- 2 Eylül 2025
- 12
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi baharinadasi
- #1.941
Amin aminnAmin inşallah benimde çift embriyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin aminnAmin inşallah benimde çift embriyo![]()
Ben varım canım ama herkeste aynı mi bilmiyorum transferin T+ 2. Günü bel ağrısı oldu ve çok fazlaydı sonra öğlenden sonra geçti ertesi gün tekrar başladı daha önce histeroskobi miyomdan ameliyat oldum ağrısı belde yapılan iğne yerine vuruyordu ve T+6.gune kadar devam etti ne oturabildim ne yatabildim ayakta olmam gerekiyordu sonra lekem geldi tam adet günüm kahverengi ve daha koyu günlük pedi doldurmaz hepsi, 3 gün sürdü ve bel ağrım hafifledi ve yanlarimda ağrıyordu. Transferden önce benim göğüslerim de ağrıyordu regl bitti ağrımaya başladı ilaçlardan transfer gününe ve sonrası da 1 kaç gün yine ağrıdi 1-2 gün ağrımadi sonra tekrar başladı benim koltuk atlarim hep ağrıyordu süt kanalları oradan geçiyor ve şiş gibi , sabahları kasilmalarim oluyordu bacaklarım,kasıklar ve bel felan oda ilaçlardan, öyle çok kasık ağrım olmadı hafif felan böyleydi çok şükür pozitifi gördüm şimdide sancılarım var adet sancısı felan her şey guzell olur inşallahKizlar selam, benim bugun 9. Günüm. Düne kadar hiçbir belirtim olmadı. Dün belim çok ağrıyordu bugün hafiflemiş bugünde kasıklarım ağrıyor bıçak saplaması gibi. Göğüslerim zaten transferden önce balon gibi olmuştu kullandığım ilaçlardan. Ama iki gündür çok acıyor. Bu belirtiler ilaçtan kaynaklı mıdır? Bu belirtileri yasayip kanda pozitif goren var mi?![]()
Kendi doktorunuzun böyle bişey olmadığını söylemesi benimde içimi rahatlattı valla. Bazı doktorlar saçma sapan konuşuyor ciddenKendi doktorum tıpta böyle bir şeyin olmadığını söyledi. 2. transferimi oldum 7. gün negatif geldi sonuç. bugün 9. günüm tekrar kan vereceğim. Yine negatifse ne olacak bilmiyorum. neye inanacağımı şaşırdım
Evet. Ama 2 transferdir negatif görmenin de bir sebebi olmalı. Bu 2. Transferim. Henüz tam net değil negatif olduğu ama 7. Gün çok düşük geldi değer. Negatif ise bir araştırma yapılması gerekmiyor mu? 1,5 yıl kendimiz denedik ama 1,5 yılın içinde yumurta takipleri hep yapıldı 5 kez çatlatma iğnesi ve bir kez de aşılama oldu hiçbir şekilde gebelik oluşmadı. Sonra tüp bebeğe başladık 2 transfer de negatif. Doktorlara göre ben de eşim de çok sağlıklıyız. Yaşımız genç. Kendiliğinden bile olurmuş falan filan. Sıkıldım bu laflardan. Madem bir problem yok neden 2 yıldır olmuyor. 2 yıldır hiç gebelik oluşmaması zaten bir problem.Kendi doktorunuzun böyle bişey olmadığını söylemesi benimde içimi rahatlattı valla. Bazı doktorlar saçma sapan konuşuyor cidden
Ben varım canım ama herkeste aynı mi bilmiyorum transferin T+ 2. Günü bel ağrısı oldu ve çok fazlaydı sonra öğlenden sonra geçti ertesi gün tekrar başladı daha önce histeroskobi miyomdan ameliyat oldum ağrısı belde yapılan iğne yerine vuruyordu ve T+6.gune kadar devam etti ne oturabildim ne yatabildim ayakta olmam gerekiyordu sonra lekem geldi tam adet günüm kahverengi ve daha koyu günlük pedi doldurmaz hepsi, 3 gün sürdü ve bel ağrım hafifledi ve yanlarimda ağrıyordu. Transferden önce benim göğüslerim de ağrıyordu regl bitti ağrımaya başladı ilaçlardan transfer gününe ve sonrası da 1 kaç gün yine ağrıdi 1-2 gün ağrımadi sonra tekrar başladı benim koltuk atlarim hep ağrıyordu süt kanalları oradan geçiyor ve şiş gibi , sabahları kasilmalarim oluyordu bacaklarım,kasıklar ve bel felan oda ilaçlardan, öyle çok kasık ağrım olmadı hafif felan böyleydi çok şükür pozitifi gördüm şimdide sancılarım var adet sancısı felan her şey guzell olur inşallahAllah isteyen herkese nasip Çok sevindim canım darisi basima insallah
