- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi environmentaleng
-
kadrolu olarak ilk yılımve ben de ilkokuldayım okulum 1. hizmet bölgesi , derecesi 3 yani zh değil
kusura bakmayın yanlış anladım ve şu an acayip gülüyorum kendimehangi 4'te derken 4 + 4 + 4 lük sistemin hangi kademesinde manasında şey ettiydimm
Ben ilkokul+ortaokula giriyorum. 2. sınıftan 8. sınıfa her kademeye giriyorum yani.. Okulum köy okulu çünkü.. Zorunlu hizmet tabi bir de..
kusura bakmayın yanlış anladım ve şu an acayip gülüyorum kendimeilkokuldayım. tüm yaz tercih dönemiyle geçince etkisinden uzun bir süre kurtulamıyorsunuz maalesef
cidden nasıl bir tesadüf buanammm hepimiz hem ingilizceci hem de ilkokulcu çıktık yaaa
Anam aynı ilde görev yapıyorsak şaşırmam he..
hangi ildesiniz diye sorayım mıyok o kadar da değildir
hangi ildesiniz diye sorayım mı
konyakocaeli, u?
Kızlar ailem Kocaeli'de ben Yozgat :)
hayırlısı olsun canım ya bende 1 sene asker yolu bekledim Allah kavustursun :)Bizim tarih belli değil canım, muhtemelen sonbaharda olacak, eylülden önce olmaz heralde.. Nişanlım askerde şu an, gelince de biraz çalışmak istiyor.
merhaba canım nisanın kaçı hangi şehir :)arkadaslar merhaba 2016 nisan geliniyim bende.
Hoşgeldin
Hosbuldum canim evet nisanliyim
Sağol canım :)hayırlısı olsun canım ya bende 1 sene asker yolu bekledim Allah kavustursun :)
Hoşgeldin canım.. Nişanlı mısın?
Hoşgeldin canım, süper eylül gelinleri çoğalıyor. Ben de muhtemelen eylülde gelin olacağım :)Selam kızlar bu topiği şuan gördüm bende 2016 tahminen Eylül gelini olucam inş kısmetse
Hmm sizin nişanınız ne zamn oldu canmHoşgeldin canım, süper eylül gelinleri çoğalıyor. Ben de muhtemelen eylülde gelin olacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?