- Konu Sahibi Yorguncicekpcoslu
Yaaa çok teşekkür ederim Allah razı olsunRabbim size de en kısa zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çok teşekkür ederim Allah razı olsunRabbim size de en kısa zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsin![]()
Önceki gebeliğiniz için de çok üzüldüm benimde bir kaybım oldu, sizin ki kaçıncı haftadaydıYaaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Gebelik duyunca üzülüyorum diyor hala yorumda yazanlar var. Ben acılarla yaşıyorum 7 cm kistle yaşıyorum 1,5 senedir 2 ameliyat 3 aşılama yatış verdikleri acılardan cabası. Ne düğünlere gidebiliyorum ne cenazelere herkesle bağım koptu. Kaçıp gitsem diyorum olmuyor bunları yazarken bile sol tarafıma yattığım için ağrıyor kasığım dua edelim napalım.Yazdım yukarıda. En as 1 senedir aktif inositol içmeme rağmen bir kere kendi kendime ader göremedim. Bir kere ya. Bir kere görseydim tamam dicektim. Bir umut var
6 haftaliktiÖnceki gebeliğiniz için de çok üzüldüm benimde bir kaybım oldu, sizin ki kaçıncı haftadaydı
Sohbet etmedikki . Tek soru sordum bir arkadaşa . Hamımefendiyede kendini bırakmamasını söyledim . Çağresi var şükür Allah çağresiz dert vermesin .Kadın acıdan kıvranıyorum diyor yorumlarda hamileler sohbet ediyor. Yapmayın Allah aşkına özelden sorun yazın.
Aynısını ben yazdım valla. Anladık hamilesinizKadın acıdan kıvranıyorum diyor yorumlarda hamileler sohbet ediyor. Yapmayın Allah aşkına özelden sorun yazın.
Kardeşim çok üzüldüm senin Rabb'imiz sana da evlât isteyen bütün kardeşlerime de göz aydınlığı olacak hayırlı evlatlar nasip etsinMerhaba. Bu saatte instagramda reelse karşıma çıkan bebek, hamile videolarından sonra kendimi gene burda buldum 2 senedir verdiğim mücadeleler, tedaviler, rahim filmi, takviyeler çatlatma iğneleri, sperm testleri.. Anladım ki olmayınca olmuyor. Sürekli geciken adetler, adet söktürücüleri, kilo ver dediler verildi, takviye içtim olmadı. Kafaya takmadım olmadı. Dua ettim olmadı. O otu iç dediler içtim yok adet düzelmiyor. Polikistik över benim hayatımı hayallerimi çaldı. Beslenmemi değiştirdim düzelmedi. Soğan suları dene dediler denedim olmadı. Hiçbirşey benim âdetimi getirmiyor ben anne olmayı artık hayalimde bile hayal edemez hale geldim. Tüp bebek diyorlar. Tüp bebek yaptıracak halim kalmadı ki ona bile ümit kalmadı. İmtihan dedim kabul ettim belki vazgeçersem olur dedim gene olmadı. Evlat edin dediler. 2 senede bu hale mi gelinir dedim sustum. Bebek sesi duyunca ağlar hale geldim. Allahtan dua istedim yalvardım olmadı. Polikistik over benim hayatımı mahvetti. Bunun çaresi de yok. Zayıflamak, takviyeler içmek. Klomen letu kullanmak. Hiçbirşey bana yaramadı. Anne olmanın bu kadar imkansız olduğunu bilmiyordum. Beni bu kadar yaralayacağını bu kadar uğraştıracağını , anne olmaktan ziyade normal bir kadın giib her ay adet görememenin bu kadar zor olduğunu kendimde gördüm. Ben çok mutsuzum kızlar. Çok ümitsizim. Nolur bana dua edin.
Kuzenim 20 yaşında pcosluydu. Evlendi. 7 ayda bir adet görürdü. Biz zor hamile kalır diye düşündük. Evlendikten sonra duphaston kullandı 3 ay. Ayda bir adet oldu. 3. Ayda çok şükür hamile kaldı. Biz bile şaşırdık. İnşallah sende kalırsınHiç olamıyorum. Tarlusal+progestan iğneyle 3 ayın sonunda olabiliyorum siz düşünün çektiğim acıyı progestan iğneyle sakat sakat çalıştığımı bir ben bilirim
Düşük yaptığımı söyledim hamileler konuşmuyor yaniKadın acıdan kıvranıyorum diyor yorumlarda hamileler sohbet ediyor. Yapmayın Allah aşkına özelden sorun yazın.
