- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi superselma
-
haklısın canım bir insan müslüman olmasa da muhteremdir. Kimseyi rencide edecek söz söylememek gerekir. Benim müslüman aileler için ettiğim duadan rencide olmazlar umarım.amin.
ancak ya topigimizde gayrimuslim bebisler de varsa?
tarafsiz olsak bu konuda daha iyi olmaz mi?
pişik kremi o bölgeye gelmeyecekmiş. Poposuna sürebilirmişiz. Canım benimki de çok sık yapmıyor. Hatta kesik kesik yapıyor bazen. Ama bu sorun değilmiş. Tamamen kapanmaması için takip edecekmişiz. En stressiz ve doğru yaklaşım ciddi şikayet yoksa kendi haline bırakmakmış. Mutlaka kuru kalacakmış. Aynen ben de kuruluyorum hep. Bununla ilgili Süleyman Engin Akhan ın yazısı var. İstersen oku çok rahatlattı beni.Bunlari soylemene sevndm cnm ck sagol dktrda sakince anlatti onmli bsy dgl dedi ztn merk ettm ama arastrmadim. Biliyomusun bnm kizim ck sik idrar yapmiyo gub icinde belki iki kez dop dolu oluyo. Pisik kremi kullanmak sakincalimiymis doktor bize sadece nemli kalmasn dedi bnde sk bez degistiriyorm yikiyp kiruluyrm hep islak mendl kullanmiyrm
Çok normal 1-2 haftaya tutar hatta ağzına bile götürürMerhaba herkese :) bugun oyun halisinda ilk kez oyuncaklarina bilincli uzandigini farkettim ama hala oyuncaklarini tutmuyor. 68 gunluguz henuz, bebisten beklentilerim fazla mi yoksa :)
Hoşgeldin :)Selam millet :)
superselma
yeni topic hayirli olsun.
cok yorgun ve yalniz bir hamilelik gecirdim. dogumum da oyle oldu.
butun o yorgunluklr icinde bebege hic adapte olamadim ki baktim 2 ay olmus.
yorgani kafama cekip, hic kalkmadan uyuyasim var.
gececektir ama...
bugun boyle biraz huzunbaz semurcan.
ilk asimizi olacagiz bugun, fransa'da bebek iki aylikken oluyor ilk asi.
Cnm kendini sakinleştirme becerisini nasıl kazandircaz ki bi de uyanık olduğu zamanları nasıl değerlendirelim ben genelde gözlerine bakarak konuşuyorum gezdiruyorum etrafı gösteriyorumEki Görüntüle 1882058 H history1985 canım bebeğimib uyku sorununu yazmıştım bi bebek gelişim psikoloğuna böYle cevap vermiş.
Ben yaptiricam ins canimKızlar rota virüs asisini kimler yaptırdı çok kararsizim 15 eylülde tam 3 aylık olucaz ayin 15 inden sonra yaptiramiyorum değil mi bu de bu aşı bir yilligina mi koruyor rota virüsunden?
Ne zmn dogmustu tatlımBen yaptiricam ins canim
Ben bebeğimi 5 yıl bekledim canım. Tek düşüncem bebekti ama doğumdan sonra 2 ay çok çok garip duygulara kapıldım. Hayatım bitmiş gibi, dünyaya küsmüş gibi. Senin de 15-20 günün var, birden geçiveriyor o ruh hali, neşen de geri gelecek inan yavaş yavaşsuperselma
gececektir ama...
Yani 16 eylüle kadar ilk dozu yaptırmam gerekiyor o zaman. Eczaneler de vardır heralde, bir de ağızdan mıydı kendim yapabilir miyim diye soruyorum canımRotavirus 2 doz olarak ya 2. Ve 4. Ayda, ya da 3. Ve 5. Ayda yapiliyo. Yani ilk doz icin 3. Ayi gecirdiysen bi daha yapma sansi yok.
O beklentiler bende de var bizde 2 ay 25 günlüğüz :)Merhaba herkese :) bugun oyun halisinda ilk kez oyuncaklarina bilincli uzandigini farkettim ama hala oyuncaklarini tutmuyor. 68 gunluguz henuz, bebisten beklentilerim fazla mi yoksa :)
Bizimkini saglik ocagindaki hemsire yapti kucagina alio siringa gibi biseyle agzina veriyodu. Kolay gibi gorunuyo ama ne bileyim yine de uzmanina yaptirmakta bence fayda var. Tam veremezsen doz eksik kalir falan ucuz bi asi da degil. Bi de canim dikkat et asiyi mutlaka buz akusu ile versinler yolda isinmamasi gerekiyor. Bize hemen yaptircaz diye buz akusuz verdiler hemsire kizmisti.Yani 16 eylüle kadar ilk dozu yaptırmam gerekiyor o zaman. Eczaneler de vardır heralde, bir de ağızdan mıydı kendim yapabilir miyim diye soruyorum canım
Yazın çok sıcak ama eylül gibi rüzgarları başlıyor Can'ım haziran ile ağustos arası baya sıcak amaTekirdağ çok rüzgarlı değil mi?
Karadeniz tarafı bence daha iyi olur.
Şile hatta Kandıra bence..
Marmara denizi foseptik ilan edildi ya ondan diyorum ille o taraf olacaksa Silivri daha yakın.
Detaylı araştırmak lazım
Bende de oluyor o yorgunluk aradasuperselma
gececektir ama...
Ne kadar Can'ım rota aşısı ?Bizimkini saglik ocagindaki hemsire yapti kucagina alio siringa gibi biseyle agzina veriyodu. Kolay gibi gorunuyo ama ne bileyim yine de uzmanina yaptirmakta bence fayda var. Tam veremezsen doz eksik kalir falan ucuz bi asi da degil. Bi de canim dikkat et asiyi mutlaka buz akusu ile versinler yolda isinmamasi gerekiyor. Bize hemen yaptircaz diye buz akusuz verdiler hemsire kizmisti.
Sen kullanıyor musun cnm ben imom kullaniyodum ona mo devam etsem kiBende de oluyor o yorgunluk arada
Vitamin eksikliğinden de olabilir tatlım
Emziriyorsun vitaminin azalıyor
İlaç kullanıyor musun vitamin ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?