2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Kızlar Yaa...Ben negatif sonuçtan sonra ilaçları bırakalı 3 gün oldu.ama hala adet olmadım..sizce neden? İlk tüp bebek denememde aynı gün yani 12.gün olmuştum.ama bu sefer gecikti.iyice stres yaptım.normalde çok duzenlidir adet günlerim.:KK43:

Kızlar Yaa...Ben negatif sonuçtan sonra ilaçları bırakalı 3 gün oldu.ama hala adet olmadım..sizce neden? İlk tüp bebek denememde aynı gün yani 12.gün olmuştum.ama bu sefer gecikti.iyice stres yaptım.normalde çok duzenlidir adet günlerim.:KK43:
Bende olmadım ilaçlardan ilk denememde de ilaçları bıraktıktan 3 gün sonra olmuştum aldığımız hormonlardan düzenli olan hormonlarımız bile bozuluyor

A acelya30 merhaba, benim de hamileligimin çok erken dönemlerinde kanamalarim oldu,tamam hersey bitti artık demiştim.doktoru mu aradığımda hemen pruluton depot igne yaptirmami ve istirahate gecmemi söylemişti aynısını yaptim,ve aynı seninki gibi ayağa kalktığımda yine yeniden kanama oluyordu,her kanama dusuk olmayacagi gibi cokda hafife alinmamasi gerekiyormus,yalniz yapilan muamele yalnis olmus.istirahat çok önemli birde kendini çok yıpratma bebegine de zarar.insallah bebegin hep seninle olucak.

A acelya30 merhaba, benim de hamileligimin çok erken dönemlerinde kanamalarim oldu,tamam hersey bitti artık demiştim.doktoru mu aradığımda hemen pruluton depot igne yaptirmami ve istirahate gecmemi söylemişti aynısını yaptim,ve aynı seninki gibi ayağa kalktığımda yine yeniden kanama oluyordu,her kanama dusuk olmayacagi gibi cokda hafife alinmamasi gerekiyormus,yalniz yapilan muamele yalnis olmus.istirahat çok önemli birde kendini çok yıpratma bebegine de zarar.insallah bebegin hep seninle olucak.
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim ama istisnalar dışında agriyla birlikte gerceklesen kanamalar hep dusukle sonuclanmis.. b hcg degerlerim yuksek olsaydi bi umut derdim ama malesef.. devam ediyo zaten kesilmedi..
Yarin kan testinde buyuk ihtimal bhcg degerim de düşmüş olur.. Allah hayirlisini versin..

Bu arada sancılarım yatinca duruyor ama azcik ayaga kalkip yurusem basliyor yeniden.. kanamada ayni malesef..

Mrb Can'ım çok sıkkın buraya bir kaç satır yazmak istedim çünkü bu duygularımı anlatmak istediğim kimse yok kayınvalidem başka bir şehirde yaşıyor bize ziyarete geldi severim kendisini bir problemimiz yok neyse burada eş dost ziyaretleri yapıyoruz her ortamda hiç konusu olmadığı halde bir anda gündeme beni getiriyor mesela dün bir yere gittik küçük bir çocuk var bayağı zayıf annesi yakınıyor kayınvalidem pat diye Allah bizede verseydide Böyle olsaydı birşey olmaz dedi hooop herkes bana bakıyor bugün yine bana diyor ki millet çocuk istediği ayı bile ayarlıyor tutuyor kurban olduğum Allah size niye vermiyor arabadayız kuzenim kullanıyor hız yapınca yavaş belki perimasalı hamiledir diyor her adet oluşumu soruyor oldum deyince ayyy diye bir tepki nereye gidersek gidelim herkese onada dua edin çocuğu olsun diyor iyi niyetli olabilir ama ben artık kendimi kötü hissetmeye başladım hiç cevap vermiyor susuyorum

