- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi environmentaleng
-
Halletmiş gibi bir şeysin sen maşallah.. :)Aslında bizde tam oturp konşmadk ama bizde de yatak odası ve mutfak eşyalar halı perdesi de kıza ait fakat bnm babam moblyacı oldgu için y.odası mutfak dolaplarımı babam kendisi yapıcak halı ve perdelerde tamamen onlar alıcak cnm banyo dolabı da babam yapıck bnmde bunlar yapm aşamsnda işte. Diğer bütün çeyizlerim hazr zatn ama al al bitiremyrm benimde hep eksik bişeyler çikiyoçamaşr makinamı dedem aldı bulaşığı kardeşim almak istiyor onlarada buzdolabı TV ankastre kalıyo
Bir de bunu nişanlım görse iyi olcakHalletmiş gibi bir şeysin sen maşallah.. :)
Canım bilmiyorum hiç nikah/düğün olayını.. Ben düğün düşünmüyorum. Direkt nikah yapıp bitirmek istiyorum. Az kalmış sizin..2016 mayıs 28 bende kınamı nerde nasıl yapacağım meçhul olsada düğün tarihim belli şükür ki :) birde nikah ne kadar kala yapılmalı soru işaretleriyle şafak bir bir atıyo :) ne zor ya şu hazırlıklar Allah herkesin yardımcısı olsunn
evet az kaldı denilebilir :)Canım bilmiyorum hiç nikah/düğün olayını.. Ben düğün düşünmüyorum. Direkt nikah yapıp bitirmek istiyorum. Az kalmış sizin..
a.selamselammm
kızlar nasipse 2016 temmuz gelini olacağım.. benim gibi olanlar düğün salonunu tuttunuz mu yada ne gibi hazırlıklar içindesiniz su sıralar
Merhabaa bugün salon tutuldu tarih kesinleşti bende heyecan başladı valla bundan sonra burdan bol bol konuşup ne yapacağımıza birlikte karar verelim kızlar :*merhaba kızlarr? nasılsınızz? nasıl gidiyor hazırlıklarr? :))
selammm
Çok güzeller canım mutlulukla kullan hepsini
Canım sende mi burdasıııınmerhaba kızlarr? nasılsınızz? nasıl gidiyor hazırlıklarr? :))
Teşekkür ederim canımÇok güzeller canım mutlulukla kullan hepsini
Ayy ne güzl bak şanlsn canm23 nisan neden olmasn çokta güzl olur bence tmm de hayrlısı olsn inşallah
Amin inşallah canım :)hadi bakalım hayırlısı olsun canım inşallah gönlümüze göre olur herşey :)
Ayyy evet bu süperevlilik yıldönümüzde resmi tatil olacak o çok güzel :) amiin canım :)
Bizimki henüz belli diil malesefKızçeler sizin düğün tarihleri belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?