2016 haziran transferleri

Benim bi kaç gundur belim çok agriyordu. Bugün goguslerimde acimaya başladı. Kaşıkların arada batıyor surekli bi ağrı yok... bunları hamile olmadan öncede yazmıştım adetten öncede yasarım :)) oyuzden kesin bisey söylenmiyor haliyle artık bekleyeceğiz baska çare yok .

Benim bi kaç gundur belim çok agriyordu. Bugün goguslerimde acimaya başladı. Kaşıkların arada batıyor surekli bi ağrı yok... bunları hamile olmadan öncede yazmıştım adetten öncede yasarım :)) oyuzden kesin bisey söylenmiyor haliyle artık bekleyeceğiz baska çare yok .
Kesinlikle benimde belim çok ağrıyor uzun süre uzanınca oluyor genelde.kendimizi çok dinliyoruz.aslında hamile kalanlar genelde bir şey hissetmemişler

E kalksam is yapsam olmuor. Tv sevmiyorum dışarı cikamiyorum dinlemeyip napcazki ... raporluyum iaede gidemiyorum ayricada çok gerginim offf

Benimde 11de transferim yapildi arkadaslar 6.gun embiriyosuydu 5 taneden 2 tane saglam cikti ikitane transfer ettirdik dun dayanamayip kan testi yaptirdim negatif cikti aglamadim kendimi motive ettim genede erken yaptin ondan bu sekilde cikti die 21de test gunum var bakalim ins sonuc iyi cikar Allah kimsenin emeklerini ins bosa cikarmaz nasip eder...
Canim benimde transferim dun oldu bende 4 tane vardi 5 gun embriyosu ikitane cozulde biri iyi cikmis dieri cikmamis o yuznden kalanlarda cozuldu onlarin ikisi iyi cikmis iki tane transfer yaptilar
Dieri takipde ona gore dondurma yapilacak bugun hbr vericekler ama
Benimde
Aklima tabi sorular gelio o bi tanesi kotuydu bu koyduklarids demek tutmucak die umutsuzluga kapildim
Doktorlara
Hemsilere
Embriyologlara sorduk yanlis dusundumu her dollenmenin farkli yumurtayla olgunu soledi hayurlisi bakalim beklemedeyiz

Canim benimde transferim dun oldu bende 4 tane vardi 5 gun embriyosu ikitane cozulde biri iyi cikmis dieri cikmamis o yuznden kalanlarda cozuldu onlarin ikisi iyi cikmis iki tane transfer yaptilar
Dieri takipde ona gore dondurma yapilacak bugun hbr vericekler ama
Benimde
Aklima tabi sorular gelio o bi tanesi kotuydu bu koyduklarids demek tutmucak die umutsuzluga kapildim
Doktorlara
Hemsilere
Embriyologlara sorduk yanlis dusundumu her dollenmenin farkli yumurtayla olgunu soledi hayurlisi bakalim beklemedeyiz
Valla ben tedavi oldugum hastaneye guvenmiyorum artik onlara guvenim sifirr sirf yakin die gidiyorum oraya ama ins sonucum iyi cikarda birdaha gitmem oraya hic sevmiyorum o hastaneyi :(

Cunki surekli aradik embiriyo hakkinda bilgi almak icin hep cok iyi sorun yok vs dediler transfer gunu gittigimizde 3 gitti iki tane var dediler tutmama ihtimaline karsi embiriyo dondurmakti bizim aklimiz ama olmadi transfer gunu gittigimde masaya yattigimda ultrasonla gosterdiklerinde yumurtalarin cogu duruyodu almamislar bile

