2016 eylül bebeklerinin cinsiyetleri ve isimleri ;)

Ay valla iple çekiyorum o günleri :)

Bebeğim sağlıklı çok şükür bugun renkli ultrasonda gördüm ay vallahi 10 aylık olduk biz nerdeyse 4 ayımız kaldı :)) bi de bende rahim ağzı kısalığı varmış. kendi doktorum düşük tehliken ve erken doğum riskin yüksek dedi çok korktum benim doğumumu yaptıran doktoruma gittim yani (ebe)me çok şükür atlatmışsın %80 i dedi. 1 hafta daha dikkat etmelisin dedi. kızlar dua edin bebişim benimle kalsın inşallah...

merhaba arkadaşlar bnde internette gezerken gözüme çarptınız :) bende bi 2016 hamişi olarak katılmak istedim aranıza :) bnm son adetim aralık 29 :) brz kazara oluşan bi hamişlik :) şuanda 1 yaşında bir bebeiim var ve oğlumun doğumun günnde hamile olduğumu öğrendim (26 ocakta) 7+5 haftalık hamişim hayırlısı baya bi şok oldu eşimle ancak alışabildik... sağsağlım kucağımıza alırız inş. bende çok merak ediyorum bebeiimizin cinsiyetini bir oğlum var inş buda kız olur diyorum ama eli ayağa sağlıklı olsunda çok da önmli değil... şuana kdr aldığım hamişlerden hep kız olduklarını duydum geçen sende çok erkek bebek doğmuştu hayrlısı bu sene kız senesi olabilir hanımlar :) nyse herkese TEKRARDAN MERHABA :)

Insallah bu sefer ki de kiz olur

Bende öğrenir öğrenmez paylaşıcam kızlar sizlerle inşallah sağlıklı olurda kızda olsa bizim erkek olsada bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…