- 10 Şubat 2016
- 114
- 60
- 18
- Konu Sahibi Cilekkokusu12345
-
Bndemi eylul koysam.ki :)
Ben kiz olursa adini rananur mina falan erkk olursa ayaz dusundum
Üstüme vazife degil belki ama birazda senin dusuncelerin olsa cmm hep esim diyor sun sen ne istiyirsunHayırlısı olsun canım isimler kişilikleri de etkiler ben böyle düşünüyorum o yüzden isimlerin de güzel anlamları olmalı. Bizim eğer bi oğlumuz olursa kızımızdan sonra ismini kemal koyacağız eşimin isteği bu da
Üstüme vazife degil belki ama birazda senin dusuncelerin olsa cmm hep esim diyor sun sen ne istiyirsun
Daha değişil isimler dusun dusunelim arkadaslar da paylaşır
ben hala ogrenemedım ne sansızım ozelede gıttım oda soylmedı persembe gunu 3 lu taramam bellı olur mu bılemıyorum hcg degerı ne gorede cınsıyet tahmını var dıyorlar 50 uzerı ıse kız 50 altı erkek dıye benım degerım 46 :/:/
16 +1 canım benden onceler hep ogrendı
Bende tam 16 haftada öğrendim hep çocuk kendini geç gösterirse kız diyolar ama hayırlısı olsun inşallah canımm. Bizimki hep yatıyodu vallahi bende ne tembel çocuk derdimdoktor biraz uğraştı görmek için sonunda kız dedi bakalım seninki ne çıkacak acaba hayırlısı olsun inşallah.
Benim bebeğimde daha göstermedi.16+1 olacağım bu ctesi bakalım artık görürler inşallah.Başka dr da gittim gene göstermedi.
Benim bebeğimde daha göstermedi.16+1 olacağım bu ctesi bakalım artık görürler inşallah.Başka dr da gittim gene göstermedi.
Listenin resmni cekip ararsan bizdenyararlanalim cnmBenim bebeğim de Eylül'de doğacak kısmetse, ama kız olursa Eylül ismini vermeyi düşünmüyorum, çünkü hayatı boyunca tanıştığı HERKES ona ismini duyduktan sonra "Aaa Eylül'de mi doğdun yoksa?" diye soracak ve bunaltacak, eminim. Ben tanıştığım tüm Eylül'lere öyle soruyorum çünküİnsan engel olamıyor nedense... O yüzden bence daha yaratıcı olmakta fayda var :) Ben karışık isim listemi hazırladım aylar öncesinden, artık beklemedeyiz, cinsiyeti öğrenmek için son 3 hafta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?