2016 eylül bebeklerinin cinsiyetleri ve isimleri ;)

Ben kiz olursa adini rananur mina falan erkk olursa ayaz dusundum

Hayırlısı olsun canım isimler kişilikleri de etkiler ben böyle düşünüyorum o yüzden isimlerin de güzel anlamları olmalı. Bizim eğer bi oğlumuz olursa kızımızdan sonra ismini kemal koyacağız eşimin isteği bu da

Üstüme vazife degil belki ama birazda senin dusuncelerin olsa cmm hep esim diyor sun sen ne istiyirsun

Üstüme vazife degil belki ama birazda senin dusuncelerin olsa cmm hep esim diyor sun sen ne istiyirsun

Estağfurullah canım :) ben kendi düşüncelerimi söylüyorum kabul etmiyor değil sadece onun söylediklerini beğenince onaylıyorum. Yani bu konuda bi ısrarı yok eşimin :)

ben hala ogrenemedım ne sansızım ozelede gıttım oda soylmedı persembe gunu 3 lu taramam bellı olur mu bılemıyorum hcg degerı ne gorede cınsıyet tahmını var dıyorlar 50 uzerı ıse kız 50 altı erkek dıye benım degerım 46 :/:/

Sıkma canını şansızlıkla alakası yok bence kaç haftalık bebeğin ?

16 +1 canım benden onceler hep ogrendı

Bende tam 16 haftada öğrendim hep çocuk kendini geç gösterirse kız diyolar ama hayırlısı olsun inşallah canımm. Bizimki hep yatıyodu vallahi bende ne tembel çocuk derdim doktor biraz uğraştı görmek için sonunda kız dedi bakalım seninki ne çıkacak acaba hayırlısı olsun inşallah.

Benim bebeğimde daha göstermedi.16+1 olacağım bu ctesi bakalım artık görürler inşallah.Başka dr da gittim gene göstermedi.

ayyyy canımmsağol inş senın 3 lu taramada bellı oldu mu gonul kız ıster ama hayırlısı bakalım

Benim bebeğimde daha göstermedi.16+1 olacağım bu ctesi bakalım artık görürler inşallah.Başka dr da gittim gene göstermedi.

bana doktor denk gelmedı devlet hastanesı zaten soylemıyor ozelle gıttım cınsıyetı soracaksan paranızı alın cıkın dedı Allahım yarabbım persembe gunu doktora gıdeceğım

3 lu test mi öne yaa bn ikili yaptrdm iki hafta sonra bu haftada cnsiyet baktrcm ozelle gdioz ama kimae ilgilenmio dokrr degstrdm bu ay öğren cm bnde

Benim bebeğim de Eylül'de doğacak kısmetse, ama kız olursa Eylül ismini vermeyi düşünmüyorum, çünkü hayatı boyunca tanıştığı HERKES ona ismini duyduktan sonra "Aaa Eylül'de mi doğdun yoksa?" diye soracak ve bunaltacak, eminim. Ben tanıştığım tüm Eylül'lere öyle soruyorum çünkü İnsan engel olamıyor nedense... O yüzden bence daha yaratıcı olmakta fayda var :) Ben karışık isim listemi hazırladım aylar öncesinden, artık beklemedeyiz, cinsiyeti öğrenmek için son 3 hafta...

Listenin resmni cekip ararsan bizdenyararlanalim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…