2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Ahhh canim benimm dun geceden beri hep aklimdasinn rabbime sukurler olsunn degerlerin cok guzell allahim saglikla kucagina almayi nasip etsinn cok ama cok mutlu oldum valla gunun en guzel haberi bu.
Benim hayatimin en guzel haberi bu Hulyacigim . Allahim nasip etsin kucaklarimiza alalim doya doya opelim koklayalim hayirlisiyla insAllah! Hamd olsun Rabbime! Bundan sonra sende dualarim da olacaksin canim ve bekleyen butun arkadaslarimiz!

Kızlaaaar bugün 6.günüm dayanamadım idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı şaşırdım lütfen bir bakın nedir bu benim gözüm mü kör anlamadımm

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba,
ben de bu ay ilk kez tüp bebek deniyorum. 11' inde puregon vurmaya başladım. Bu gün 4. kez vuracağım. Kontrolde doktorum herşey güzel dedi. Ben Gebze de John Hopkins' de Ebru hanıma gidiyorum. Bu zamana kadar bu hastaneye ve doktora gitmiş olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Selam,20 haziran dogum gunum 20 sinde basliyormussun umarim sana sans getirir .... yolun acik pürüzsüz olsun..
Benim dün yumoslarim toplandi kismet olursa 18 haziranda transferim olacak..bebek dilegen herkes icin dua ediyorum umarim bu defa dualarim kabul olur..
Sagol canim ins hepimiz icin hayirlisi seninde ilk denemenmi

Merhaba,
ben de bu ay ilk kez tüp bebek deniyorum. 11' inde puregon vurmaya başladım. Bu gün 4. kez vuracağım. Kontrolde doktorum herşey güzel dedi. Ben Gebze de John Hopkins' de Ebru hanıma gidiyorum. Bu zamana kadar bu hastaneye ve doktora gitmiş olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Merhaba canim bende Ebru hanimin hastasiyim 3. Denememde bu gun pozitifi gordum rabbim tamamina erdirirse insAllah Ben memnunum hepsinden hemsirelwrde cok siki takip ediyor Her seyi ayrica temiz bir hastane ve Ebru hanim inaniyorumki en iyisini en makulunu istiyor hastalari icin.senin problemin neydi ?

Kizlar bizde bu ay basladik pazar gunu yumurtalarim 12tane toplandi pazartesi aradilar 11 tanesi saglikli olgunluktaymis 10 tanesi ilk dollemis sonra 9 tanesi kaliteli ilerliyomus bugun aradilar sayida eksilme yok hepsi 1. Kalite ilerliyo dediler cuma gunu transferim var kizlar yani 5.emriyosu konacak dua edin ilk denememiz tutsun rabbim isteyen herkeze nasip etsin

Bence suanin tadini cikar umutlan sevin ços hemen nazlanmaya basla gun bugun oda bugun.yarini dusunme olumsuz olcak die bugununude zehir etme kendine canim benim
Hulyacigim ne guzel dusunuyosun sen tadini cikaralim Belkide bi daha yasayamayacagiz bu duyguyu:halay:

Benim hayatimin en guzel haberi bu Hulyacigim . Allahim nasip etsin kucaklarimiza alalim doya doya opelim koklayalim hayirlisiyla insAllah! Hamd olsun Rabbime! Bundan sonra sende dualarim da olacaksin canim ve bekleyen butun arkadaslarimiz!
Canim cok sevindim Rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin ins bu guzel duyguyu bizde yasariz

Kizlar bizde bu ay basladik pazar gunu yumurtalarim 12tane toplandi pazartesi aradilar 11 tanesi saglikli olgunluktaymis 10 tanesi ilk dollemis sonra 9 tanesi kaliteli ilerliyomus bugun aradilar sayida eksilme yok hepsi 1. Kalite ilerliyo dediler cuma gunu transferim var kizlar yani 5.emriyosu konacak dua edin ilk denememiz tutsun rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Canim cok sevindim Rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin ins bu guzel duyguyu bizde yasariz
tesekkur ederim , Amin Amin insAllah en kisa zamanda duyalim guzel haberlerinizi ve yumurta sayin kalitesi oldukca iyi dua edelim tek care o

Benim bugün 5ci günüm, Zaman geçmiyor bir türlü , pozitifi görenleri tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin. Herhangi bir belirti varmıydı ? Nelere dikkat ettiniz

Benim bugün 5ci günüm, Zaman geçmiyor bir türlü , pozitifi görenleri tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin. Herhangi bir belirti varmıydı ? Nelere dikkat ettiniz
Zamanini beklersen gecmez ki tap oku kalk disarda dolas oyalan. Hic belirtim yoktu ve cok uzuluyordum yok diye ayrica belirtilerinde ilaclardan dolayi oldugunu dusunuyorum.

tesekkur ederim , Amin Amin insAllah en kisa zamanda duyalim guzel haberlerinizi ve yumurta sayin kalitesi oldukca iyi dua edelim tek care o
Canim bisey soracagim transferin yapildigi gun hastanede 1-2 saat dinlenipde mi cikiyosun bide eve gelince nelere dikkat ettin

Canim bisey soracagim transferin yapildigi gun hastanede 1-2 saat dinlenipde mi cikiyosun bide eve gelince nelere dikkat ettin
Evet 1 saat falan yada istersen 2 saat hemsirelirin dedi gibi kendimi yataga baglamadim kalktim yuruyus yaptim Bol Bol su Ictim yatmayla tutmuyor daha onceki 2 de yatmidtim hep

Back
X