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Tek embriyo mu transfer edildi
Kesinlikle dogru dusunuyorsun canim. Bu da Allah korusun negatif ilursa ileri tetkiklere gecmen lazim bence. Bende sebepsiz diye gittigimde sebepsiz yoktur bulunamamis sebep vardir demisti ki oyle oldu sonradan da buldu laporoskopi oldum falan. Dogru dusuniyorsun yani.Evet. Ama 2 transferdir negatif görmenin de bir sebebi olmalı. Bu 2. Transferim. Henüz tam net değil negatif olduğu ama 7. Gün çok düşük geldi değer. Negatif ise bir araştırma yapılması gerekmiyor mu? 1,5 yıl kendimiz denedik ama 1,5 yılın içinde yumurta takipleri hep yapıldı 5 kez çatlatma iğnesi ve bir kez de aşılama oldu hiçbir şekilde gebelik oluşmadı. Sonra tüp bebeğe başladık 2 transfer de negatif. Doktorlara göre ben de eşim de çok sağlıklıyız. Yaşımız genç. Kendiliğinden bile olurmuş falan filan. Sıkıldım bu laflardan. Madem bir problem yok neden 2 yıldır olmuyor. 2 yıldır hiç gebelik oluşmaması zaten bir problem.
Evet, o yüzden araştırılsın diyeceğim. Çünkü gözden kaçan şeyler olabilir. Nasip boyutuna hep anlam yüklüyoruz ama her zaman da nasip deyip geçemiyorsun..Kesinlikle dogru dusunuyorsun canim. Bu da Allah korusun negatif ilursa ileri tetkiklere gecmen lazim bence. Bende sebepsiz diye gittigimde sebepsiz yoktur bulunamamis sebep vardir demisti ki oyle oldu sonradan da buldu laporoskopi oldum falan. Dogru dusuniyorsun yani.
Bunun bir önemi var mı acaba veya ne için önemliMerhabalar, transfer gününüz ve transferden sonra adet gününüz ne zaman yazarmisiniz.
Baharinadasi ellerine emeklerine sağlık tablo için
Ben kendim ocin sordum çünkü lekelenme regl gününe denk geldi bazi kişilerin regl gnu transferden sonra oluyor o yüzden sordumBunun bir önemi var mı acaba veya ne için önemli
Teşekkür ederimBaharinadasi ellerine emeklerine sağlık tablo içinçok ince düşünmüşsünüz
![]()
Merhabalar beni de ekler misiniz 24 ekim 5. Gün embriyosu 2 adet
Benım de karın alt bolgesınde adet ağrısına benzer ara ara bi ağrı oluyor sadece kasıkta yokSizinle 1 gün arayla transfer olduk sanırım. Sizde transferden sonra ağrı oldu mu benim karında arada belde kasikta hassasiyet gibi batma gibi şeyler oluyor . Adet olacam gibi
28 Ekim Salı günü Allahın izniyleTeşekkür ederimcanım senin kese kontrolün ne zaman
Aynen karında vır gerginlik işlemden dolayı galiba rahim pelvik bölge uyarildigi için.Benım de karın alt bolgesınde adet ağrısına benzer ara ara bi ağrı oluyor sadece kasıkta yok
Teşekkür ederim
İdrar testi yaptınız mıKizlar selam, benim bugun 9. Günüm. Düne kadar hiçbir belirtim olmadı. Dün belim çok ağrıyordu bugün hafiflemiş bugünde kasıklarım ağrıyor bıçak saplaması gibi. Göğüslerim zaten transferden önce balon gibi olmuştu kullandığım ilaçlardan. Ama iki gündür çok acıyor. Bu belirtiler ilaçtan kaynaklı mıdır? Bu belirtileri yasayip kanda pozitif goren var mi?![]()
Emeğine sağlık canım