2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Merhabalard bende hazıranın 6sında tüp bebek yaptrdım.dün9.gunumdu degerım 14.56 cıktı a aba ıyımı bılemedımm varmı 9.da tahlıl yaptıran??
Canim ayni gun tranferimiz olmus benimde 6sinda oldu.dunde yani 9.gun mecbur kan testi yaptirdim hafif kahve akintim oldu.degerim 40 ama yarin degil cumartesi test gunum ozman baktircam tekrar.degerini kimseyle kiyaslama herkesin sonuclari farkli cikiyo ilk iki hamileligimde yuksek cikip 3.testte dumura ugradim dusuk yaptim.hayirlisi olsun degerlerimiz yukselir insallah

kizlar transferim gerceklesti iki tane embriyo transfer etti doktorumuz hayirlisi olur insallah rabbim saglikli hayirli evlarlar nasip eder bize insallah
hayırlı uğurlu olsun, inşallah güzel haberlerinizi alırız.
3. deneme mi tüp bebekte? keşke 1.denemelerde de 2 transfer yapsalar :/

Teşekkür ederim İstanbul'da fertijin tüp bebek merkezinde oldu Can'ım doktorum Seval Taşdemir.
ayıptır sorması, ne kadar tuttu tedaviniz, ilaçlar vs.?

ben geçen ay brüksel tüp bebek mrkz. de histeroskopi oldum, polip im alındı, bu adetimde de başlayacağız inşallah.

Luna28 Luna28 canım ne yaptın belli oldu mu sonuç aklımdasın inş 2 ye katlamıştır. Bende bugün 15. Gün testimi yaptırdım 13. Gün 289 15.gün 734 çıktı gerçekten çok zor pozitif çıkıyor hamile olduğuna sevinemeden acaba 2 kat artacakmı , acaba kimyasal gebelikmi diye düşünmekten hamileymiş gibi hissetmiyorsun hep bi korku. Ama binlerce şükür rabbime. Allah tüm sonuç bekleyenlerin sonucunu pozitif, sonucu pozitif olanların evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inş. Rabbim her isteyeni aratmadan evlat sahibi yapsın inş .
Evet belli oldu hayırlısıyla dediğin gibi sevinemeden hep korku heyecan. kimyasal gebelik riski ilk ultrasona kadar devam ediyor herhalde değilmi ??12. Gün 1612.8 di bu 14. Gün 2987.4 gözüküyor hemşirem ıyı ama kesin sonuç ultrasonda belli olur dedi.amiin inşAllah rabbim herkesin gönlündekini versin hayırlısıyla !!

hayırlı uğurlu olsun, inşallah güzel haberlerinizi alırız.
3. deneme mi tüp bebekte? keşke 1.denemelerde de 2 transfer yapsalar :/
hayir canim bu 2 inci denemem ilkinde 2 tane koymuslardi ikiside tutunmustu ama düşmüştü malesef şimdi yine iki tane koydurduk artik hersey yüce rabbime kalmiş

Evet belli oldu hayırlısıyla dediğin gibi sevinemeden hep korku heyecan. kimyasal gebelik riski ilk ultrasona kadar devam ediyor herhalde değilmi ??12. Gün 1612.8 di bu 14. Gün 2987.4 gözüküyor hemşirem ıyı ama kesin sonuç ultrasonda belli olur dedi.amiin inşAllah rabbim herkesin gönlündekini versin hayırlısıyla !!
hadi hayirlisi olsın canim güzel katlanmiş

Luna28 Luna28 canimm hadi bakalimm insallah hayirlosi olur ama sonuc guzel olcakk bence 3 tane:KK46:
Hülyacığım güzel gidiyor inşAllah 1612.8 şimdi 2987.4 olmuş başka kan testı istemediler 1 temmuza ultrason için gün alıcam.hiç bilgi vermiyorlar değerlerle ilgili bende cahilim bu konuda daha önce pozitif görmediğimden. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşAllah!!senin 2 günün kaldı hayırlı haberler alıp Mutlu olacağız hepbirlikte

Hayırlı olsun inş keseleri ve kalp atışlarında duyarsınız

Kizlar vugun 7.gunum 3.gun embryosuydu 14.49 cikti. Hemsiremi aradim cok dusuk bi deger dedi ama 7.gunumde yaptim dedim boyle erken yapiyosunuz kafamiz karisiyo var yok diyemem 12.gun kesinlesir dedi.

Back
X