2016 Haziran bebekleri büyüyor

Canım kullanınca yorumlarını bekliyorum :)
Ben de bu modele bakıyorum bir de babybjorn ün birkaç modelime. Yüzü dışarı bakabilen birşey almam lazım, bizim bıdık meraklı köfte çünkü.
Yüzü dışarı bakanları çok tavsiye etmiyor doktorlar diye biliyorum, bir de dışardan bakınca sanki bebek de rahatsızmış gibi geliyor bana. Benim oğlum da çok ama çok meraklı. Yüzü bana dönük taşıyorum ama yine de rahatça etrafı izleyebiliyor. Yani taşırken bebekler kanguruya gömülmüyor.

Benim minik kızım bugün 5. ayına girdi. İçim çok tuhaf zorlu bi doğum ardından kısa bi lohusalık. Sonra iş psikolojisi vs derken büyümüş bizim ki.
İnşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar.
Gözümün nuru seni çok seviyorum.
Amin canım inşallah. Zaman su gibi akıp gidiyor da yaşarken farkına varamıyoruz işte

Becerikli olup ev işini bitiren beri gelsin!!! Aman Allah'ım işten eve geliyorum herşey eşimin kılı tüyü yıkancak çamaşır ütülencek çamaşır ilgilenilecek bir bebek. Allah razı olsun annemin baktığı gün çamaşır olmuyo haftada bi gün kızıma eşim ilgi gösterirken hemen evi silip süpürüyorum küçük olduğu için çabuk bitiyo. Ama yemek derdi bulaşık toz ertesi gün işe giderken giyilcekler ayy yazarken yoruluyorum dediğin gibi canım kahve istiyo evde ablamı arıyorum gel bi kahve içelim diye.
Dün evin içinde çıldırıyordum neredeyse.. Haftada 3 gün zaten çalışıyorum, dün evde olduğum gündü.. Kalk, kahvaltı hazırla, kocayı gönder, kahvaltıyı topla, yatak odalarını topla (eşim hala misafir odasında yatıyor), çamaşırları topla, makinaya çamaşır at, bulaşık makinasını boşalt, bugünkü misafire hazırlık, evi süpür..Bu arada rutin bebek bakımını saymıyorum :)) Bu sabah eşim demez mi, aşkım dolapta ütüsüz gömlekler var ne zaman bakmayı düşünüyosun diye.. İnsaf dedim yani.. Ütüsüz dediği gömlekler de ütülenip koyulmuş, ama kendisi giymediği gömlekleri ayırmadığı için sıkışıklıktan tekrar kırışmış gömlekler. Ben insaf yani deyince ölü taklidi yaptı hemen garibim :)

2760 doğdu canım . Geçen ay tartmamistm da.öyle tombik degil işte çok hareketli yediğini yakio galiba. . Bi komşu gördü de ay nasil da zayıf dedi gıcık :KK43:
Çok normal ya nesi zayıf. Benim oğlum 3.750 doğdu 7,5 falandır şimdi en fazla. Aynı oranda büyümüşler. Her ay bir kilo almış daha ne olacak

@karbeyaz73 Velev ki delik kapanmadı (inşallah kapanır) kardiyak cerrahlar için en kolay ameliyatlar delik ameliyatları. Apandisitten daha hızlı iyileşiyormuş bebekler. Tabi ki düşününce insan kahroluyor, nezle olsalar panik oluyoruz. Ama kendini çok paralama şimdiden diye söylemek istedim. Allah yavruna şifa versin tez zamanda inşallah

Dün evin içinde çıldırıyordum neredeyse.. Haftada 3 gün zaten çalışıyorum, dün evde olduğum gündü.. Kalk, kahvaltı hazırla, kocayı gönder, kahvaltıyı topla, yatak odalarını topla (eşim hala misafir odasında yatıyor), çamaşırları topla, makinaya çamaşır at, bulaşık makinasını boşalt, bugünkü misafire hazırlık, evi süpür..Bu arada rutin bebek bakımını saymıyorum :)) Bu sabah eşim demez mi, aşkım dolapta ütüsüz gömlekler var ne zaman bakmayı düşünüyosun diye.. İnsaf dedim yani.. Ütüsüz dediği gömlekler de ütülenip koyulmuş, ama kendisi giymediği gömlekleri ayırmadığı için sıkışıklıktan tekrar kırışmış gömlekler. Ben insaf yani deyince ölü taklidi yaptı hemen garibim :)

