2016 Haziran bebekleri büyüyor

Kızlar sezeryan li karnım göbek altı falan çok hissiz çok uyusuk ve regl donemindeyim ondan mı bilmem acıyor bazen ..özellikle bebem tekmesi falan degince. Var mj sizde böyle bi durum

Kızlar oğlumun kolundaki aşı yeri kızarıp kabardı. Hemşire bundan bahsetmişti fakat bugün ucu iltihap toplamış sivilce gibi duruyor. Bu normal mi yoksa bir sıkıntı mı var. Yarın arayıp sorcam ama sizde nasıldı...

Oo prematüre annesisin demek canım ya ne zor geçmiştir senin için ilk günler haftalar

Allah sağlık sıhhat afiyet versin oğluna güç kuvvet versin

Vazgeçme tabi normalde haziran annesiydin senin yakışıklı acele etmiş biraz :)

Haklısın canım seninki bir de prematüre doğmuş normal yani çok iyi aslında şu an kilosu boyu

Günaydın hassas anneyi ben de severek takip ediyorum

Sağol cnm senin bebişe de maşallah 4 kilo doğmuş nerdeyse :)

Anladım cnm şanslısın ben bir türlü ulaşamadım daha ergo baby e ya ne bulunmaz hint kumaşıymış daha bekliyorum gelecek
sağ ol canım. ilk hafta hastanede kaldı. sonra yanımızdaydı çok şükür geçti gitti o günler. Allah hepimizin evladına sağlık sıhhat versin inşallah

Ben yiycem artık bu büyüme atağını ama :silah:
Emmediği yetmiyormuş gibi bugün hiçbir şeyden memnun değil paşam, sürekli mızmız. Evin içinde gezdirmekten kolum koptu yine yaranamıyorum :KK57:
Ne zaman geçiyor demiştiniz?
:KK70::KK70:hay sen çok yaşa, ne güzel yazmışsın öyle güldüm valla akşam akşam. kucakta taşıma işi oturmaya başlayınca geçicekmiş aldığım duyumlara göre. sabırsızlıkla bekliyoruz

Kızlar oğlumun kolundaki aşı yeri kızarıp kabardı. Hemşire bundan bahsetmişti fakat bugün ucu iltihap toplamış sivilce gibi duruyor. Bu normal mi yoksa bir sıkıntı mı var. Yarın arayıp sorcam ama sizde nasıldı...
o aşının iyi tuttuğuna işaretmiş. normal diye biliiyorum ben. bizim henüz öyle iltihap olmadı

:KK70::KK70:hay sen çok yaşa, ne güzel yazmışsın öyle güldüm valla akşam akşam. kucakta taşıma işi oturmaya başlayınca geçicekmiş aldığım duyumlara göre. sabırsızlıkla bekliyoruz

Canım napiyim pert etti bugün beni cüce :)
Şimdi emerken uyudu uyudu, yoksa yatağına bırakıp uykuya gitme niyetindeyim. Alsın bakalım kendiliğinden uyku eğitimi :KK55:

uuuvv anne bezmiş :confused: sonucu yaz bakalım kendi kendine uyuyacak mı bücür?

Hemen yaziyim. Emmediği için uykuya da dalamadı, ben ufak çapta sinir krizi geçirdim yorgunluktan. Babası kıyamadı aldı salonda turlatıyo
Ben ise uyumaya gidiyorum, bir sonraki emzirme veya emzirememe saatine kadar bana ayrılan sürenin sonuna geldim :kızgın:

Benim kızımın da kizamisti dediğin gibi iltihap toplamıştı banyo sırasında da patladı sonrasında bi sıkıntı olmadı bende gittiğimde sorayım diyordum sağlık ocağına ama normalmiş galiba hatta tuttuğuna işaret diyorlar

Bence normal . Bi de o banyoda kalkıp dusuo kabuk. Bişi olmaz ins

Selam kızlar beni ek gıda telaşı sardı :eek:
Ay sorma benı de. 6. Ay diolar ya. Ama anne sütü alan bebeler sak die hemen gecemio muus ek gıdaya zor oluyomuş . İlk ne yapcaz ne pisircez nasıl vercez ay burdan akıl verelim birbirimiz e

Benim hiiiç ek gıdaya geçesim yok böyle iyiydi yaa emzirmek için o kadar acıyı boşuna mı çektik ilk 3 ay işkence gibiydi son 1 aydır fln rahatım 1 ay rahatlık için miydi bunca çile ki benim halen daha sol göğsüm emzirirken çok acıyor

Bi ben mi üşeniyorum ek gıda konusunda:işsiz:

Back
X