2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

20 kutumuuu:KK57:peki gonal f hiç kullanmadınmı canım
Hayır Can'ım gonal f bende işe yaramıyor sadece Merional yada menogon gibi ilaçlar yani içinde hem fsh hemde lh olması gerekiyor gonal f sadece fsh o yüzden onu kullanmıyoruz

Hayır Can'ım gonal f bende işe yaramıyor sadece Merional yada menogon gibi ilaçlar yani içinde hem fsh hemde lh olması gerekiyor gonal f sadece fsh o yüzden onu kullanmıyoruz
Anladım canım inşallah hayırlı sonuç alırsın inşallah bu defa bebeğine kavuşursun tatlım rabbim emeğinizin karşılığı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh

Kızlar bu İbrahim Saraçoğlu soğan kürü için rahimde bebeğin tutunmasına engel bio film gibi bir tabaka olabilir bu kür bunu yok ediyor demişti benim transfer iki ay sonra olacağı için deneyeyim diyorum ara verenler deneyebilir tabii tedavi sürecinde kullanılmaz

Selam canım sayfaları okurken gördüm sanırım senin eşin de azospermi kür yaptım falan demişsin rica etsem uyguladığın kürler hakkında bilgi verir misin benim eşimde azospermi çok çok az olsa da canlı hücre çıkıyor bizde 2 3 ay sonra üçüncü deneme için başlıyacaz o zamanakadar ona kür hazırlamak istiyorum rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın inşallah oğluna kardes gelir
Canim biz hakiki kestane bali ve keciboynuzu suyunun vesilesiyle cogaldigini düşünüyoruz... Takdir Rabbimden.. Insallah sizde bizde güzel sonuclar aliriz

Transfer den sonra iğne ilaç ne kullanıyorsunuz ben günde 1 akşam oksapar iğne sabah akşam crione vaj. jel hafta da 1 climara forte flaster bant

neden tutmuyor anlam veremiyorumo_O
Tutmuyor tutsa bile dusuk oluyo cunku embriyolar 5.gune gitse bile kalitesiz olabiliyo bununa aslimda pgt yontemiyle auristirabiliyolar ama merkezler biraz paraya yoneli is yaptigi icin bunu sana 3.denemende soluyo.onlara olmus olmamia farkedermi yeterki cesmeden su aksin.

Kızlar çok korkuyorum bugün jelimi koyarken kahverengi çamur gibi akıntı geldi. Yarın kese görmeye gidicez bişi falan mı oldu çok kötü oldum. 1 haziran da transfer olmuştum :dua:

Back
X