:) Ay eşinle ayrı yatma kız gerçi biz beraber yatıyoruzda noluyo adam her gece sen beni sevmiyosun artık diyo bide onun tripleriyle uğraş :) kendime bakamıyorum iyiki epilasyona yazılmışım yoksa kuaföre gidemiyorum bile

:) Ay eşinle ayrı yatma kız gerçi biz beraber yatıyoruzda noluyo adam her gece sen beni sevmiyosun artık diyo bide onun tripleriyle uğraş :) kendime bakamıyorum iyiki epilasyona yazılmışım yoksa kuaföre gidemiyorum bile
Valla ben çağırıyorum kendi gelmiyor :)) Gece uykusu bölünsün istemiyor paşam :)

Yüzü dışarı bakanları çok tavsiye etmiyor doktorlar diye biliyorum, bir de dışardan bakınca sanki bebek de rahatsızmış gibi geliyor bana. Benim oğlum da çok ama çok meraklı. Yüzü bana dönük taşıyorum ama yine de rahatça etrafı izleyebiliyor. Yani taşırken bebekler kanguruya gömülmüyor.

Hadi ya :( bizimki kucakta bile dışarı dönük durmak istiyor artık. Ama zararlıysa kusura bakmasın cüce idare edecek annesine bakıp :)

He bizim kız bizim odada değil :)
Ben yanımda yatırıyorum, aynı yatakta. Bir iki gece beşiğine aldım, baktım yine de gelmedi eşim. Ben de oğlumu yanımda yatırmaya devam ettim. Gece emzirirken çok kolay oluyor. Bizim bebiş biraz fazla tombik, zor oluyor beşiğe koy kaldır. Eşim de yanımda yatmayacaksa neden uğraşayım ki?

Çok normal ya nesi zayıf. Benim oğlum 3.750 doğdu 7,5 falandır şimdi en fazla. Aynı oranda büyümüşler. Her ay bir kilo almış daha ne olacak
Ay iyi ozaman nebilim benim de pek aklıma gelmedi de zayıf dié. Komşu gıcık etti

Ben yanımda yatırıyorum, aynı yatakta. Bir iki gece beşiğine aldım, baktım yine de gelmedi eşim. Ben de oğlumu yanımda yatırmaya devam ettim. Gece emzirirken çok kolay oluyor. Bizim bebiş biraz fazla tombik, zor oluyor beşiğe koy kaldır. Eşim de yanımda yatmayacaksa neden uğraşayım ki?
:) ay ben melisle aynı odada duramıyorum her sesine kalkıyorum diğer türlü sadece acıkınca ağlıyo gidip alıp emzirip bırakıyorum bazen gözünü açıp bana bakıyo yat uyu kız diyorum beraber uyuyuyoruz kucak kucağa o emerken :)
Bizimde öyle anam c.tesi 8100 çıktı kilo kucakta durmak istiyo haspam sanki kuş

:) ay ben melisle aynı odada duramıyorum her sesine kalkıyorum diğer türlü sadece acıkınca ağlıyo gidip alıp emzirip bırakıyorum bazen gözünü açıp bana bakıyo yat uyu kız diyorum beraber uyuyuyoruz kucak kucağa o emerken :)
Bizimde öyle anam c.tesi 8100 çıktı kilo kucakta durmak istiyo haspam sanki kuş
Ben de öyle her senine kalkıyorum ama başka odada yatırmak içime sinmiyor. Bizimki de uyurken milyon tane farklı ses çıkarıyor, uykusuzluktan bittim resmen.
Biz kilo olarak 8 görmedik henüz ama sanırım 7.5 kg civarı olduk.. Taşıyamıyorum, kucak istediğinde ya kanguruya ya babaya :)

Benim çocuğumun iki üç gündür huyu suyu değişti Geceleri sürekli uyanmaya başladı saat başı uyanıyor daha once maksimum iki kere uyanıyordu bazen sabaha kadar kalkmıyordu bile şimdi saat başı kalkıyor nerdeyse ve geri uyuması zor oluyor. direk ağlayarak kalkıyor ve akşamları da bir kere olmak üzere meme reddediyor çıldırmış gibi ağlıyor sadece doktor randevunuz pazartesi günü var mı bu şekilde sorun yaşayan. Acaba dişleri mi gelmeye başladı anlamıyorum da

