- 11 Temmuz 2016
- 134
- 79
- 18
- Konu Sahibi sananesanane
Amin canım Allah sana ve bütün isteyenlere nasip etsin öncelikle tedavi sürecinde başladım dikkatli beslenmeye günde bi kaç tane incir ve hurma yedim hergün 1 tane haşlanmış yumurta bi avuç fındık badem ve ceviz yedim bol protein aldım et yedim yanında salata yani sağlıklı olduğunu düşündüğüm herşeyi abartmadan azar azar yedim bende pcos var o yüzden sekerden uzak durdum abur cubur ve kola gibi şeyleri yemedim gittiğim merkezde tedavi sürecinde anne adaylarina destek olan bi psikolog var tüm bunları yapmamı o söyledi beyaz ekmekten uzak dur tam buğday ekmeği ye dedi transfer sonrası bi buçuk saat yattım hastanede sonra dışarda yemek yedik eşimle ve eve geldik kesinlikle sürekli yatmadim ufak tefek işlerimi ani hareketlerden kaçınarak yaptım doktor bol bol su iç dedi sana da söyler zaten su içtim ilaclarimi dikkatli kullandım dışarı çıktım alışveriş yaptım gezdim ablam yardımcı olmak için geldi bi hafta kaldı yanımda onunla çok keyifli vakit geçirdik uzun zamandır gormuyodum çünkü çok büyük moral oldu bana moral çok önemli karnimi sevdim konuştum bebegimle ve Allaha sigindim hayırlısıyla olsun diye dua ettim test günü yaklaştıkça olumsuza da hazırladım kendimi Allah sağlık versin yine deneriz dedim tatil yaparız denize gireriz bomba gibi hazirlanirim 2. Denemeye dedim ama Allahin izniyle tuttu ve bugün keseyi ve yolu sacı gördük