• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Kizlar selam, benim bugun 9. Günüm. Düne kadar hiçbir belirtim olmadı. Dün belim çok ağrıyordu bugün hafiflemiş bugünde kasıklarım ağrıyor bıçak saplaması gibi. Göğüslerim zaten transferden önce balon gibi olmuştu kullandığım ilaçlardan. Ama iki gündür çok acıyor. Bu belirtiler ilaçtan kaynaklı mıdır? Bu belirtileri yasayip kanda pozitif goren var mi? 🤲🏼🤲🏼
Ben varım canım ama herkeste aynı mi bilmiyorum transferin T+ 2. Günü bel ağrısı oldu ve çok fazlaydı sonra öğlenden sonra geçti ertesi gün tekrar başladı daha önce histeroskobi miyomdan ameliyat oldum ağrısı belde yapılan iğne yerine vuruyordu ve T+6.gune kadar devam etti ne oturabildim ne yatabildim ayakta olmam gerekiyordu sonra lekem geldi tam adet günüm kahverengi ve daha koyu günlük pedi doldurmaz hepsi, 3 gün sürdü ve bel ağrım hafifledi ve yanlarimda ağrıyordu. Transferden önce benim göğüslerim de ağrıyordu regl bitti ağrımaya başladı ilaçlardan transfer gününe ve sonrası da 1 kaç gün yine ağrıdi 1-2 gün ağrımadi sonra tekrar başladı benim koltuk atlarim hep ağrıyordu süt kanalları oradan geçiyor ve şiş gibi , sabahları kasilmalarim oluyordu bacaklarım,kasıklar ve bel felan oda ilaçlardan, öyle çok kasık ağrım olmadı hafif felan böyleydi çok şükür pozitifi gördüm şimdide sancılarım var adet sancısı felan her şey guzell olur inşallah 🤲 Allah isteyen herkese nasip etsin🤲

Kendi doktorum tıpta böyle bir şeyin olmadığını söyledi. 2. transferimi oldum 7. gün negatif geldi sonuç. bugün 9. günüm tekrar kan vereceğim. Yine negatifse ne olacak bilmiyorum. neye inanacağımı şaşırdım
Kendi doktorunuzun böyle bişey olmadığını söylemesi benimde içimi rahatlattı valla. Bazı doktorlar saçma sapan konuşuyor cidden

Kendi doktorunuzun böyle bişey olmadığını söylemesi benimde içimi rahatlattı valla. Bazı doktorlar saçma sapan konuşuyor cidden
Evet. Ama 2 transferdir negatif görmenin de bir sebebi olmalı. Bu 2. Transferim. Henüz tam net değil negatif olduğu ama 7. Gün çok düşük geldi değer. Negatif ise bir araştırma yapılması gerekmiyor mu? 1,5 yıl kendimiz denedik ama 1,5 yılın içinde yumurta takipleri hep yapıldı 5 kez çatlatma iğnesi ve bir kez de aşılama oldu hiçbir şekilde gebelik oluşmadı. Sonra tüp bebeğe başladık 2 transfer de negatif. Doktorlara göre ben de eşim de çok sağlıklıyız. Yaşımız genç. Kendiliğinden bile olurmuş falan filan. Sıkıldım bu laflardan. Madem bir problem yok neden 2 yıldır olmuyor. 2 yıldır hiç gebelik oluşmaması zaten bir problem.

Ben varım canım ama herkeste aynı mi bilmiyorum transferin T+ 2. Günü bel ağrısı oldu ve çok fazlaydı sonra öğlenden sonra geçti ertesi gün tekrar başladı daha önce histeroskobi miyomdan ameliyat oldum ağrısı belde yapılan iğne yerine vuruyordu ve T+6.gune kadar devam etti ne oturabildim ne yatabildim ayakta olmam gerekiyordu sonra lekem geldi tam adet günüm kahverengi ve daha koyu günlük pedi doldurmaz hepsi, 3 gün sürdü ve bel ağrım hafifledi ve yanlarimda ağrıyordu. Transferden önce benim göğüslerim de ağrıyordu regl bitti ağrımaya başladı ilaçlardan transfer gününe ve sonrası da 1 kaç gün yine ağrıdi 1-2 gün ağrımadi sonra tekrar başladı benim koltuk atlarim hep ağrıyordu süt kanalları oradan geçiyor ve şiş gibi , sabahları kasilmalarim oluyordu bacaklarım,kasıklar ve bel felan oda ilaçlardan, öyle çok kasık ağrım olmadı hafif felan böyleydi çok şükür pozitifi gördüm şimdide sancılarım var adet sancısı felan her şey guzell olur inşallah 🤲 Allah isteyen herkese nasip Çok sevindim canım darisi basima insallah 🤲🏼Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.🤲🏼 Tek embriyo mu transfer edildi

