- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi sananesanane
Benimkide gelmedi canim bugun hapa basladim adet baslamasi icn 7gunluk ilacim artik hayirlisikızlar geldi mi adetler benimki yok daha bekleyince de gelmeyeceği tutuyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide gelmedi canim bugun hapa basladim adet baslamasi icn 7gunluk ilacim artik hayirlisikızlar geldi mi adetler benimki yok daha bekleyince de gelmeyeceği tutuyor![]()
Bende Tarlusol kullanmıştım gelmesi için dün geldi sonunda bugun doktora gidicem öğleden sonra ilaçları yazacak bakalım hayırlısıyla ilk denememiz olacak inşallah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz.Benimkide gelmedi canim bugun hapa basladim adet baslamasi icn 7gunluk ilacim artik hayirlisi
İnşallah tutunur Can'ım merak etme.5.güne bile gitmesi çok güzel bir şey.hakkımızda hayırlısı olsunOff bnm tam 1 haziran transferm ypldı 17 ymrta toplandı 5. Gğne 1 i çıkabildi tek embrio transferi yani inşallah tutunur
Tedavi süreci çok kolay Can'ım.iğneler acıtmıyor.seninde inşallah bol kaliteli yumurta ve embriyoların olur inşallahBende bugun ignelere basladim ganol igne verdi doktorum persembe gunu kontrole gidicem tekrar canim insallah senin benisinde tutunur guzel haberini aliriz buradan baya guzel yumurta toplanmis aslinda seninde ama olsun bir tanesi saglikla kucagina gelir insallah
Insallah canim hepimizin hakkinda haiylirlisi olur bugun ilkini vurdum evet acimadi cok bakalim persembe gunu kontrole gidecegim guzel bir surec olur insallahTedavi süreci çok kolay Can'ım.iğneler acıtmıyor.seninde inşallah bol kaliteli yumurta ve embriyoların olur inşallah
Slm bende geçen hafta yumurta toplamasi işlemi oldu ana testosteron hormonlar yüksek olunca hoca transfer yapmadı dedi adet olduktan sonra yapicam daha adetimede çok var 10 gün rahmim şu toplamış çok kötü oldum Dr geçecek dedi onlar için çok basit sanki yaSelam arkadaşlar.kısmet olursa benimde transferim var haziran da.embriyolarım donduruldu.bu ilk denemem olacak çok heyecanlıyım.bahçeci umut ta tedavi görüyorum.sizler nerede tedavi görüyorsunuz
İyi yapmış Can'ım doktorun.onlar daha iyisini bilirler.hormon yüksek çıkınca zaten Bebek tutunamayacaktı.senin içinde iyi bence biraz dinlenirsin.bana normalde taze transfer yapılacaktı.sonradan hormon yüksek çıkınca ertelendi böyle daha iyi bence.sende gönlünü ferah tut.su toplaması ohss dedikleri şey mi acaba.çok yumurtası olanlarda oluyormuş geneldrSlm bende geçen hafta yumurta toplamasi işlemi oldu ana testosteron hormonlar yüksek olunca hoca transfer yapmadı dedi adet olduktan sonra yapicam daha adetimede çok var 10 gün rahmim şu toplamış çok kötü oldum Dr geçecek dedi onlar için çok basit sanki ya
Slm hayırlısı olsun bende de ilk denemem ilaçlar bitti yumurta toplandı ama transferi adetten sonra yaparım de di Dr hormonlarım yükselmiş sonrada qitdim rahmim şu toplamış allah yardımcımız olsun çok zor yaSlm bende bekliyorum ilaçlar bitti haziranda transfer yapılacak Allah bekleyişlerimizi boşa çıkarmasın kaçıncı denemen canım
