• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

cok bişey konuşamadık doktorumla henüz bayram girdiği için araya sonuçları daha gecen cuma telefonda konuşabildik bebeğin zeka gelişimi için tsh önemli dedi o yüzden ilaca baslıcaz ve hamilelign boyunca kullanıcaksın dedi.

cok bişey konuşamadık doktorumla henüz bayram girdiği için araya sonuçları daha gecen cuma telefonda konuşabildik bebeğin zeka gelişimi için tsh önemli dedi o yüzden ilaca baslıcaz ve hamilelign boyunca kullanıcaksın dedi.
Ihmal etme o zaman ilaclarini. Bisey olmaz Allahın izniyle.

Allah kimseyi böyle birşeyle sınamasın çok zor gerçekten:KK43:
Canim senin icin hersey bitmis degil.. hepimiz inan bana ayni acilari yasadik.. ben ruyamda agliyordum bir zamanlar.. son negatifi gorunce bunalima girmistim.. kendimi eksik hissediyordum.. sanki cocuksuz bana aciyarak baktiklarini düşünüyordum.. 5 asilama yapildi bana düşün.. rahim filmi cekilirken dunya döndü.. histeroskopi yapildi vs..

Her deneme ayni olacak diye bir sart yok canim.. ilk denemesi olup 2. Cocukta sonuc alamayanlar var... yada 3. Denemede hamile kalanlar var.. ağla aglayabildigin kadar.. ama bugun bitir aglamani.. durumun elveriyorsa hemen agustosta yeniden basla derim

Canim senin icin hersey bitmis degil.. hepimiz inan bana ayni acilari yasadik.. ben ruyamda agliyordum bir zamanlar.. son negatifi gorunce bunalima girmistim.. kendimi eksik hissediyordum.. sanki cocuksuz bana aciyarak baktiklarini düşünüyordum.. 5 asilama yapildi bana düşün.. rahim filmi cekilirken dunya döndü.. histeroskopi yapildi vs..

Her deneme ayni olacak diye bir sart yok canim.. ilk denemesi olup 2. Cocukta sonuc alamayanlar var... yada 3. Denemede hamile kalanlar var.. ağla aglayabildigin kadar.. ama bugun bitir aglamani.. durumun elveriyorsa hemen agustosta yeniden basla derim
İnsan

İnsan az ya da çok umut bağlıyor hayal kuruyor vs negatif sonucunu öğrenince bir anda dünya başına yıkılıyor bende bu durumdayım şu an ağlamaktan yoruldum:KK43: iyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah gün gelir yüzü gülenlerden oluruz
Insallah.. inan bana kac gündür forumlarda geziniyorum.. kac sene once büyük uzuntu yasamis insanlar 2. Cocuklarini dunyaya getirmisler.. Vardir bir hayir, Allah bu yolda cok yipratmadan versin insallah..

inşallah duyarız.senden kan tahlili falan istedi mi? benden keseyi görmeye gittiğimiz zaman birsuru test istemişti ve tsh normal değerlerde olmasına rağmen gebelikte daha dusuk olması gerektiği için tiroid ilacı verdi 3 gündür de onu içiyorum. ilaçlar mahvedio artık:KK43:
Kalp atisi gorduk 2 taneyms

Back
X