- 6 Mayıs 2015
- 157
- 66
- 298
- 39
Merhaba defne degerlere goremi keseye bakiyolar bisey daha ogrenmis oldum.Tebrik ederim canim Allah kucagina almayi nasip etsin senin kesede vardir 1500 uzeri degerin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba defne degerlere goremi keseye bakiyolar bisey daha ogrenmis oldum.Tebrik ederim canim Allah kucagina almayi nasip etsin senin kesede vardir 1500 uzeri degerin
Benim hayatimin en guzel haberi bu Hulyacigim . Allahim nasip etsin kucaklarimiza alalim doya doya opelim koklayalim hayirlisiyla insAllah! Hamd olsun Rabbime! Bundan sonra sende dualarim da olacaksin canim ve bekleyen butun arkadaslarimiz!Ahhh canim benimm dun geceden beri hep aklimdasinn rabbime sukurler olsunn degerlerin cok guzell allahim saglikla kucagina almayi nasip etsinn cok ama cok mutlu oldum valla gunun en guzel haberi bu.
Dualarim herkes icin canimm ikiye katlancakk degerin hersey cok guzel olcak sabrinin mukafatii
Tesekkurederim canim Amin insAllah kucagimiza aliriz hayirlisiyla saglikla ! Bu konuda cok bilgim yok 1500 olunca kesemi oluyor??Tebrik ederim canim Allah kucagina almayi nasip etsin senin kesede vardir 1500 uzeri degerin
Hayirli olsun canim gozlerin gayet saglikli dogru goruyosunKızlaaaar bugün 6.günüm dayanamadım idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı şaşırdım lütfen bir bakın nedir bu benim gözüm mü kör anlamadımm
Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımHayirli InsAllah haberlerim guzel
1612.8 degerim dualarim butun bekleyenler icin![]()
Hayirli olsun canim gozlerin gayet saglikli dogru goruyosun[/QUOTE
ayyy inşallah çok erken ya inanamıyorum çokta umutlanmak istemiyorumHayirli olsun canim gozlerin gayet saglikli dogru goruyosun![]()
Bence suanin tadini cikar umutlan sevin ços hemen nazlanmaya basla gun bugun oda bugun.yarini dusunme olumsuz olcak die bugununude zehir etme kendine canim benimÇok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Sagol canim ins hepimiz icin hayirlisi seninde ilk denemenmiSelam,20 haziran dogum gunum 20 sinde basliyormussun umarim sana sans getirir .... yolun acik pürüzsüz olsun..
Benim dün yumoslarim toplandi kismet olursa 18 haziranda transferim olacak..bebek dilegen herkes icin dua ediyorum umarim bu defa dualarim kabul olur..
Merhaba canim bende Ebru hanimin hastasiyim 3. Denememde bu gun pozitifi gordum rabbim tamamina erdirirse insAllah Ben memnunum hepsinden hemsirelwrde cok siki takip ediyor Her seyi ayrica temiz bir hastane ve Ebru hanim inaniyorumki en iyisini en makulunu istiyor hastalari icin.senin problemin neydi ?Merhaba,
ben de bu ay ilk kez tüp bebek deniyorum. 11' inde puregon vurmaya başladım. Bu gün 4. kez vuracağım. Kontrolde doktorum herşey güzel dedi. Ben Gebze de John Hopkins' de Ebru hanıma gidiyorum. Bu zamana kadar bu hastaneye ve doktora gitmiş olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Hulyacigim ne guzel dusunuyosun sen tadini cikaralim Belkide bi daha yasayamayacagiz bu duyguyuBence suanin tadini cikar umutlan sevin ços hemen nazlanmaya basla gun bugun oda bugun.yarini dusunme olumsuz olcak die bugununude zehir etme kendine canim benim
Canim cok sevindim Rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin ins bu guzel duyguyu bizde yasarizBenim hayatimin en guzel haberi bu Hulyacigim . Allahim nasip etsin kucaklarimiza alalim doya doya opelim koklayalim hayirlisiyla insAllah! Hamd olsun Rabbime! Bundan sonra sende dualarim da olacaksin canim ve bekleyen butun arkadaslarimiz!
Kizlar bizde bu ay basladik pazar gunu yumurtalarim 12tane toplandi pazartesi aradilar 11 tanesi saglikli olgunluktaymis 10 tanesi ilk dollemis sonra 9 tanesi kaliteli ilerliyomus bugun aradilar sayida eksilme yok hepsi 1. Kalite ilerliyo dediler cuma gunu transferim var kizlar yani 5.emriyosu konacak dua edin ilk denememiz tutsun rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Canim cok sevindim Rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin ins bu guzel duyguyu bizde yasariz
tesekkur ederim , Amin Amin insAllah en kisa zamanda duyalim guzel haberlerinizi ve yumurta sayin kalitesi oldukca iyi dua edelim tek care oCanim cok sevindim Rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin ins bu guzel duyguyu bizde yasariz
Zamanini beklersen gecmez ki tap oku kalk disarda dolas oyalan. Hic belirtim yoktu ve cok uzuluyordum yok diye ayrica belirtilerinde ilaclardan dolayi oldugunu dusunuyorum.Benim bugün 5ci günüm, Zaman geçmiyor bir türlü , pozitifi görenleri tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin. Herhangi bir belirti varmıydı ? Nelere dikkat ettiniz
Canim bisey soracagim transferin yapildigi gun hastanede 1-2 saat dinlenipde mi cikiyosun bide eve gelince nelere dikkat ettintesekkur ederim , Amin Amin insAllah en kisa zamanda duyalim guzel haberlerinizi ve yumurta sayin kalitesi oldukca iyi dua edelim tek care o
Evet 1 saat falan yada istersen 2 saat hemsirelirin dedi gibi kendimi yataga baglamadim kalktim yuruyus yaptim Bol Bol su Ictim yatmayla tutmuyor daha onceki 2 de yatmidtim hepCanim bisey soracagim transferin yapildigi gun hastanede 1-2 saat dinlenipde mi cikiyosun bide eve gelince nelere dikkat ettin
Bende cok sevindim ne guzel ard arda pozitifleri gormek duymak cok Tesekkur ederim alalim insAllah hayirlisiyla kucaklarimizaÇok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım