- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi Cilekkokusu12345
-
selam kızlarr benimde kızım olacak Allahım nasip ederse isimde çokk kararsızıs , yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim yaptıran varmı aranızda
farklı isimleri varmış sanırım renkli ultrasonda deniyormuş dün yaptırdık şükür temiz çıktı sonucumuzAyrıntılı derken canım ? bugun doppler ultrasona girdim ben
Bnm bi oglum daha olacakmis canlarimBana doktorum kız dedi ama kesin değil henüz bu sene kimden duyduysam erkek diyor bakalım senin ne olacak? Yarın haberlerini bekliyoruz
hayırlı olsun canım benim :)Bnm bi oglum daha olacakmis canlarim
Sagol cnm seninkinin cinsiyeti nehayırlı olsun canım benim :)
kız benimki:)Sagol cnm seninkinin cinsiyeti ne
farklı isimleri varmış sanırım renkli ultrasonda deniyormuş dün yaptırdık şükür temiz çıktı sonucumuz
Ayy masallah bnmde gonlumde kiz vardi ama erkek oldu iki erkek annesi oldum yani cok sukur rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inskız benimki:)
Amin canım inşallah görelim o günleri.. Benimde gönlümden geçiyordu da sağlıklı olsunlar öncelik o tabi, haftaya da detaylım var değişmez diye umuyorum :))Ayy masallah bnmde gonlumde kiz vardi ama erkek oldu iki erkek annesi oldum yani cok sukur rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?