- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Cilekkokusu12345
-
evet,hep erkek hissettim. Beni her goren ama her goren kız çocuğu dediOyyy bizimki de mi öyle olacak acaba :/
Hissettiğiniz cinsiyetle bebeğinizin cinsiyeti aynı mı :)
Ben de erkek hissediyorum hele son ultrason görüntümüzü göndersem kesn erkek dersiniz. Tam bir erkek suratıevet,hep erkek hissettim. Beni her goren ama her goren kız çocuğu dediyok kalçan çıkmış yok gobeğin yayılmış,yok ekşi yiyosun kesin kızdr dediler ama bn hep erkek hissettim.. Hatta cinsiyet oğrenmeden erkek kıyafeti aldım ve erkek çıktı cinsiyet..
siz ne hissediyorsunuz
rabbim gonlunuze gore versin,sağlıkla ssıhhatle inşllhBen de erkek hissediyorum hele son ultrason görüntümüzü göndersem kesn erkek dersiniz. Tam bir erkek suratı
evet renkli ultrasonumuz. Tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ya ultrasonları bile güzel
Maşallah ne güzel. Sağlıkla kucağına aldığın günü de görürsün inşallah. Ben cinsiyetten ziyade o tekmeleri hissetmeyi daha fazla gözlüyorum resmen. İnşallah benim de sağlıkla hayırla ilerlergerçkten çok net çıkmış.. Çok guzel duygular bunlar.. Bende daha yeni yeni tekmelerini hissediyorum.. Muhhteşem bi his.. Asıl insan o zamn hamile olduğunu anlıyo.. ozellikle akşam uzandığımda çok hareketli
aminnn inşllhMaşallah ne güzel. Sağlıkla kucağına aldığın günü de görürsün inşallah. Ben cinsiyetten ziyade o tekmeleri hissetmeyi daha fazla gözlüyorum resmen. İnşallah benim de sağlıkla hayırla ilerler
Oyy masallah ben biliodum senin erkek olucak12+3 erkek dendi
Aklımda rüzgar ismi var
Bizimki aynıymış :) bakalım ne zaman öğreneceğizMerhabalarr
Bende merak ediyorum ama daha erken benim için
Üç hafta sonra gidicem doktora belki o zaman belli olurrBizimki aynıymış :) bakalım ne zaman öğreneceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?