- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #1.641
inşallah canım. pozitifi görürüz hepimiz inşallahHanımlar selamlar
Hep okuyorum ama yazma fırsatım çok az oluyor
Bilmediğim şeyleri sordum sayenizde öğrendim
Çarşaöba günü opu işlemim olucak inş
Sayım 4 gibi gözüküyor ama 1 tane olsun benim olsun diye avutuyorum artık kendimi
İnş hepimizin süreçleri başarı ile tamamlanır
Bır tablo paylasmıştım canım. Orda tıbbı gerekcelerı ile belirtılmış.Hubannn merhaba, cuma günü bana 5.gün embriyosu transfer edilecek. tutunup tutunmadığını bir dahaki cuma günü kan testinde görebileceğim öyle mi :)
:) neyse şu transfer gününü atlatayım da sonra testin telaşına düşerim. off her anı heyecanlıBır tablo paylasmıştım canım. Orda tıbbı gerekcelerı ile belirtılmış.
5. Gun embrıyosu için 6-7 . Gebelik kanda goruluyor.
8. Gun erken gebelik testınde gordum ben
Canım yarın aslında test gunum . Yarın dr ile gorusmem var zaten oncesınde sabah tekrarlıcam .. 8. Gun 102 idi cok merak edıyorum degerım beklendıgı gıbı olacakmı.. KorkuyorumHubannn tekrar hcg baktirdin mi canm degerin katlamismi adina cok sewindim darisi basimiza insallah : )
Korkma canm icini ferah tut stres yaptgin surece kendini olumszlga suruklersin ben hamile kaldgimda inanamadim hep icimde korku vardi stres yapmistim ve kaybettim bebegmi hemen at kafandan olumsuz olan herseyi ki bebisin tutunsun sana : )Canım yarın aslında test gunum . Yarın dr ile gorusmem var zaten oncesınde sabah tekrarlıcam .. 8. Gun 102 idi cok merak edıyorum degerım beklendıgı gıbı olacakmı.. Korkuyorumhala ruya gıbı cunkü
Allah korusun canım deme oyle seyler su psıkolojıde bana.Korkma canm icini ferah tut stres yaptgin surece kendini olumszlga suruklersin ben hamile kaldgimda inanamadim hep icimde korku vardi stres yapmistim ve kaybettim bebegmi hemen at kafandan olumsuz olan herseyi ki bebisin tutunsun sana : )
Canım yazamadim bir türlü negatif sonuç almışsınhakkında hayırlısı insallah bu son negatif olur. Rabbim pozitif görenlerin sevincini hepimize yaşatır...
Tabıkı cok guzel seyler beklıyor olacak .. Sızlerın guzel haberlerını slacagım inş
3.gun embriyosu ama 9.gunumdu test günüm de persembeydi ama olsa erken gebelik testinde çıkardı 3 5 liralik olanlarda belki çıkmazdı da.bugün kaçıncı günün, hemen moralini bozma yanıltıcı olabilir, kan testi yaptırdın mıjust_married
Sen yine hemen umutsuzluga kapilma..onemli olan kan testi..herkesin idrarda cikmazmis hem3.gun embriyosu ama 9.gunumdu test günüm de persembeydi ama olsa erken gebelik testinde çıkardı 3 5 liralik olanlarda belki çıkmazdı da.
Yok canım zaten umudum yoktu sırf bir gazla yaptim aldim boyumun ölçüsünü. Şu an oyle bir bosluktayim ki. Sanki hic yapmadım o testi,hic o negatifi gormemisim gibi..Sen yine hemen umutsuzluga kapilma..onemli olan kan testi..herkesin idrarda cikmazmis hem
Aynısı bende de olmuştu cnm mayısta başlıycagım tedaviye haziranda başlamıştım yasminle atarsın kisti geç olsun da güç olmasınkızlar merhaba. ben de bugun ( adetın 3. günü) ilk kontrole gittim.
Bir de ne görelim nur topu gibi bir kistim olmuş. 1,5 senedir olmayan şey tam tüp bebeğe başlayacağımız sırada kötü bir sürpriz yapmış. sayısız muayene oldum her dönemde. kist filan hiç olmadı. vardır bir hayır diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi.
dr yasmin hapını verdi. 5 ekimde tekrar çağırdı. uzun protokol uygulayacakmış. biraz bahsetti ama fazla da anlamadım.
duydunuz mu böyle bir şey
birdahaki adetlemi atılacak yani. adetın 19. gunu neden cagırdı acabaAynısı bende de olmuştu cnm mayısta başlıycagım tedaviye haziranda başlamıştım yasminle atarsın kisti geç olsun da güç olmasın
Sabah niye yapmadın canım sen söyledin sabah daha iyi diye hubann arkadaşimiz sabah yapmasına rağmen silik çıkmıştı hatırlamıyor musun hemen çökme benim gibi bacım ya bak akşam acile gidecem ben sen de git olmadı kan yap benim gibi.Zaten tutunduysa az da olsa yükselmiştir3.gun embriyosu ama 9.gunumdu test günüm de persembeydi ama olsa erken gebelik testinde çıkardı 3 5 liralik olanlarda belki çıkmazdı da.
Uzun protokol olacakmış ya canım onun için çagırmıştır bi önceki adetin 21. Günü başlanılıyor yumurta baskılayıcı iğneye, adet olup kisti atınca da yumurta geliştirici iğneye başlarsınbirdahaki adetlemi atılacak yani. adetın 19. gunu neden cagırdı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?