2016 haziran anneleri şimdiye kadar kac kg aldınız?

29. hafta 8 kilo aldım doktorum toplamda 9-12 kilo tavsiye ediyodu. üzülüyorum kızlar bence başta mide bulantısından kilo vermek avantajlı neticede son iki ay çok hızlı kilo alınıyor. ben 55,5 la hamile kaldım hiç kilo vermedim boyuna çıkıştayım. toplamda en az bi 15 kilo alıcam galiba. Allah yardımcımız olsun...

59 kilo ile hamile kaldım 71 çıkıyorum tartıda vitamin i mom ve ferrum fort kullanıyordum bıraktım valla ekmek falan tüketmiyorum yağlıda öyle dikkat etmeye çalışıyorum ama kilolar geliyor

59 kilo ile hamile kaldım 71 çıkıyorum tartıda vitamin i mom ve ferrum fort kullanıyordum bıraktım valla ekmek falan tüketmiyorum yağlıda öyle dikkat etmeye çalışıyorum ama kilolar geliyor
Canım bende 59 ile hamile kaldım suan 65 kg. Senin heralde ilk aylarda bulantın olmadi. Bebisler sağlıklı olsunda kilo verilir.

Hala sisiyorum hala kilo aliyorum oyle abur cuburum yok ekmeginkestim zaten bazen sadece bir lokma aliyorum tuzu azalttim asiri yemiyorumda ama hergun kilo artiyor korkmaya basladim artikk

Ben 48le başladım 45e düştüm doğumuma bir ay kala 55 kilo ile çarşamba günü sezeryana girdim. Mide bulantısından dolayı çok yiyemedim Haziran annesi olacaktım mayıs annesi oldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…