- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi superselma
-
Hadi hayırlı olsun bakalım, güle oynaya sağlıkla büyütelim kuzularımızı
Hadi hayırlı olsun :) Diğer tarafı terk mi ediyoruz şimdi :):):) orada bir şey paylaştım ya bakıverin de burdan yazın olmazsa :):)
Selamun aleykum :)
Hayırlı olsun, sohbetimiz daim olsun, saygı ve sevgi çerçevesinde olsun :)
Sağlıkla, hayırla, mutlulukla yavrularımızı büyütelim inşaAllah
İltihap gibi görünüyor beyaz. Kendimde olsa patlatırdım çoktan :):):) ne zamandır var aslında canım ya geçmedi.Amin canım hepimize hayırlı olsun
Canım ya tırnak batması gibi görünüyor sanki
Sinek mi ısırdı acaba
Bi gün daha bekle belki geçer?
İltihap var mı?
Aleykum selam canım
Evet inşallah
PembeLokum canım su toplamış gibi değil içi beyaz. Ayy doktorların numarası yok ki bendee :):) ilk kontrol medicana musa bey, 1. Ay kontrol burada bir doktor, 2. Ay kontrol medicana eylem hanım :):) bu ay yine buradakine götürcem. Ayın 13 ü bayrama geliyor acaba 9 unda cuma günü mü götürsem?
16sına da randevu alınabiliyor. Tatil değil mi o gün ya?
Su toplamış gibi duruyor ama benim kızımında böyle bişi idi ama daha büyüğüPembeLokum canım su toplamış gibi değil içi beyaz. Ayy doktorların numarası yok ki bendee :):) ilk kontrol medicana musa bey, 1. Ay kontrol burada bir doktor, 2. Ay kontrol medicana eylem hanım :):) bu ay yine buradakine götürcem. Ayın 13 ü bayrama geliyor acaba 9 unda cuma günü mü götürsem?
PembeLokum canım su toplamış gibi değil içi beyaz. Ayy doktorların numarası yok ki bendee :):) ilk kontrol medicana musa bey, 1. Ay kontrol burada bir doktor, 2. Ay kontrol medicana eylem hanım :):) bu ay yine buradakine götürcem. Ayın 13 ü bayrama geliyor acaba 9 unda cuma günü mü götürsem?
Kafamda cocuk sarkıları dönüp duruyor sürekli bebeğimi oyalamak içn açıyorum
Arı vız vız vız
Arı vız vız vız
Arı vız vız vız diye çalışır
Bana müsaade iyi geceler hanımlar
Doktora mı götürmüştün canım?Su toplamış gibi duruyor ama benim kızımında böyle bişi idi ama daha büyüğü
Tırnak batması gibi bişeydi ama
Her banyodan sonra batikon sürdük biz
Yok Ama telefonla konuştuk aferin iyi yapmışsınız 10 gün devam edin demişti :)Doktora mı götürmüştün canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?