Ben samsun medicaldeyim. Yumurta toplama günü 20 yumurta toplandı sonra her gün düzenli olarak beni aradılar önce 11 tanesi döllendi dediler daha sonra dokuza düştü birkaç gün sonra bunlardan Sadece 5 tanesi kaliteli dediler ve bana Rahim toparlanması için dondurma yapmamız gerekiyor dediler Sadece iki yumurta donduruldu dediler diğer üç tanesi gelişmedi dediler sonra kontrole gittiğimde yumurtanın çözüldükten Sonrası da önemli dediler olmayadabilir dediler Bir ay sonra Tarlusal kullanarak adet oldum ve cuma günü yumurta transferi için gittik Transferden önce bir embriyonun iyi gelişimde olduğunu diğer embriyonun ise 1 Kalite düşük olduğunu söylediler transfer sırasında gelen embriyolog iki Embronunda transferinin gerçekleştiğini ve kalite olarak ikisinin de çok iyi olduğunu söyledi şimdi Pazartesi günü Aynen ben de senin gibi hissediyorum hastaneler artık bunu ticarete dökmüşler çünkü Eğer yumurtalar dondurulsaydı ikinci denemede tekrar aynı ücreti vermeyecektik sadece transfer ücretini verecektik E tabi bu da işlerine gelmediği için dondurarak saklama ya karşılar gibi geliyor