Merhaba. Bu saatte instagramda reelse karşıma çıkan bebek, hamile videolarından sonra kendimi gene burda buldum 2 senedir verdiğim mücadeleler, tedaviler, rahim filmi, takviyeler çatlatma iğneleri, sperm testleri.. Anladım ki olmayınca olmuyor. Sürekli geciken adetler, adet söktürücüleri, kilo ver dediler verildi, takviye içtim olmadı. Kafaya takmadım olmadı. Dua ettim olmadı. O otu iç dediler içtim yok adet düzelmiyor. Polikistik över benim hayatımı hayallerimi çaldı. Beslenmemi değiştirdim düzelmedi. Soğan suları dene dediler denedim olmadı. Hiçbirşey benim âdetimi getirmiyor ben anne olmayı artık hayalimde bile hayal edemez hale geldim. Tüp bebek diyorlar. Tüp bebek yaptıracak halim kalmadı ki ona bile ümit kalmadı. İmtihan dedim kabul ettim belki vazgeçersem olur dedim gene olmadı. Evlat edin dediler. 2 senede bu hale mi gelinir dedim sustum. Bebek sesi duyunca ağlar hale geldim. Allahtan dua istedim yalvardım olmadı. Polikistik over benim hayatımı mahvetti. Bunun çaresi de yok. Zayıflamak, takviyeler içmek. Klomen letu kullanmak. Hiçbirşey bana yaramadı. Anne olmanın bu kadar imkansız olduğunu bilmiyordum. Beni bu kadar yaralayacağını bu kadar uğraştıracağını , anne olmaktan ziyade normal bir kadın giib her ay adet görememenin bu kadar zor olduğunu kendimde gördüm. Ben çok mutsuzum kızlar. Çok ümitsizim. Nolur bana dua edin.
Sakın ümitsiz olmaa canım. Yazdıklarına çok üzüldüm gözlerim doldu. Dualarımın içinde olacaksın bunu bilMerhaba. Bu saatte instagramda reelse karşıma çıkan bebek, hamile videolarından sonra kendimi gene burda buldum 2 senedir verdiğim mücadeleler, tedaviler, rahim filmi, takviyeler çatlatma iğneleri, sperm testleri.. Anladım ki olmayınca olmuyor. Sürekli geciken adetler, adet söktürücüleri, kilo ver dediler verildi, takviye içtim olmadı. Kafaya takmadım olmadı. Dua ettim olmadı. O otu iç dediler içtim yok adet düzelmiyor. Polikistik över benim hayatımı hayallerimi çaldı. Beslenmemi değiştirdim düzelmedi. Soğan suları dene dediler denedim olmadı. Hiçbirşey benim âdetimi getirmiyor ben anne olmayı artık hayalimde bile hayal edemez hale geldim. Tüp bebek diyorlar. Tüp bebek yaptıracak halim kalmadı ki ona bile ümit kalmadı. İmtihan dedim kabul ettim belki vazgeçersem olur dedim gene olmadı. Evlat edin dediler. 2 senede bu hale mi gelinir dedim sustum. Bebek sesi duyunca ağlar hale geldim. Allahtan dua istedim yalvardım olmadı. Polikistik over benim hayatımı mahvetti. Bunun çaresi de yok. Zayıflamak, takviyeler içmek. Klomen letu kullanmak. Hiçbirşey bana yaramadı. Anne olmanın bu kadar imkansız olduğunu bilmiyordum. Beni bu kadar yaralayacağını bu kadar uğraştıracağını , anne olmaktan ziyade normal bir kadın giib her ay adet görememenin bu kadar zor olduğunu kendimde gördüm. Ben çok mutsuzum kızlar. Çok ümitsizim. Nolur bana dua edin.
İnfertilite zor bir süreç ama iki yılda bu kadar kendini bitirme . Ben 5 yıllık evliyim sebepsiz infertilite ilk gündendir istiyoruz olmuyor. Defalarca aşılama 2 kez tüp bebek aylarca ilaç tedavisi dr takibi ama olmayınca olmuyor bu bizim elimizde olan bişey değil.Her ay adet gören kadınları kıskandığım kadar hiçbirşeyi kıskanmadım. Ne ev ne para ne güzellik. Âdet olan kadınlar çok şanslısınız. Her düzenli en büyük şansınız.
Düzenli adet olmakla gebe kalmanın hiçbir alakası yokHer ay adet gören kadınları kıskandığım kadar hiçbirşeyi kıskanmadım. Ne ev ne para ne güzellik. Âdet olan kadınlar çok şanslısınız. Her düzenli en büyük şansınız.