Mrb Can'ım çok sıkkın buraya bir kaç satır yazmak istedim çünkü bu duygularımı anlatmak istediğim kimse yok kayınvalidem başka bir şehirde yaşıyor bize ziyarete geldi severim kendisini bir problemimiz yok neyse burada eş dost ziyaretleri yapıyoruz her ortamda hiç konusu olmadığı halde bir anda gündeme beni getiriyor mesela dün bir yere gittik küçük bir çocuk var bayağı zayıf annesi yakınıyor kayınvalidem pat diye Allah bizede verseydide Böyle olsaydı birşey olmaz dedi hooop herkes bana bakıyor bugün yine bana diyor ki millet çocuk istediği ayı bile ayarlıyor tutuyor kurban olduğum Allah size niye vermiyor arabadayız kuzenim kullanıyor hız yapınca yavaş belki perimasalı hamiledir diyor her adet oluşumu soruyor oldum deyince ayyy diye bir tepki nereye gidersek gidelim herkese onada dua edin çocuğu olsun diyor iyi niyetli olabilir ama ben artık kendimi kötü hissetmeye başladım hiç cevap vermiyor susuyorum
Okurken gerildim cunku hic benim sabredebilecegim bir durum degil..ben 7. Senemde anne oldum ve bana o vakte kadar 1 kez soran aldigi cevaptan sonra 2.ye soramadi..bu konudaki fikrim şu :
Bebek istiyoruz ama olmuyor gibi bir muhabbete en yakinlarinizla bile girmeyin..
Eger boyle bir dusunceniz oldugunu bilen yoksa düşünmüyoruz deyip gecin.. uzatan olursa da size ne? Deyin gitsin..
Tup bebek tedavisi gordunuz mu bilmiyorum ama tedavi asamasinda doktorlar bile bu durumu saklamaniz taraftari oluyor..Çünkü insanlarin gereksiz sorulari ve yorumlari zaten yeteri kadar hassas olan bunyemizi strese sokuyor..
Bu durumdan cok rahatsiz oldugunuzu esinize soyleyin..annesini uyarsin.. gerekiyorsa anne ben çocuk istemiyorum desin

Şu an ikimizin istediğini herkes biliyor artık en çok kayınvalidem gündemde tutuyor bir denememiz oldu negatif sonucu aldığımız gün sinemaya gittiğimizi öğrenince ben çok ağladım sizin Nasıl içinizden geldide gitti demişti eşimin gayet rahat olduğunu bu tür işlerin kısmet olduğunu söylediğini söyledim ayy ne kadar iyi bir oğlum var kıymetini bil demişti bu laflar hiç aklımdan gitmiyor malesef şimdi ikinci denemeyi yaptık üçüncü gün dondurdular önümüzde ki ay transfer olacak kimse bilmiyor eşimi zor tutuyorum söylememesi için

Şu an ikimizin istediğini herkes biliyor artık en çok kayınvalidem gündemde tutuyor bir denememiz oldu negatif sonucu aldığımız gün sinemaya gittiğimizi öğrenince ben çok ağladım sizin Nasıl içinizden geldide gitti demişti eşimin gayet rahat olduğunu bu tür işlerin kısmet olduğunu söylediğini söyledim ayy ne kadar iyi bir oğlum var kıymetini bil demişti bu laflar hiç aklımdan gitmiyor malesef şimdi ikinci denemeyi yaptık üçüncü gün dondurdular önümüzde ki ay transfer olacak kimse bilmiyor eşimi zor tutuyorum söylememesi için
En guzeli soylemeyin.. hatta hamile kalirsan bile tedavi ile olduğunu soyleme :) bu durumda gorev en cok esine düşüyor.. gereksiz sorularla muhatap olmasini istemiyorum desin..

Ben cok sey yasadim.. insanlar cok soru soramadilar ama bi problem oldugunu tajmin ediyolardi sanirim.. eltim evlenir evlenmez hamile kaldi, kac yillik gelininizden once dogurdum diye hava atti.. Allah kimseyi başkasının acisiyla dalga gececek kadar düşürmesin.. yüzüme de dedi sonradan.. ben senden once dogurmus biriyim diye..o gün iliskimi kestim kendisiyle.. nasil insanlar var ki çocuk yarisi bile yapiyorlar, Allah boyleleriyle beni muhatap etmesin bir daha..

canim benim ya kiyamam sana ben bu kdar cok susma kayinvaldene söyle lafini cekinme o laflar ne demek öyle iyiligini isteyen insan herkes icinde söylermi ayip ya valla bu insanlari anlamiyorum gercekten

Back
X