2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Kızlar merhaba bende cuma günü Opu olmuştum dün 3. Günüydü gittim hastaneye 3 yumurtadan 2 tane kalmış onlarında kalitesi iyi deilmis 5. Güne bekletcez eğer kalırsa 5. Güne tranfer yapcaz dedi benim hiç umudum kalmadı ama yinede Allahtan ümit kesilmez diyorum yumurtası kalitesiz olup 5. Güne giden varmı aranızda?
Can'ım kalitesi kötü olsa beşinci güne bırakmazdılar rahat ol

Can'ım kalitesi kötü olsa beşinci güne bırakmazdılar rahat ol
Canım embriyolog kendisi dedi kalitesi iyi deil ama bizim burda ki amacımız herkese transfer yapıp gönderelim deil 5. Güne kadar bekletcez eğer 5. Güne kalırsa transfer yapcaz dedi eğer kalmazsa iptal olacak daha yaşınız da genç bi daha denersiniz falan dedi dünden beri moral falan kalmadı yarın bi olsa diye bekliyorum

Kızlar merhaba bende cuma günü Opu olmuştum dün 3. Günüydü gittim hastaneye 3 yumurtadan 2 tane kalmış onlarında kalitesi iyi deilmis 5. Güne bekletcez eğer kalırsa 5. Güne tranfer yapcaz dedi benim hiç umudum kalmadı ama yinede Allahtan ümit kesilmez diyorum yumurtası kalitesiz olup 5. Güne giden varmı aranızda?
kaliteleri iyi değilse 5 gune bekletmezlerdi canim o nasil bi laftir ya bu embriyoglar konuşma özürlü töbe töbe canim benim üzme kendini 5 güne giden embriyolarda kalitesiz diye bişey yok benim 8 yumurtdan 7 olgun cikti 6 si 5 güne geldi iki tane transfer ettiler digerli dondurulmuycsl kalitedeymiş yani 5AA değilde 3Ab benimkiler kalite sinifini böyle yapiyolar 5AA kesin tutar gözüyle bakilan 5ab öyle 4Aa 4ab ikinci kalite tutma olasigi yükaek 3aa 3ab orta kalite oladabilir olmaydabilir

Benim birinci denemem sözde 5ab di tutmadı nasip kısmet bu işler şimdi üçüncü gün embriyosu transfer edilecek beşinci güne gitmeyebilir dediler o yüzden

kaliteleri iyi değilse 5 gune bekletmezlerdi canim o nasil bi laftir ya bu embriyoglar konuşma özürlü töbe töbe canim benim üzme kendini 5 güne giden embriyolarda kalitesiz diye bişey yok benim 8 yumurtdan 7 olgun cikti 6 si 5 güne geldi iki tane transfer ettiler digerli dondurulmuycsl kalitedeymiş yani 5AA değilde 3Ab benimkiler kalite sinifini böyle yapiyolar 5AA kesin tutar gözüyle bakilan 5ab öyle 4Aa 4ab ikinci kalite tutma olasigi yükaek 3aa 3ab orta kalite oladabilir olmaydabilir
İnşallah dediginiz gibidir canım dünden beri diken üstünde gibiyim yarın olsaydı bi

hic takma kafana bu konuyu benle beraber transfer olan bayan vardi 5AA tutunmadi benim
3AB tutunmustu takma kafan böle seyleri nasibinde varsa ztn olur
Öyle tabiki canım nasip kısmet artık, insallah duruyordur yumoşlarım ilk tedavim iptal oldu inşallah bu da iptal olmaz

bugun aradilar beni de merkezden.toplanan 13yumurtanin 10u isleme girmis 3u kotuymus.10 tanenin 7si dollenmis.yarin tekrar arayip durumlari hakkında bilgi vericeklermis.nasil sizce ??

Benim de ikinci bebek icin canim :) bi oglum var 3 yasinda.. O da tup bebek.. persembe opum var.. Aynen bende oncekine nazaran rahatim..rahatligimiz bir evladimizin olmasndan elbette.. Olmazsa napalim Allah evladima saglik versin diyoruz.. Allah olmayanlara da versin insalalh.. Birbirimize dua edelim

iste ayni ben :) benim gbi birini buldum oh be rahatladim.yarin mi yani toplama islemin?hadi bakalim hayırlısı, durumdan haberdar et bizleri.dualar birbirimiz icin...

Yahu süreç mi yavas ilerliyo yoksa benmi acele ediyorum.. Günler gecmiyo anam:
Selam canım sayfaları okurken gördüm sanırım senin eşin de azospermi kür yaptım falan demişsin rica etsem uyguladığın kürler hakkında bilgi verir misin benim eşimde azospermi çok çok az olsa da canlı hücre çıkıyor bizde 2 3 ay sonra üçüncü deneme için başlıyacaz o zamanakadar ona kür hazırlamak istiyorum rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın inşallah oğluna kardes gelir

Arkadaslar hangi ilaclari kullandınız ve kaç kutu her ilaçtan cevaplarsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Arkadaslar hangi ilaclari kullandınız ve kaç kutu her ilaçtan cevaplarsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Ben Merional kullandım 20 kutu 150 lik 5 kutu 75 lik birde folik asit bu kadar günlük dozum ilk beş gün 300 sonra beş gün daha 375 Yüksek bayağı ama bende fsh lh sıfır yani o yüzden değişik bir hastayım :)

Ben Merional kullandım 20 kutu 150 lik 5 kutu 75 lik birde folik asit bu kadar günlük dozum ilk beş gün 300 sonra beş gün daha 375 Yüksek bayağı ama bende fsh lh sıfır yani o yüzden değişik bir hastayım :)
20 kutumuuu:KK57:peki gonal f hiç kullanmadınmı canım

valla ben 5 kutu gonal f kullandim 3 kutu cetrito 2 kutu catlatma ignesi o kdr :)
Cevabın için sağol canım bende tüp bebek ilaçları arıyorum sayfasından uygun fiyata almak istiyorum 2 kutu gonalf aldım o zaman 2 kutu daha alayım ne olur ne olmaz gerçi daha dr ilaç yazmadı ama gonal-f herkes kullanıyor diye almak istedim muhtemelen yazar çünkü canım sanırım sen mart yada Şubat tup bebek topigindeydin orda denk gelmistin listelere göz atarken düşük yapmana çok üzülmüştüm inşallah bu defa pozitif sonucu alırsın ve inşallah seni hiç mi hiç bırakmaz miniğin

kızlar selam ben 22 yaşındayım gecen ay 2embrıyo ıle ılk transverimi oldum sonuç kimyasal gebelikdi ,bu ay 2. transverımı oldum 3. gunum bugun beklemedeyım ama sankı yıne olmadı gıbı hıssedıyorum :(

Cevabın için sağol canım bende tüp bebek ilaçları arıyorum sayfasından uygun fiyata almak istiyorum 2 kutu gonalf aldım o zaman 2 kutu daha alayım ne olur ne olmaz gerçi daha dr ilaç yazmadı ama gonal-f herkes kullanıyor diye almak istedim muhtemelen yazar çünkü canım sanırım sen mart yada Şubat tup bebek topigindeydin orda denk gelmistin listelere göz atarken düşük yapmana çok üzülmüştüm inşallah bu defa pozitif sonucu alırsın ve inşallah seni hiç mi hiç bırakmaz miniğin
evet canim cok uzulmustum ama zamani degilmis umarim yine pozitif olur hayirlisi rabbimden

Back
X