- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 35
Aminnnnnn dualarımdasınızumuttttt ikiz gibi olmaz tabi bu canım. Çok şükür rabbim tekrar nasip etti sana darısı bize.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnnnn dualarımdasınızumuttttt ikiz gibi olmaz tabi bu canım. Çok şükür rabbim tekrar nasip etti sana darısı bize.
Gecmis olsun canim onlar hasta olmayın biz olalim yaBen iyiyim Eylülüm iki gunder hasta önce kusma bugunde ishal oldu Üzgünüm biraz herkese selamlar
Burdayımmm
Yazıkkk çok geçmiş olsun, evet bende kızıma haksızlık olur mu acaba diye düşünmüyor değilim bu durumu. Demek hasta olacak kadar kıskanıyor ha. Arkadaş kavramı nedir bilince aslında 2 inçi çocuk düşünülmeli mi bence sanki. Gerçi bizim gibi zor bela elde eden insanlar için 2-3 hediyeden daha fazlası oluyorKizlar oglum hastalandı cok zor günler geçirdik havale gecirdi iki çocuk ard arda cok zor büyüyor
Oglum kardes kıskançlığından yemeden içmeden kesildi bunun sonucunda ciddi kilo kaybı ve havale yaşadık ikinci bebisler icin bekleyin derim ikisinede yazık oluyor
Kizim ilgi bekliyor gözümün içine bakıyor oglum benimle ilgilen dercesine boynunu büküyor psikolojim yerle bir
Canim nasil gidiyor dogum gelmis artikAminnnnnn dualarımdasınız
Sana ve oglusuna geçmiş olsun canimCanim nasil gidiyor dogum gelmis artik
Cok sagol canim sukur atlattik ama korkusu bile yetiyor bi hasar kalcak diye omrumden omur gittiSana ve oglusuna geçmiş olsun canim
Canim dogum olmuştur heraldeAminnnnnn dualarımdasınız
Geçmiş olsun çok çok bizde 4 aylık olduk çok zor günler geçiriyoruz kızım aşırı kodlanıyor sürekli parmaklarını sıkıyor yüzünü yoldu bugün vuruyor bazen çok zormuş cidden burada endişe ile beklediğim günleri hatırlıyorum da bazen onlara haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum ama elimde değil yoğunluk yorgunluk stres hepsi Bir Arada çok zor yardımcı arıyorum birini de bulamadım var mı Konya da tanıdığı olan aranızdaKizlar oglum hastalandı cok zor günler geçirdik havale gecirdi iki çocuk ard arda cok zor büyüyor
Oglum kardes kıskançlığından yemeden içmeden kesildi bunun sonucunda ciddi kilo kaybı ve havale yaşadık ikinci bebisler icin bekleyin derim ikisinede yazık oluyor
Kizim ilgi bekliyor gözümün içine bakıyor oglum benimle ilgilen dercesine boynunu büküyor psikolojim yerle bir
Çok zor kuzum ben 3 tane olduğu için değil kızım bebeği kıskandığı için çok zorlanıyorum tırnak yemeye başladı daha saldırgan oldu istiyorsanız bile en azından 5 6yaşına gelene dek bekleyin tüm özbakım becerilerini kendileri yapıyor olsunlar aranızdaki bağ sımsıkı kurulsunYazıkkk çok geçmiş olsun, evet bende kızıma haksızlık olur mu acaba diye düşünmüyor değilim bu durumu. Demek hasta olacak kadar kıskanıyor ha. Arkadaş kavramı nedir bilince aslında 2 inçi çocuk düşünülmeli mi bence sanki. Gerçi bizim gibi zor bela elde eden insanlar için 2-3 hediyeden daha fazlası oluyorRabbim sabrını arttırsın inşallah