- 10 Şubat 2016
- 114
- 60
- 18
- Konu Sahibi Cilekkokusu12345
-
ayyyy canımmsağol inş senın 3 lu taramada bellı oldu mugonul kız ıster ama hayırlısı bakalım
Ya başından beri erkek olacak gibi geliyor gönlümden geçen kız ama, psikolojik heralde :) sen pekiBnde senin gibi cnm daha 15 de öğren cm ne hissediosun
Ay inşallah bakalım salı gitcem muhtemelen :) herşeyleri çok tatlı oluyo bir kesin belli olsa ben de başlicam bakınmaya, içim içimi yiyor :) öyle deme kucağına alınca unutuyor insan, doğamıza aykırı yani yoksa kim yapar 2.yi 3.yü dimi ama :)Teşekkürler canısı :) inşallah öğrenirsin biz sülalecek kız hissediyodukbizi şaşırtmadı kızımız. İlk battaniyesini bile somon rengi örmüştüm çok hissiyatlı bi gebelik oldu benim için oldukça da zor geçiyor. Bi sonraki hamileliğim sanırım 4-5 yılı bulur
Ay inşallah bakalım salı gitcem muhtemelen :) herşeyleri çok tatlı oluyo bir kesin belli olsa ben de başlicam bakınmaya, içim içimi yiyor :) öyle deme kucağına alınca unutuyor insan, doğamıza aykırı yani yoksa kim yapar 2.yi 3.yü dimi ama :)
Unutulur elbet tatlı anılar olarak söyleriz inşallah ilerde :)Hayırlısı olsun canım evet çok tatlı oluyo heyecanı bi başka :) unuturmuyum cok cektiriyor bana
Merhaba benim burcum da başak ben de merak ediyorum erken doğarsa başak zamanında doğarsa terazi oluyo heralde :) bakalım ne olacak hayırlısıArkadaşlar, sanırım genellikle başak burcu olacak bebeklerimiz, bunun konuşulduğu ayrı bir balık var mı bilmiyorum ama ben çok istiyorum başak burcu olmasını :) bunlara kadar düşünüyorum yani :)
Ayneen benim de öyle meraktayım :)Merhaba benim burcum da başak ben de merak ediyorum erken doğarsa başak zamanında doğarsa terazi oluyo heralde :) bakalım ne olacak hayırlısı
Evet merak konusu gerçekten başak terazi arası gidip geliyoruz, başakları da hiç bilmiyorum aslında tanıdığım yokArkadaşlar, sanırım genellikle başak burcu olacak bebeklerimiz, bunun konuşulduğu ayrı bir balık var mı bilmiyorum ama ben çok istiyorum başak burcu olmasını :) bunlara kadar düşünüyorum yani :)
Benim normal zamanda doğarsa terazi ama başak olmasını daha çok isterim eşim kuzenim en iyi arkadaşım başakEvet merak konusu gerçekten başak terazi arası gidip geliyoruz, başakları da hiç bilmiyorum aslında tanıdığım yok
Oh ne güzel o zaman her türlü iyi senin için :)Benim normal zamanda doğarsa terazi ama başak olmasını daha çok isterim eşim kuzenim en iyi arkadaşım başakTabi en önemlisi sağlıklı hayırlı bir evlat olması
Evet canm iki yeğenimde teraziOh ne güzel o zaman her türlü iyi senin için :)
maşallahArkadaslar fotoraflardan cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?