2016 gelinleri

Ben ilkokul+ortaokula giriyorum. 2. sınıftan 8. sınıfa her kademeye giriyorum yani.. Okulum köy okulu çünkü.. Zorunlu hizmet tabi bir de..

hangi 4'te derken 4 + 4 + 4 lük sistemin hangi kademesinde manasında şey ettiydimm
kusura bakmayın yanlış anladım ve şu an acayip gülüyorum kendime ilkokuldayım. tüm yaz tercih dönemiyle geçince etkisinden uzun bir süre kurtulamıyorsunuz maalesef

Son düzenleme:
Ben ilkokul+ortaokula giriyorum. 2. sınıftan 8. sınıfa her kademeye giriyorum yani.. Okulum köy okulu çünkü.. Zorunlu hizmet tabi bir de..

kusura bakmayın yanlış anladım ve şu an acayip gülüyorum kendime ilkokuldayım. tüm yaz tercih dönemiyle geçince etkisinden uzun bir süre kurtulamıyorsunuz maalesef

anammm hepimiz hem ingilizceci hem de ilkokulcu çıktık yaaa

Hoşgeldin canım, süper eylül gelinleri çoğalıyor. Ben de muhtemelen eylülde gelin olacağım :)
Hmm sizin nişanınız ne zamn oldu canm yaa bizim evimizi yapıyrz da o yüzden tam kesin değil ama Eylül bana çok uzak geliyo yaa sanada öyle geliyor muu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…