2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Geldi mi bebek sağlıkla iyi misin oğlun gördü mü kardeşini sağlıkla büyüsün prenses zor oldu mu 2. Sezaryen
Ay bende hata 20 si cuma insallah alicak canim aslinda crsmba alicakti ama 39+ olsun diye cumaya biraktik su 5 gunu allahin izniyle atlatiriz insallah
Oglum simdiden bebe diye karnimi seviyo sen ne olcaksin diyoruz abi diyo insallah kiskanmaz

Ay bende hata 20 si cuma insallah alicak canim aslinda crsmba alicakti ama 39+ olsun diye cumaya biraktik su 5 gunu allahin izniyle atlatiriz insallah
Oglum simdiden bebe diye karnimi seviyo sen ne olcaksin diyoruz abi diyo insallah kiskanmaz
hayırlı günde, sağ salim kucağına alırsın inşallah :)

Canım Doğum yaptın mı geldi mi bebeğin ikiniz de iyisinizdir inşallah

Canım Doğum yaptın mı geldi mi bebeğin ikiniz de iyisinizdir inşallah

doğum oldumuuuu :) iyimisiniz, başladı sanırım tatlı telaşlar
evet kizlar kucuk kuzum mucizem geldi cumba sezeryan derken carsamba sabahı dogum basladi kizim 4250 dogdu oglum cok kiskaniyor cok etkilendi buda beni kahrediyor :( ben cok zor gerçekten eve ilgi bekleyen ve hals bebek olsun bi cocuk varken yeni bi bebegi cok cok zor ama yinede cok sukur cok mutluyuz:)))

evet kizlar kucuk kuzum mucizem geldi cumba sezeryan derken carsamba sabahı dogum basladi kizim 4250 dogdu oglum cok kiskaniyor cok etkilendi buda beni kahrediyor :KK43: ben cok zor gerçekten eve ilgi bekleyen ve hals bebek olsun bi cocuk varken yeni bi bebegi cok cok zor ama yinede cok sukur cok mutluyuz:)))
Rabbim hepimizin evladını bağışlasın. hayırlı uğurlu olsun. kız çocuğu çabuk sevdiriyor kendini :) merak etme çabuk anlaşırlar

babyinlove babyinlove canım hayırlı olsun prensesimiz. Tebrik ediyorum. Çok uzun zaman oldu gitmeyeli. Oku oku bitiremeden heyecandan mutluluktan havalara uçtum. umuttttt umuttttt seni de tebrik ederim sağlıcakla al kucağına inşallah. Darısı da bize inşallah. Benim problemlerim biraz arttı. Geçen ay gecikti adetim acaba hamilemiyim dedim ama pko artmıştı artmış rahmim kadar büyümüş yumurtalıklarım. Üstüne bir da rahim ağzı yarası varmış. İlaçlar tedaviler 3 haftadır uğraşıyorum. İnşallah çabuk atlatırım. Seneye bende tekrar anne olurum. Çok özledim hepinizi çoooookk

Canimmm cok sagol tesekkir ederim prensesimle hayat dahada mukemmel oldu evlat gibisi yokki raabbim sanada hemen bi tane daha versin insallah
Saglik sorunun icin cok gecmis olsun canim benimde sezeryan sirasinda doktor yanlis bi yere carpip ic kanama baslatti icerde bisey biraktilar ic kanama dursun diye ama simdi yeni sorun 52 gun oldu kanama durmuyor cok korkuyorum

evet kizlar kucuk kuzum mucizem geldi cumba sezeryan derken carsamba sabahı dogum basladi kizim 4250 dogdu oglum cok kiskaniyor cok etkilendi buda beni kahrediyor :KK43: ben cok zor gerçekten eve ilgi bekleyen ve hals bebek olsun bi cocuk varken yeni bi bebegi cok cok zor ama yinede cok sukur cok mutluyuz:)))
Sağlıkla büyüsün prenses abisi alışacak merak etme benimkilerde kesin kıskanacak ama olsun gibi güzel şeyler bunlar. Rabbim sağlık sıhhat versin yeter
babyinlove babyinlove canım hayırlı olsun prensesimiz. Tebrik ediyorum. Çok uzun zaman oldu gitmeyeli. Oku oku bitiremeden heyecandan mutluluktan havalara uçtum. umuttttt umuttttt seni de tebrik ederim sağlıcakla al kucağına inşallah. Darısı da bize inşallah. Benim problemlerim biraz arttı. Geçen ay gecikti adetim acaba hamilemiyim dedim ama pko artmıştı artmış rahmim kadar büyümüş yumurtalıklarım. Üstüne bir da rahim ağzı yarası varmış. İlaçlar tedaviler 3 haftadır uğraşıyorum. İnşallah çabuk atlatırım. Seneye bende tekrar anne olurum. Çok özledim hepinizi çoooookk
İnşallah hallolur hepsi yeniden yaşarsın bu duyguları bebeklerle hamilelik zor ama ikiz ve tedavi hamileliğine göre çok daha rahatım bu hamilelikte

Beni yanlis etiketlemissiniz :)
Pardon ☺️
Ikizlerle uğrasmaktan fazla giremiyorum benimkiler 1 yasina yeni gircekler sizin bebisler büyüdü masallah:nazar:
Çok şükür dünyaya gelen büyüyor. Mesele rabbimin nasip etmesinde çok şükür bin şükür.
Canimmm cok sagol tesekkir ederim prensesimle hayat dahada mukemmel oldu evlat gibisi yokki raabbim sanada hemen bi tane daha versin insallah
Saglik sorunun icin cok gecmis olsun canim benimde sezeryan sirasinda doktor yanlis bi yere carpip ic kanama baslatti icerde bisey biraktilar ic kanama dursun diye ama simdi yeni sorun 52 gun oldu kanama durmuyor cok korkuyorum
Geçmiş olsun sana da canım. İnşallah rabbim hepimize tekrar nasip eder. Seneye yaza tekrar tedaviye karar verdik. Sen ne zaman düşünüyorsun

Back
X