Ben de öyle her senine kalkıyorum ama başka odada yatırmak içime sinmiyor. Bizimki de uyurken milyon tane farklı ses çıkarıyor, uykusuzluktan bittim resmen.
Biz kilo olarak 8 görmedik henüz ama sanırım 7.5 kg civarı olduk.. Taşıyamıyorum, kucak istediğinde ya kanguruya ya babaya :)
İnsanın kolu ağrıyo ya kendilerini kuş sanıyolar :)
AYrı odada olunca kafam rahat uyuyorum :)

Benim çocuğumun iki üç gündür huyu suyu değişti Geceleri sürekli uyanmaya başladı saat başı uyanıyor daha once maksimum iki kere uyanıyordu bazen sabaha kadar kalkmıyordu bile şimdi saat başı kalkıyor nerdeyse ve geri uyuması zor oluyor. direk ağlayarak kalkıyor ve akşamları da bir kere olmak üzere meme reddediyor çıldırmış gibi ağlıyor sadece doktor randevunuz pazartesi günü var mı bu şekilde sorun yaşayan. Acaba dişleri mi gelmeye başladı anlamıyorum da

Bizim doktorumuz geçen ayki kontrolde söyledi. "Gece uykuları bozulacak, sık sık uyanıp annem nerde diye panik olacak dedi." Tavsiyeleri şu şekilde: odasını zifir karanlık yapın kendini uykuda sanmaya devam etsin.. anne kokusunun sindiği bir kıyafeti yatağının parmaklıklarına bağlayabilirsin.. sakın alıp emzirme sadece elini göğsüne koyup sakinleştir, kendi kendine uykuya dalsın.. bikaç gün ağlamasına dayanmalısın ki uyku düzeni otursun.. yoksa ilerleyen zamanlarda çok daha zorlaşır dedi..

Bir hastasını anlattı.. anne 25 aylık olduğunda sütten kesmiş ve gece uyandığında kriz geçiriyormuş çocuk.. saatlerce ağlıyormuş.. artık psikolojik destek alacaklarmış.. muhtemelen ilaç da kullanacak dedi..

Bizde düzen henüz bozulmadı.. hala gece birkaç kez emziriyorum... ama bozulduğunda bunları uygulayabilecek miyim bilmiyorum.

Bir de acıktığı için uyanmış olursa onu nasıl anlarım diye sordum.. anlayamazsın bana güveneceksin ve kesinlikle alıp emzirmeyeceksin sabaha kadar dedi :KK57:

Bizim doktorumuz geçen ayki kontrolde söyledi. "Gece uykuları bozulacak, sık sık uyanıp annem nerde diye panik olacak dedi." Tavsiyeleri şu şekilde: odasını zifir karanlık yapın kendini uykuda sanmaya devam etsin.. anne kokusunun sindiği bir kıyafeti yatağının
parmaklıklarına bağlayabilirsin.. sakın alıp emzirme sadece elini göğsüne koyup sakinleştir, kendi kendine uykuya dalsın.. bikaç gün ağlamasına dayanmalısın ki uyku düzeni otursun.. yoksa ilerleyen zamanlarda çok daha zorlaşır dedi..

Bir hastasını anlattı.. anne 25 aylık olduğunda sütten kesmiş ve gece uyandığında kriz geçiriyormuş çocuk.. saatlerce ağlıyormuş.. artık psikolojik destek alacaklarmış.. muhtemelen ilaç da kullanacak dedi..

Bizde düzen henüz bozulmadı.. hala gece birkaç kez emziriyorum... ama bozulduğunda bunları uygulayabilecek miyim bilmiyorum.

Bir de acıktığı için uyanmış olursa onu nasıl anlarım diye sordum.. anlayamazsın bana güveneceksin ve kesinlikle alıp emzirmeyeceksin sabaha kadar dedi :KK57:

Kiz abowwww oyle seymi olurmus yani yarim saate uyanirsa ac degildir ama 3 4 saat gecip uyanirsa acikmistir cocuk acikmadiysa susamistir yaa ben dayanamam

Kiz abowwww oyle seymi olurmus yani yarim saate uyanirsa ac degildir ama 3 4 saat gecip uyanirsa acikmistir cocuk acikmadiysa susamistir yaa ben dayanamam
He yahuu kıyamam ben de beşiği yatağimin yanında emzirip yatırıyorum. Ama memede kalmak istiosa birakmio sa öylece de kalıo sabaha kadar. Amannn her halleri geçici işte . Bi ara full kucakta olan yavrilucuklar şimdi pek alınamıyor hani diyeceğim o ki hersey gecio . Kokumda uyucaksa uyusun yavrum

Back
X