2016 Haziran bebekleri büyüyor

amin.
ancak ya topigimizde gayrimuslim bebisler de varsa?
tarafsiz olsak bu konuda daha iyi olmaz mi?
haklısın canım bir insan müslüman olmasa da muhteremdir. Kimseyi rencide edecek söz söylememek gerekir. Benim müslüman aileler için ettiğim duadan rencide olmazlar umarım.

pişik kremi o bölgeye gelmeyecekmiş. Poposuna sürebilirmişiz. Canım benimki de çok sık yapmıyor. Hatta kesik kesik yapıyor bazen. Ama bu sorun değilmiş. Tamamen kapanmaması için takip edecekmişiz. En stressiz ve doğru yaklaşım ciddi şikayet yoksa kendi haline bırakmakmış. Mutlaka kuru kalacakmış. Aynen ben de kuruluyorum hep. Bununla ilgili Süleyman Engin Akhan ın yazısı var. İstersen oku çok rahatlattı beni.

Merhaba herkese :) bugun oyun halisinda ilk kez oyuncaklarina bilincli uzandigini farkettim ama hala oyuncaklarini tutmuyor. 68 gunluguz henuz, bebisten beklentilerim fazla mi yoksa :)
Çok normal 1-2 haftaya tutar hatta ağzına bile götürür

Atlatıriz bunu da arkadaşım.
Benim de çok zor geçti.
Daha yeni yeni kendime geldim.

Içine bi sevinç gelecek 2-3haftaya
Hepsini unutacaksin gör bak

Hoşgeldiniz arkadaşlar
@Parker06 burdayız tatlım

Kızlar hani demiştim oğlum arada 5-10saniye emiyordu.
Evvelki gün çok uzun emdi.
Sütüm çoğaldı bebeğimin kakasi taşıyor.
Amma velakin eşim dün akşam gördü ve kızdı ikimize :) simartmiyorsun dedi
Az önce yine geldi oğlum diğerinden emdi
Bayağı cebellestim ama açtı kaptı
Bebeğim uyuyordu çok karşı koyamadim

Sonra bebeğim uyandı hem benim sarsilmamdan hem de oğlum rmerken ikisi de tazyikleniyor ondan.

Memeyi bıraktı dikkatle bakti abisinin emişine.
O an hata mı yapıyorum ya dedim.
Süt yetiyor hatta akıyor bile

Bakalım neker olacak. Oğlum öpmeyle başladı tadına baktı derken emmek istiyor. Emmeyi unutmamış.

Kızlar rota virüs asisini kimler yaptırdı çok kararsizim 15 eylülde tam 3 aylık olucaz ayin 15 inden sonra yaptiramiyorum değil mi bu de bu aşı bir yilligina mi koruyor rota virüsunden?

Ben bebeğimi 5 yıl bekledim canım. Tek düşüncem bebekti ama doğumdan sonra 2 ay çok çok garip duygulara kapıldım. Hayatım bitmiş gibi, dünyaya küsmüş gibi. Senin de 15-20 günün var, birden geçiveriyor o ruh hali, neşen de geri gelecek inan yavaş yavaş

Rotavirus 2 doz olarak ya 2. Ve 4. Ayda, ya da 3. Ve 5. Ayda yapiliyo. Yani ilk doz icin 3. Ayi gecirdiysen bi daha yapma sansi yok.
Yani 16 eylüle kadar ilk dozu yaptırmam gerekiyor o zaman. Eczaneler de vardır heralde, bir de ağızdan mıydı kendim yapabilir miyim diye soruyorum canım

Merhaba herkese :) bugun oyun halisinda ilk kez oyuncaklarina bilincli uzandigini farkettim ama hala oyuncaklarini tutmuyor. 68 gunluguz henuz, bebisten beklentilerim fazla mi yoksa :)
O beklentiler bende de var bizde 2 ay 25 günlüğüz :)

Yani 16 eylüle kadar ilk dozu yaptırmam gerekiyor o zaman. Eczaneler de vardır heralde, bir de ağızdan mıydı kendim yapabilir miyim diye soruyorum canım
Bizimkini saglik ocagindaki hemsire yapti kucagina alio siringa gibi biseyle agzina veriyodu. Kolay gibi gorunuyo ama ne bileyim yine de uzmanina yaptirmakta bence fayda var. Tam veremezsen doz eksik kalir falan ucuz bi asi da degil. Bi de canim dikkat et asiyi mutlaka buz akusu ile versinler yolda isinmamasi gerekiyor. Bize hemen yaptircaz diye buz akusuz verdiler hemsire kizmisti.

Yazın çok sıcak ama eylül gibi rüzgarları başlıyor Can'ım haziran ile ağustos arası baya sıcak ama
Suyu çok güzel hem sıcak hem derin değil
Suya girdiğinde biraz ilerliyorsun su derin gibi
Biraz daha ilerlediğinde birden su diz kapaklarına kadar iniyor ve o bölge sıcacık :)
Ben Balıkesir Altınoluk un suyunu beğenmemiştim buz gibiydi ya yazın ortasında

Bende de oluyor o yorgunluk arada
Vitamin eksikliğinden de olabilir tatlım
Emziriyorsun vitaminin azalıyor
İlaç kullanıyor musun vitamin ilacı

Ne kadar Can'ım rota aşısı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…