- 18 Temmuz 2016
- 992
- 805
- 33
- 39
- Konu Sahibi superselma
- #3.461
Buna çok güldüm çok iyiydiLütfen yanıt "büyüyünce" olmasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buna çok güldüm çok iyiydiLütfen yanıt "büyüyünce" olmasın
Lütfen yanıt "büyüyünce" olmasın
sağ ol canım. ilk hafta hastanede kaldı. sonra yanımızdaydı çok şükür geçti gitti o günler. Allah hepimizin evladına sağlık sıhhat versin inşallahOo prematüre annesisin demek canım ya ne zor geçmiştir senin için ilk günler haftalar
Allah sağlık sıhhat afiyet versin oğluna güç kuvvet versin
Vazgeçme tabi normalde haziran annesiydin senin yakışıklı acele etmiş biraz :)
Haklısın canım seninki bir de prematüre doğmuş normal yani çok iyi aslında şu an kilosu boyu
Günaydın hassas anneyi ben de severek takip ediyorum
Sağol cnm senin bebişe de maşallah 4 kilo doğmuş nerdeyse :)
Anladım cnm şanslısın ben bir türlü ulaşamadım daha ergo baby e ya ne bulunmaz hint kumaşıymış daha bekliyorum gelecek
Ben yiycem artık bu büyüme atağını ama
Emmediği yetmiyormuş gibi bugün hiçbir şeyden memnun değil paşam, sürekli mızmız. Evin içinde gezdirmekten kolum koptu yine yaranamıyorum
Ne zaman geçiyor demiştiniz?
o aşının iyi tuttuğuna işaretmiş. normal diye biliiyorum ben. bizim henüz öyle iltihap olmadıKızlar oğlumun kolundaki aşı yeri kızarıp kabardı. Hemşire bundan bahsetmişti fakat bugün ucu iltihap toplamış sivilce gibi duruyor. Bu normal mi yoksa bir sıkıntı mı var. Yarın arayıp sorcam ama sizde nasıldı...
bebeklerin bi günü diğer gününü tutmuyor ki ne diyelim
hay sen çok yaşa, ne güzel yazmışsın öyle güldüm valla akşam akşam. kucakta taşıma işi oturmaya başlayınca geçicekmiş aldığım duyumlara göre. sabırsızlıkla bekliyoruz
uuuvv anne bezmişCanım napiyim pert etti bugün beni cüce :)
Şimdi emerken uyudu uyudu, yoksa yatağına bırakıp uykuya gitme niyetindeyim. Alsın bakalım kendiliğinden uyku eğitimi![]()
uuuvv anne bezmişsonucu yaz bakalım kendi kendine uyuyacak mı bücür?
Benim kızımın da kizamisti dediğin gibi iltihap toplamıştı banyo sırasında da patladı sonrasında bi sıkıntı olmadı bende gittiğimde sorayım diyordum sağlık ocağına ama normalmiş galiba hatta tuttuğuna işaret diyorlarKızlar oğlumun kolundaki aşı yeri kızarıp kabardı. Hemşire bundan bahsetmişti fakat bugün ucu iltihap toplamış sivilce gibi duruyor. Bu normal mi yoksa bir sıkıntı mı var. Yarın arayıp sorcam ama sizde nasıldı...
Bence normal . Bi de o banyoda kalkıp dusuo kabuk. Bişi olmaz insKızlar oğlumun kolundaki aşı yeri kızarıp kabardı. Hemşire bundan bahsetmişti fakat bugün ucu iltihap toplamış sivilce gibi duruyor. Bu normal mi yoksa bir sıkıntı mı var. Yarın arayıp sorcam ama sizde nasıldı...
Ay sorma benı de. 6. Ay diolar ya. Ama anne sütü alan bebeler sak die hemen gecemio muus ek gıdaya zor oluyomuş . İlk ne yapcaz ne pisircez nasıl vercez ay burdan akıl verelim birbirimiz eSelam kızlar beni ek gıda telaşı sardı![]()
Kızlar sezeryan li karnım göbek altı falan çok hissiz çok uyusuk ve regl donemindeyim ondan mı bilmem acıyor bazen ..özellikle bebem tekmesi falan degince. Var mj sizde böyle bi durum
Geldikleri yerden kullanma kılavuzu da çıksaydı iyiydi![]()