Son düzenleme:
Evet. Ama 2 transferdir negatif görmenin de bir sebebi olmalı. Bu 2. Transferim. Henüz tam net değil negatif olduğu ama 7. Gün çok düşük geldi değer. Negatif ise bir araştırma yapılması gerekmiyor mu? 1,5 yıl kendimiz denedik ama 1,5 yılın içinde yumurta takipleri hep yapıldı 5 kez çatlatma iğnesi ve bir kez de aşılama oldu hiçbir şekilde gebelik oluşmadı. Sonra tüp bebeğe başladık 2 transfer de negatif. Doktorlara göre ben de eşim de çok sağlıklıyız. Yaşımız genç. Kendiliğinden bile olurmuş falan filan. Sıkıldım bu laflardan. Madem bir problem yok neden 2 yıldır olmuyor. 2 yıldır hiç gebelik oluşmaması zaten bir problem.
Kesinlikle dogru dusunuyorsun canim. Bu da Allah korusun negatif ilursa ileri tetkiklere gecmen lazim bence. Bende sebepsiz diye gittigimde sebepsiz yoktur bulunamamis sebep vardir demisti ki oyle oldu sonradan da buldu laporoskopi oldum falan. Dogru dusuniyorsun yani.

Kesinlikle dogru dusunuyorsun canim. Bu da Allah korusun negatif ilursa ileri tetkiklere gecmen lazim bence. Bende sebepsiz diye gittigimde sebepsiz yoktur bulunamamis sebep vardir demisti ki oyle oldu sonradan da buldu laporoskopi oldum falan. Dogru dusuniyorsun yani.
Evet, o yüzden araştırılsın diyeceğim. Çünkü gözden kaçan şeyler olabilir. Nasip boyutuna hep anlam yüklüyoruz ama her zaman da nasip deyip geçemiyorsun..

Merhaba kızlar ben de bugün transfer oldum 1 tane 4ab. İnşallah herkes hayırlısıyla bebeğini kucağına alır 🙏 doktorlarınızın özellikle dikkat et dediği bi şey var mı? Benimki ilişki yasak güzel beslen ve ilaçlarını asla aksatma dedi geri kalanınında sadece hayatını orta tempoya düşür o kadar dedi. Yarın işe gideceğim mesela

Merhabalar beni de ekler misiniz 24 ekim 5. Gün embriyosu 2 adet
1761233430686.webp

Sizinle 1 gün arayla transfer olduk sanırım. Sizde transferden sonra ağrı oldu mu benim karında arada belde kasikta hassasiyet gibi batma gibi şeyler oluyor . Adet olacam gibi
Benım de karın alt bolgesınde adet ağrısına benzer ara ara bi ağrı oluyor sadece kasıkta yok

Kızlar bugün laboratuvardan aradılar 4 yumurtanın 3 ü döllenmişti Salı günü yumurta toplandı cuma yani yarın transfer oluncak normal de cumartesi demişlerdi günüm değişti yani 3 gün transferi mi olacak 2 tane embriyo istedim bakalım lütfen yarın için dua eder misiniz

Kizlar selam, benim bugun 9. Günüm. Düne kadar hiçbir belirtim olmadı. Dün belim çok ağrıyordu bugün hafiflemiş bugünde kasıklarım ağrıyor bıçak saplaması gibi. Göğüslerim zaten transferden önce balon gibi olmuştu kullandığım ilaçlardan. Ama iki gündür çok acıyor. Bu belirtiler ilaçtan kaynaklı mıdır? Bu belirtileri yasayip kanda pozitif goren var mi? 🤲🏼🤲🏼
İdrar testi yaptınız mı

Back
X