2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canlar ne var ne yok keske zamaninda bi mesaj grup kursaydik kopmazdik yaaa

Ben iyiyim Eylülüm iki gunder hasta önce kusma bugunde ishal oldu Üzgünüm biraz herkese selamlar

Kizlar oglum hastalandı cok zor günler geçirdik havale gecirdi iki çocuk ard arda cok zor büyüyor
Oglum kardes kıskançlığından yemeden içmeden kesildi bunun sonucunda ciddi kilo kaybı ve havale yaşadık ikinci bebisler icin bekleyin derim ikisinede yazık oluyor
Kizim ilgi bekliyor gözümün içine bakıyor oglum benimle ilgilen dercesine boynunu büküyor psikolojim yerle bir

Burdayımmm ☺️ Naber canım nasılsınız ben hala bırakılan noktadayım. Arada hatta haftada 2 kere falan giriyorum siteye de kimseler Yok yahuuu. Eskiden ne güzel her halimizle burdaydık. Evet çocuk telaşesi başkaymış. Ancak bu saatlerde anne saati başlıyor. Haydi ben kendime bi kahve, gün boyu avmlerde bayram alışverişi için ordan ora koşturduk, üstüne bi de park anammm kolum kalkmıyor valla. Sabah iş var, Allah rahatlık versin cümleten

Kizlar oglum hastalandı cok zor günler geçirdik havale gecirdi iki çocuk ard arda cok zor büyüyor
Oglum kardes kıskançlığından yemeden içmeden kesildi bunun sonucunda ciddi kilo kaybı ve havale yaşadık ikinci bebisler icin bekleyin derim ikisinede yazık oluyor
Kizim ilgi bekliyor gözümün içine bakıyor oglum benimle ilgilen dercesine boynunu büküyor psikolojim yerle bir
Yazıkkk çok geçmiş olsun, evet bende kızıma haksızlık olur mu acaba diye düşünmüyor değilim bu durumu. Demek hasta olacak kadar kıskanıyor ha. Arkadaş kavramı nedir bilince aslında 2 inçi çocuk düşünülmeli mi bence sanki. Gerçi bizim gibi zor bela elde eden insanlar için 2-3 hediyeden daha fazlası oluyor ☺️ Rabbim sabrını arttırsın inşallah

Eşi gec yaşta olup da inmemis testis ameliyati sonrası çocuğu olan arkadaslar varmi deneyimlerinizi paylaşırmısnız

Geçmiş olsun çok çok bizde 4 aylık olduk çok zor günler geçiriyoruz kızım aşırı kodlanıyor sürekli parmaklarını sıkıyor yüzünü yoldu bugün vuruyor bazen çok zormuş cidden burada endişe ile beklediğim günleri hatırlıyorum da bazen onlara haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum ama elimde değil yoğunluk yorgunluk stres hepsi Bir Arada çok zor yardımcı arıyorum birini de bulamadım var mı Konya da tanıdığı olan aranızda
Yazıkkk çok geçmiş olsun, evet bende kızıma haksızlık olur mu acaba diye düşünmüyor değilim bu durumu. Demek hasta olacak kadar kıskanıyor ha. Arkadaş kavramı nedir bilince aslında 2 inçi çocuk düşünülmeli mi bence sanki. Gerçi bizim gibi zor bela elde eden insanlar için 2-3 hediyeden daha fazlası oluyor ☺️ Rabbim sabrını arttırsın inşallah
Çok zor kuzum ben 3 tane olduğu için değil kızım bebeği kıskandığı için çok zorlanıyorum tırnak yemeye başladı daha saldırgan oldu istiyorsanız bile en azından 5 6yaşına gelene dek bekleyin tüm özbakım becerilerini kendileri yapıyor olsunlar aranızdaki bağ sımsıkı kurulsun

Neler yasadik burda hepiniz kardesim gibiydiniz hic birbirimizi gormemisken can olduk birbirimize insallah hepiniz iyisinizdir cocuklar kocaman oldular keşke ulaşsak yine birbirimize

Selam kizlar ben shebly sonra da mollify olmustu simdi de surmise:) benim de umut ve babyinlove daki gibi kendiliginden hamileligim
Oldu😃 ustelik 40 yasina gelince😄

Back
X