Sinirlerim çok gergin karnım sis vücut dengem bozuldu yumurta çok tu ondan herhalde 19 taneydi onunda 3 tanesi 5 çıktı gününü atlatdi sağlıklı donduruldu bilmiyorum allah yardımcımız olsunİyi yapmış Can'ım doktorun.onlar daha iyisini bilirler.hormon yüksek çıkınca zaten Bebek tutunamayacaktı.senin içinde iyi bence biraz dinlenirsin.bana normalde taze transfer yapılacaktı.sonradan hormon yüksek çıkınca ertelendi böyle daha iyi bence.sende gönlünü ferah tut.su toplaması ohss dedikleri şey mi acaba.çok yumurtası olanlarda oluyormuş geneldr
Can'ım benimde 10 yumurtam vardı ve baya karnım şişti.karın şişliğim 3 hafta oldu yeni yeni inmeye başladı.baya geriliyor insan.olsun ne yapalım Bebişler gelsin de katlanırız artıkSinirlerim çok gergin karnım sis vücut dengem bozuldu yumurta çok tu ondan herhalde 19 taneydi onunda 3 tanesi 5 çıktı gününü atlatdi sağlıklı donduruldu bilmiyorum allah yardımcımız olsun
Amin canım Rabbim hayırlısını versinSlm hayırlısı olsun bende de ilk denemem ilaçlar bitti yumurta toplandı ama transferi adetten sonra yaparım de di Dr hormonlarım yükselmiş sonrada qitdim rahmim şu toplamış allah yardımcımız olsun çok zor ya
İnşallah hepimiz isteğimize kavuşuruz ama benim en çok geren hastanenin ilgisizliği parayı alana kadar hep güler yüz ondan sonra hiç insan yerine bile koyulmama bide bir sorum olucak allah korusun bu tüp bebek eyer olmazsa bu hastane para iadesi yapıyormu benim ilk denemem o konu aklıma takildiCan'ım benimde 10 yumurtam vardı ve baya karnım şişti.karın şişliğim 3 hafta oldu yeni yeni inmeye başladı.baya geriliyor insan.olsun ne yapalım Bebişler gelsin de katlanırız artık
Amin cümlemizi sevindirsin bu saatte bile uykular kaçıyor insan üzülüyor düşünüyor yoruluyorMaşallah baya yumurtan varmış.5.gün embriyonun olması güzel tabiki.rahatlamaya çalış.hepimiz yaşadık o süreçleri Allah olumlu sonuçlar göstersin hepimize
Canım Allah sabır versin benden 17 yumyrta toplandı karın şişliğim 7 günde indi gercekden zor seyler Allah kmseye tekrarlatmasın bnm ilk denememdi transferden 1 gün önce sinirim bosaldı ağladım embriom transfer edilince moralimi hep yüksek tuttum ama doktor bir de ultrason resmi verdi emriyonun inşaşşah tutunur hepimizin bebişleriSinirlerim çok gergin karnım sis vücut dengem bozuldu yumurta çok tu ondan herhalde 19 taneydi onunda 3 tanesi 5 çıktı gününü atlatdi sağlıklı donduruldu bilmiyorum allah yardımcımız olsun
Cnm hangi hstanede yaptırdın bnm doktorm da ck tatlı dill neşeli bir bayandı cok raht ettim doktpr acısındanİnşallah hepimiz isteğimize kavuşuruz ama benim en çok geren hastanenin ilgisizliği parayı alana kadar hep güler yüz ondan sonra hiç insan yerine bile koyulmama bide bir sorum olucak allah korusun bu tüp bebek eyer olmazsa bu hastane para iadesi yapıyormu benim ilk denemem o konu aklıma takildi
Cnm kacıncı denemen bence üzülmenin düşünmenin fayfası yok teslim olup tevekkül Etmek daha rahtlatıcı rabbim bekletiosa bir sebebi varAmin cümlemizi sevindirsin bu saatte bile uykular kaçıyor insan üzülüyor düşünüyor yoruluyor
Amin canım sağol evet 5. Gün die umutluyum pzt 6. Gün olck kanda azda olsa ckrmı acabaİnşallah tutunur Can'ım merak etme.5.güne bile gitmesi çok güzel bir şey.hakkımızda hayırlısı olsun