Hadi bakalım iyi haber bekliyoruz inşallah....Kizlar merhaba. Dun bahcecide transferim vardi. Allah hepimize hayirlisiyka nsip etsin. Oyun gibi geliyor banaumarim aonu hayirli biter

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım iyi haber bekliyoruz inşallah....Kizlar merhaba. Dun bahcecide transferim vardi. Allah hepimize hayirlisiyka nsip etsin. Oyun gibi geliyor banaumarim aonu hayirli biter
Can'ım tedavinin hemen sonrasında hemen transfer oldu mu yoksa dondurulmuş mu bende bahçeci Diyarbakır'da başladım salı opu vardı ama embriyoları donduracaklarmış tabi gelişmeye devam ederseKizlar merhaba. Dun bahcecide transferim vardi. Allah hepimize hayirlisiyka nsip etsin. Oyun gibi geliyor banaumarim aonu hayirli biter
Can'ım tedavinin hemen sonrasında hemen transfer oldu mu yoksa dondurulmuş mu bende bahçeci Diyarbakır'da başladım salı opu vardı ama embriyoları donduracaklarmış tabi gelişmeye devam ederse
Hadi bakalım iyi haber bekliyoruz inşallah....![]()
Kizlar yarin transver gunum saat 1 de hastanede olacagim Rabbim yardimcimiz olsun bisey soracagim size transferde kactane emriyo yerlestiriyolar internette bi kac yerde okudun 30 yas altinda ki bayanlara ilk iki denemede. 1 Tane koyuyolarmis biz da doktorumuzla konusamadik bu konuyu
Doktorunuzla gorustunuz mu bu konuyu cnmIlk denemem 31 yasindayim bir tane koydular cnm
Doktorunuzla gorustunuz mu bu konuyu cnm
Doktordan ziyade embriyolog karar verdi cnm. Cozuldukten snraki durumu uygunsa embriyonun, kadinda hamile kalmasi icib sorun yoksa ve yasi gencse tek koyuyorlar. Eger vu sefer tutmazsa bir dahakine cift israr etcem
Yoo ben 26 yasindayken 2 embriyo konmustu.. 1i tuttu.. Simdi bi oglum var.. Ikinci bebek icin tedavideyiz nasipsr..Kizlar yarin transver gunum saat 1 de hastanede olacagim Rabbim yardimcimiz olsun bisey soracagim size transferde kactane emriyo yerlestiriyolar internette bi kac yerde okudun 30 yas altinda ki bayanlara ilk iki denemede. 1 Tane koyuyolarmis biz da doktorumuzla konusamadik bu konuyu
tedaviniz hayirli olsun benimde bir kizim var 26yaşindayim kardeş için tedaviye başladık doktorundan çift e mbiriyo istedik sezaryanli olduğum icin izin vermedi siz sezaryanlimisiniz?kaç tane transfer olacak cvp yazarsaniz cok sevinirim hoşçakalın.....Yoo ben 26 yasindayken 2 embriyo konmustu.. 1i tuttu.. Simdi bi oglum var.. Ikinci bebek icin tedavideyiz nasipsr..
Canim benim biz daha yumurta takip asamasindayiz.. henuz oyle bisey demedi dr.. ama neden konmasin ki cok sacma.. cogul gebelik varsa nasibimzde tek embriyoyla bile olur.. hayrlisi bakalim...tedaviniz hayirli olsun benimde bir kizim var 26yaşindayim kardeş için tedaviye başladık doktorundan çift e mbiriyo istedik sezaryanli olduğum icin izin vermedi siz sezaryanlimisiniz?kaç tane transfer olacak cvp yazarsaniz cok sevinirim hoşçakalın.....