2016 eylül bebeklerinin cinsiyetleri ve isimleri ;)

merhabalar bende tam 16+0 doktora gittiğimde %90 kız dedi doktor ama yinede bir şüphe kaldı :) alışveriş için sabırsızlanıyorum ben özellikle birkaç şey aldım hemen ama tereddüt ediyorum doğrusu çünkü çok değişen duydum... hayırlısı bakalım bekliyorum bu ay gittiğimde kesinleşir herhalde

Ay inşallah bakalım salı gitcem muhtemelen :) herşeyleri çok tatlı oluyo bir kesin belli olsa ben de başlicam bakınmaya, içim içimi yiyor :) öyle deme kucağına alınca unutuyor insan, doğamıza aykırı yani yoksa kim yapar 2.yi 3.yü dimi ama :)

Hayırlısı olsun canım evet çok tatlı oluyo heyecanı bi başka :) unuturmuyum cok cektiriyor bana

Arkadaşlar, sanırım genellikle başak burcu olacak bebeklerimiz, bunun konuşulduğu ayrı bir balık var mı bilmiyorum ama ben çok istiyorum başak burcu olmasını :) bunlara kadar düşünüyorum yani :)
Merhaba benim burcum da başak ben de merak ediyorum erken doğarsa başak zamanında doğarsa terazi oluyo heralde :) bakalım ne olacak hayırlısı

Arkadaşlar, sanırım genellikle başak burcu olacak bebeklerimiz, bunun konuşulduğu ayrı bir balık var mı bilmiyorum ama ben çok istiyorum başak burcu olmasını :) bunlara kadar düşünüyorum yani :)
Evet merak konusu gerçekten başak terazi arası gidip geliyoruz, başakları da hiç bilmiyorum aslında tanıdığım yok

Evet merak konusu gerçekten başak terazi arası gidip geliyoruz, başakları da hiç bilmiyorum aslında tanıdığım yok
Benim normal zamanda doğarsa terazi ama başak olmasını daha çok isterim eşim kuzenim en iyi arkadaşım başak Tabi en önemlisi sağlıklı hayırlı bir evlat olması

Kizim olucak insaallah... isminide Fatıma Ela koyucaz Allah kismet ederse :)

Arkadaslar fotoraflardan cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz:))))
maşallah yanaklar tombiş tombiş bn kıza benzettim ama bakalım ne çıkacak Bn de bir eylül annesiyim geçen yılı hatırladım sizleri görünce. Şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin hepinizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…