2016 eylül bebeklerinin cinsiyetleri ve isimleri ;)

2015 eylül annesi olarak;

Karninizi bol bol sevin, doyasiya hamileligin tadini cikarin (kac kere hamile kaliniyor ki?) Kendinizi kisitlamayin gezin yürüyün, bol bol uyuyun ay cok uyudum diyip uyumamazlik yapmayin depolayin :) kitap okuyun (bak onu mutlaka yapin) kimseyi takmayin bahar geldi bebeginiz iyice hareketlendi bundan güzel bir yaz mi olur

Sıkıntısız bir doğum gazsiz saglikli bebis ve bol süt dilegiyle

Ha birde ben yaptim siz yapmayin. Bebegim beni sevmiyor galiba, sütüm yok benim aç kalacak cocuk, ben iyi bir anne degilim bakamiyorum sanirim agliyor devamli.... geciyor

selam kızlarr benimde kızım olacak Allahım nasip ederse isimde çokk kararsızıs , yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim yaptıran varmı aranızda

Ayy masallah bnmde gonlumde kiz vardi ama erkek oldu iki erkek annesi oldum yani cok sukur rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins
Amin canım inşallah görelim o günleri.. Benimde gönlümden geçiyordu da sağlıklı olsunlar öncelik o tabi, haftaya da detaylım var değişmez diye umuyorum :))

merhaba bende eylül bebeğimi kucağıma alacağım nasipse :) bir oğlum olacak ismi de ÇAĞAN olacak inşallah, anlamı mutlu gün , şenlik , bayram ... sağlıklı eli yüzü düzgün doğmayı nasip etsin rabbim bütün bebeklerimize .. Allah Yardımcımız olsun arkadaşlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…