2016 eylül bebeklerinin cinsiyetleri ve isimleri ;)

Oyyy bizimki de mi öyle olacak acaba :/

Hissettiğiniz cinsiyetle bebeğinizin cinsiyeti aynı mı :)
evet,hep erkek hissettim. Beni her goren ama her goren kız çocuğu dedi yok kalçan çıkmış yok gobeğin yayılmış,yok ekşi yiyosun kesin kızdr dediler ama bn hep erkek hissettim.. Hatta cinsiyet oğrenmeden erkek kıyafeti aldım ve erkek çıktı cinsiyet..
siz ne hissediyorsunuz

Ben de erkek hissediyorum hele son ultrason görüntümüzü göndersem kesn erkek dersiniz. Tam bir erkek suratı

evet renkli ultrasonumuz. Tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ya ultrasonları bile güzel
gerçkten çok net çıkmış.. Çok guzel duygular bunlar.. Bende daha yeni yeni tekmelerini hissediyorum.. Muhhteşem bi his.. Asıl insan o zamn hamile olduğunu anlıyo.. ozellikle akşam uzandığımda çok hareketli

Maşallah ne güzel. Sağlıkla kucağına aldığın günü de görürsün inşallah. Ben cinsiyetten ziyade o tekmeleri hissetmeyi daha fazla gözlüyorum resmen. İnşallah benim de sağlıkla hayırla ilerler

12+3 buyuk ihtimalla erkek dedi doktor esim Ertug Alp de israr ederken ben Yigit Alp olsun istiyorum.gerci biz iddiaya girmistik ve kazanan isimleri koyacakti iddiamizda benim hamile olup olmamamdi ve o hamile oldugumu bildi :) nornalde benim bilmem gerekiyordu ama :) :) mecbur kabullenecegim heralde ismi

Hey kizlar bendee geldimm :)) ben hep ruyalarimda erkek goruyorum ama cin takvimine gore de kiz cikiyor ay cok heyecanli 15 gun sonra bi daha ki kontorlum o zaman cikar mi sizce :)

Merhaba kızlaar
Benim de şu an en çok merak ettiğim bebişimizin cinsiyeti. 3 hafta sonra gidiyoruz doktora inşallah belli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…