- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.721
canim herkesin tedavi şekli farklı oluyor. doktorun yöntemleri farklı olabiliyor sen bunlara takılma. yanlış hatirlamiyorsam sen yurt disindaydin. orası buraya göre çok farklı oluyo anlatan arkadaşlardan biliyorum. mesela benim geçen transferde dogum kontrol hapini adetin 2 günü başladım bitirdim sonra adet oldum ve estrofemle başlamıştım. şimdiki transferimde ise aynı yumurta buyuyutme zamanı gibi pregon kullaniyorum ve böyle transfer yapicak. merak etme yani farklılıklar okabiliyo.Dondurulmuş embriyo transfer olan yada olacak olan arkdaşlar süreç nasıl işliyor ve hangi ilaçları kullanıyorsunuz?? Doğum kontrol hapı kullananlar ne için kullanıyorsunuz.. benim dondurulmuş transferim olacak adetimin ilk günü itibariyle doğum kontrol hapı kullanmaya başladım.. bunun dışında hiç bi ilac yok çarşamba kontrol var rahim kalınlığı ölçülcek ve transfer tarihi belirlenecek. sanki benim tedavim sizlere göre ters gibi gelmeye başladı.. sadece doğum kontrol hapıyla dondurulmuş transfer olur mu??? Offff kafamda yine deli sorularrr