Ben samsun medicaldeyim. Yumurta toplama günü 20 yumurta toplandı sonra her gün düzenli olarak beni aradılar önce 11 tanesi döllendi dediler daha sonra dokuza düştü birkaç gün sonra bunlardan Sadece 5 tanesi kaliteli dediler ve bana Rahim toparlanması için dondurma yapmamız gerekiyor dediler Sadece iki yumurta donduruldu dediler diğer üç tanesi gelişmedi dediler sonra kontrole gittiğimde yumurtanın çözüldükten Sonrası da önemli dediler olmayadabilir dediler Bir ay sonra Tarlusal kullanarak adet oldum ve cuma günü yumurta transferi için gittik Transferden önce bir embriyonun iyi gelişimde olduğunu diğer embriyonun ise 1 Kalite düşük olduğunu söylediler transfer sırasında gelen embriyolog iki Embronunda transferinin gerçekleştiğini ve kalite olarak ikisinin de çok iyi olduğunu söyledi şimdi Pazartesi günü Aynen ben de senin gibi hissediyorum hastaneler artık bunu ticarete dökmüşler çünkü Eğer yumurtalar dondurulsaydı ikinci denemede tekrar aynı ücreti vermeyecektik sadece transfer ücretini verecektik E tabi bu da işlerine gelmediği için dondurarak saklama ya karşılar gibi geliyor

Ben samsun medicaldeyim. Yumurta toplama günü 20 yumurta toplandı sonra her gün düzenli olarak beni aradılar önce 11 tanesi döllendi dediler daha sonra dokuza düştü birkaç gün sonra bunlardan Sadece 5 tanesi kaliteli dediler ve bana Rahim toparlanması için dondurma yapmamız gerekiyor dediler Sadece iki yumurta donduruldu dediler diğer üç tanesi gelişmedi dediler sonra kontrole gittiğimde yumurtanın çözüldükten Sonrası da önemli dediler olmayadabilir dediler Bir ay sonra Tarlusal kullanarak adet oldum ve cuma günü yumurta transferi için gittik Transferden önce bir embriyonun iyi gelişimde olduğunu diğer embriyonun ise 1 Kalite düşük olduğunu söylediler transfer sırasında gelen embriyolog iki Embronunda transferinin gerçekleştiğini ve kalite olarak ikisinin de çok iyi olduğunu söyledi şimdi Pazartesi günü Aynen ben de senin gibi hissediyorum hastaneler artık bunu ticarete dökmüşler çünkü Eğer yumurtalar dondurulsaydı ikinci denemede tekrar aynı ücreti vermeyecektik sadece transfer ücretini verecektik E tabi bu da işlerine gelmediği için dondurarak saklama ya karşılar gibi geliyor
Aynn olee karsisindaki insanin ne hissettigi ne dusundugu hic ama hic umurlarinda deil sen bugun oyleden sonra alicaktin dimi sonucu bizede yazarsan sevinirim cnm ins tuttmustur Allah bu mubarek gun ins emwklerimizi bosa cikarmaz nasip eder

Aaa evet ben unutmusum :) ama çok erken ya güvenmiyorum pzt. Kesin sonuç inşallah. Senin sonucun ne zaman? Sen hangi sehirdesin

Aaa evet ben unutmusum :) ama çok erken ya güvenmiyorum pzt. Kesin sonuç inşallah. Senin sonucun ne zaman? Sen hangi sehirdesin
bellimi olur tuttmussaki ins tutmustur azda olsa bi deger gorebilirsin belki ben ilk tedavimda dayanamamis 5. Gunu kan testi yapmistim sonuc 5 gune ragmen iyiydi ama herkestede farklilik gosterir illaki ben istanbuldan canim tup bebekte ticaretin tam gobeginden :(

Offf... benim devletteki doktoruma harika.. çünkü yaşamış birisi kendi çocuğuna tüp bebek. Ama devlette tüp bebek olmuyor tüm gelişimi o kontrol etti sadece operasyonlarda gittin ben ozele

Kızlar dün kan testi vermiştim sonucum 22 çıkmış doktor çok dusuk değer gebelik var diyemem ama yoksa değil dedi :) inşallah olmuştur dua edin nolur

Kızlar dün kan testi vermiştim sonucum 22 çıkmış doktor çok dusuk değer gebelik var diyemem ama yoksa değil dedi :) inşallah olmuştur dua edin nolur
Ahh canimm benim yaa bence hamilesin test gunune kadar 24 saatte bi deger iki katina cikiyo die okumustum ins kesin sonuc cok gzl olur cok sevindim darisi tum bekleyenlerin basina cnm

Back
X