- 2 Ekim 2015
- 1.412
- 1.124
- 53
- 41
- Konu Sahibi Cilekkokusu12345
-
İkili test kontrolünden sonra doktor tercihine ve bebeğin pozisyonuna göre söylüyor cnm.Tahmini kaçıncı haftada belli oluyo genelde ?
Haklısın erken cok yanilan oluyor en garanti 16.hafta12.haftada erkek dedi 14. Haftada yüzde yüz kız net olarak 14. Haftada belli oluyor
Ayyy insallah olur canim eylül cok güzel isimMerhaba :) bende aranıza katılmak istiyorum kızımız olursa ismini eylül koyacağız :)
Geçen gün konuşuyorduk birimiz eylül koymalı diye :) gönlüne göre olur inş canım :)Merhaba :) bende aranıza katılmak istiyorum kızımız olursa ismini eylül koyacağız :)
Ayyy insallah olur canim eylül cok güzel isim
Geçen gün konuşuyorduk birimiz eylül koymalı diye :) gönlüne göre olur inş canım :)
Ay valla iple çekiyorum o günleri :)İnşallah benim eşimden çıktı bu fikir :) bakalım eylülümüz mü olacak :)
12. Haftada tam net olmamakla beraber doktorun ilk izlenimi oluyor değil mi? Peki hareketlerini ne zaman görebildiniz? Ben sizden 1-2 hafta geride geliyırum ama aranıza katımak istedim12. Haftada belli olur
1-2 ay sonra isim cinsiyet konuşuruz buralardaAy valla iple çekiyorum o günleri :)
Bakalim ya bende sabirsizlikla bekliyorum; )1-2 ay sonra isim cinsiyet konuşuruz buralardaGeçen yıl erkek yılıylı sanki bu yıl kız yılı gibi
gunaydin canim bebeislerimiz dogum tarihi ayni gorunuyor sat tarihiniz 18 aralik miBen de buldum topiği :) Meraktan çatlıcam valla,yediklerime bakarsan kız,hissiyata bakarsan erkekİkisine de elhamdülillah,sağlıklı olsun da..
Ayy gönlümden geçen kız ama hadi hayırlısı1-2 ay sonra isim cinsiyet konuşuruz buralardaGeçen yıl erkek yılıylı sanki bu yıl kız yılı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?