Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkiye katlamış canım gözün aydın inşallah herşey yolunda giderKizlar 10. Gun kan sonucum 96.3
8. Gün 48 di. Umarim hersey yolunda gider
Tebrik ederim Canım inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniKizlar 10. Gun kan sonucum 96.3
Benim e2 normalde sıfıra yakın 5 progesteron fsh lh hepsi aynı yok yani :) bu merkez sürekli e2 kontrolü yapmadı sadece ovıtrelle öncesi yaptım sonucu yarın sabah opu ya gittiğim hastaneden alıp gidicem şu an görmedimHayırlı olsun cnm hadi bakalım inşallah Rabbim yüzünü güldürür benim e2 kontrolü Bgun yapılacak tedaviye başlamadan 46 idi çarşamba iğneler başladım bakalım Bgun ne diyecek akşam gideceğim...senin nasıldı e2 kaç yumurta olustu ?
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun yumoslarin hepsi döllenme bebek olsun insallah pozitid düsünİlk denememde e2 en son 1800 dü 9 yumurta toplanmıştı 7 si döllenmişti beşinci güne tek bir tane kaldı oda olmadı
Benimde hiç belirtim yok belirti Nasıl oluyor onuda bilmiyorum zaten 11. Günündeyim yarın test günüm hepimiz için hayırlısı neyse o olsun Can'ım rabbim tez vakitte versin inşAllah gönlümüzdekileri!!Merhabalar benimde 6.6.2016 tarihinde transferim oldu suan 7.gunum ama hic umudum yok nedense hic belirti falanda yok.1 tane 5.gun ebriyosu koyuldu.rabbim isteyene nasip etsin hamile kalan arkadaslarida cok tebrik ederim.
Maşallah güzel gidiyor Rabbim tamamına erdirsin darısıda bizim gibi çabalayıp umut edenlerin başina İnşAllah!!Kizlar 10. Gun kan sonucum 96.3
Ne demek estağfurullah dertleşiyoruz burda yeni yeni şeyler duyuyoruz. Dedimya cesaretim yoktu korkuyorum hala ne Zaman gelecek o gün diye beklersen geçmez Zaman hemşireler bana unut tüp bebek yaptırdığını yürüyüş yap pazara git evde ufak tefek işler yap dedi tabiki unutulmuyor tüp bebek ama daha kolay geçti bu defa sanki hala daha korkuyorum yarın ne sonuç alıcam diye. Gebzede Anadolu sağlık merkezinde gördüm tedaviyi 3 transferde orda yapıldı peki sen nerde gördün tedavini galiba ilk denemen bu.Evet dogru soluyorsun ilaclar cok etkili kaldi ki dozajiniz yuksekmis gercekten.spermin yapisina morfoloji deniyor esimdede yapisal bozukluk var.kacinci gun embriyosu sizinki.valla cok guzel sabretmissiniz masallah ben ozmani nasil beklicem bilmiyorum iyice takintili bi insan oldum.hangi hastanede tedavi goruyosunuz.ay cok soru sordum ozur dilerim
Evet ilk denemem vee bende anadoludaydim aydin beyde.kontrollerim atasehirde toplama ve transferde gebzeye gittim.cokta memnunum 5tanede dondurulmusum var.peki sizin ilk iki deneme neden basarisiz olmus ne dediler sorun neymis bi aciklama nebilim tahlil falan yaptilarmi[/
Bilmiyorum spermde sıkıntı vardı baya 2. Toplamadaki yumurtaları döllerken çok düşük sperm kalitesi demişti Ebru hanım sonra ilçlarla hareketlendirdiler 3 tane föllendi fakat sadece 1 tanesi 5. Güne gitti diğer 2 si 3. Günden sonra gelişimini durdurdu 3. Günden sonra gelişimi duranların spermin kalitesizliğiyle alakalı olduğunu söylemişti Fadime hemşire.siz tavsiye üzerinemi gittiniz Aydın beye.?Anliyorum bu son deneme cok basarili gibi gorunuyo.allahim hayirli olcaksa verir insallah size ve butun isteyenlere.haberlerinizi umutla ve merakla bekliyorumm.insallah bu sefer oldu