibi dikis kontrolu vs. Yapilirken zir oluyor yani yukari siyiriyorlar ama sunuda unutmamak lazim
ayilana kadar hatta yuruyuse kalkana kadar sonda taki kaliyor (benim oyleydi) bu yuzden gecelik ilk anda rahat
ayyy bi dogsalarda kurtulsak o mu bu mu demekten
ne gerekiyorsa ne yakisiyorsa onu alsak