- 25 Kasım 2015
- 1.396
- 896
- 43
- Konu Sahibi Cilekkokusu12345
-
Ay valla iple çekiyorum o günleri :)
Kız olursa bende adını eylül koymayı düşünüyorum
Tabi fikrim değişmezse
Insallah bu sefer ki de kiz olurmerhaba arkadaşlar bnde internette gezerken gözüme çarptınız :) bende bi 2016 hamişi olarak katılmak istedim aranıza :) bnm son adetim aralık 29 :) brz kazara oluşan bi hamişlik :) şuanda 1 yaşında bir bebeiim var ve oğlumun doğumun günnde hamile olduğumu öğrendim (26 ocakta) 7+5 haftalık hamişim hayırlısı baya bi şok oldu eşimle ancak alışabildik... sağsağlım kucağımıza alırız inş. bende çok merak ediyorum bebeiimizin cinsiyetini bir oğlum var inş buda kız olur diyorum ama eli ayağa sağlıklı olsunda çok da önmli değil... şuana kdr aldığım hamişlerden hep kız olduklarını duydum geçen sende çok erkek bebek doğmuştu hayrlısı bu sene kız senesi olabilir hanımlar :) nyse herkese TEKRARDAN MERHABA :)
ben temmuz annesi olcam inşllh ve cinsiyeti oğreneli 3 gun oldu12+6 haftalık olduk öğrenemedik hala
Cinsiyet kizmi canim genelde kizlar gec ogreniliorben temmuz annesi olcam inşllh ve cinsiyeti oğreneli 3 gun oldu
Oyyy bizimki de mi öyle olacak acaba :/ben temmuz annesi olcam inşllh ve cinsiyeti oğreneli 3 gun oldu
Erkekmis bebeginiz; ) saglikla gelsin pasanizben temmuz annesi olcam inşllh ve cinsiyeti oğreneli 3 gun oldu
Masallah hayirli olsunkesinlesmemekle birlikte kiz dedi doktorumuz :)
saglikla gelsin hepsi
yok oğlum olcak inşllhCinsiyet kizmi canim genelde kizlar gec ogrenilior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?