2016 haziran anneleri bakarmisiniz?

esmerela90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
39
20
88
34
Yaklaşık 1 haftadir mide bulantim vardi.bugün aniden kesildi. Canim cok sıkkın bebegimle ilgili bir sorun yoktur degilmi?nolur dua edin

Yaklaşık 1 haftadir mide bulantim vardi.bugün aniden kesildi. Canim cok sıkkın bebegimle ilgili bir sorun yoktur degilmi?nolur dua edin
Canım moralini bozma normaldir. Benimde birgün farklı diğer gün farklı hergün aynı şey olacak diye birşey yok . pozitif düşün. Sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun.

Hic sorma haftaya kalp atislari icin gidecegiz kısmetse. Gerçekten cok kaygilaniyorum.Doktorumu da aramak istemedim

Hic sorma haftaya kalp atislari icin gidecegiz kısmetse. Gerçekten cok kaygilaniyorum.Doktorumu da aramak istemedim
Arkadaşım merhaba hiç kaygılanma bende dua ediyorum bulantım geçse diye ama ilginçtir ki bigün bulantı bigün yok bunlar çok normal ve seninle sanırım aynı tarih doğum yada son regl tarihi.. duyarsın emin ol ben 6+6 da gördüm.. iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Merhabalar...
Bende haziran annesi olucam inşallah. 1 haftadır yaşadığım mutluluğu tarif edemem. Allah "ım herkese yaşatsın bu duyguyu. İlk kez anne olacağım için hertürlü bilgi ve öneriye açığım. Paylaşımların yararlı olacağını düşünüyorum .))

iştee kaç gündür kendime göre bir form arıyodum sanırım buldumm :anneadayı:
kızlar önceliklee rabbim hepinizin bebişlerini sağlıklı şekilde kucaklamanızı nasip etsin :nazar:
bizde 9 haftalık olduk bebişimle ve o kadar çok soru işareti varki aklımdaa.. önceliklee bulantı uuff bende de çok fazla en son ilaç kullanmaya karar verdim doktorum zarzor ikna etsede ama yinede devam ediyo bide çalışıyo olmak :KK61:
siz neler yapıyosunuz hafifletmek için yada bastırmak için??

kızlar önceliklee rabbim hepinizin bebişlerini sağlıklı şekilde kucaklamanızı nasip etsin :nazar:
bizde 9 haftalık olduk bebişimle ve o kadar çok soru işareti varki aklımdaa.. önceliklee bulantı uuff bende de çok fazla en son ilaç kullanmaya karar verdim doktorum zarzor ikna etsede ama yinede devam ediyo bide çalışıyo olmak :KK61:
tuzlu kraker yiyorum. midemin bulandigi şeyleri yemiyorum.

merhaba,
benimde bugün 9+5 oldu bebeğim :)

Hayır canım ne sorunu olacak yani miğde bulantısı zaten dönemsel bir şey herkeste bu farklılık gösterebiliyor miğde bulantısı 9 ay sürecek diye birşey yok ki zaten miğde bulantısı cocugun sağlıklı olduguna işaret diye de bişey yok cevremden bılıyorum 9 ay mığde bulantısı cekıp bebeği dowm sendromlu olanda gördüm hiç bulantısı olmayıp sağlıklı doğum yapan da yani takılma boyle seylere strese girme

Kızlar benim de 5 haftalik bazen anlık artan ama devamli hafif kasık agrım oluyor normal mi bilemedim siz benden birkaç hafta ilerdesiniz normal mi lütfen yorum yapar mısınız :KK17:

merhaba anne adayları bende 8+1 haftalık hamileyim. bunun öncesinde 1 düşüğüm olduğu için çok endişeliyim. sürekli bişey olur mu kaygısı yaşıyorum.midem bulanmasa bişey oldu galiba diyip hemen göğüslerime bakıyorum dolgunlar mı diye :KK61: ama doktotum gayet iyi ,kalp atışları da gayet güzel dedi :KK76:hepimiz sağsalim kucaklarımıza alalım minişlerimizi :anneadayı::KK46:

merhaba anne adayları bende 8+1 haftalık hamileyim. bunun öncesinde 1 düşüğüm olduğu için çok endişeliyim. sürekli bişey olur mu kaygısı yaşıyorum.midem bulanmasa bişey oldu galiba diyip hemen göğüslerime bakıyorum dolgunlar mı diye :KK61: ama doktotum gayet iyi ,kalp atışları da gayet güzel dedi :KK76:hepimiz sağsalim kucaklarımıza alalım minişlerimizi :anneadayı::KK46:[/QUOTE

Aynı haftadayız :) korkma sen ne kadar telaş yaprsan stres yaparsan bebişte etkılnır ha bırde sakınan göze çöp batar dıkkat et tabi ama fazlada abartma :)

haklısın canım sakındığıma bişey olmasın :cry: burda ki anne adayları da benim gibi hepsi endişeli o_O şu zamanlar çarçabuk geçsin 1 ay daha dişimizi sıkarsak riskli dönemi atlatıcağız allah'ın izniyle :rolleyes:

Çok teşekkür ederim ultrasonda daha gozukmediği için çok endiseleniyorum gorseydik kalp atışını duysaydim biraz daha rahat olurdum galiba
endişelenme kişiye göre değişiyor kese yada kalp atışı biraz daha geç belirebiliyor bana göre sebebi geç yumurtlama olduğu için içini rahat tut canım olumlu düşün

endişelenme kişiye göre değişiyor kese yada kalp atışı biraz daha geç belirebiliyor bana göre sebebi geç yumurtlama olduğu için içini rahat tut canım olumlu düşün
B kalım yarın kontrol var hayırlsıyla görürüm İnşallah şansım varsa kalbini de duyarım

canım hamilelik takvimin hatalı galiba. orda 4. hafta içindesin yazıyor ama sen 9 haftalık hamileyim yazmışsın.

Back
X