2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

inş canim benimde 8 toplandi 7 olgun 6 si dölenmiş perşembeyi bekliypruz bende hep 300 vurdum anca 8 oluşmuş ilkinde 300 vurmustum 15 tame cikmişti şimdi niue az cikti diye sordum doktora dönem dönem degişiupr dedi yumurtlama olayi dedi
Aynen ben ilk denemede 150 işe başlayıp 225 le bitirdim yine aynı sayı 9 toplandı 7 olgun şimdi ise doz neredeyse iki katına çıktı ymurta sayısı değişmedi demek ki kapasite bu kadar :) ay birde benim opu 10.30 benim aklımda 11 kalmış birde 120 kilometre uzaklıkta başka şehir neyse saat 10 ben yoldayım aradılar nerde kaldınız diye E ama 11 zaten erken dedim ne 11 i 10:30 acilen gelin dedi ben Şok'a girdim stres oldum polis kontrolüne takıldık yanı ancak bu kadar aksilik olur ücreti Ödemiş eşim beklerken çağırmışlar parada birde 100 tl sahte çıkmış iyi mi neyse Onu da hallettik ay allahım neyse10:25 te ulaştık herkes beni bekliyor neyse apar topar girdim anestezi uzmanı geldi şimdi benim beynim karıncalanmaya mı başlayacak dedim başın donecek dedi birde ciddi bir tavırla güle güle dedi ben uyudum :) gıcık macera dolu bir gündü geçti :))

Aynen ben ilk denemede 150 işe başlayıp 225 le bitirdim yine aynı sayı 9 toplandı 7 olgun şimdi ise doz neredeyse iki katına çıktı ymurta sayısı değişmedi demek ki kapasite bu kadar :) ay birde benim opu 10.30 benim aklımda 11 kalmış birde 120 kilometre uzaklıkta başka şehir neyse saat 10 ben yoldayım aradılar nerde kaldınız diye E ama 11 zaten erken dedim ne 11 i 10:30 acilen gelin dedi ben Şok'a girdim stres oldum polis kontrolüne takıldık yanı ancak bu kadar aksilik olur ücreti Ödemiş eşim beklerken çağırmışlar parada birde 100 tl sahte çıkmış iyi mi neyse Onu da hallettik ay allahım neyse10:25 te ulaştık herkes beni bekliyor neyse apar topar girdim anestezi uzmanı geldi şimdi benim beynim karıncalanmaya mı başlayacak dedim başın donecek dedi birde ciddi bir tavırla güle güle dedi ben uyudum :) gıcık macera dolu bir gündü geçti :))
sonu guzel olacak canim ben inaniyorum rabbim bu mubarek gunde bizimde yuzumuz gulecek insallah

Insallah hakkinizda hayirlisi olur.dualarimiz hepimiz icin[/
Kizlar bizde bu ay basladik pazar gunu yumurtalarim 12tane toplandi pazartesi aradilar 11 tanesi saglikli olgunluktaymis 10 tanesi ilk dollemis sonra 9 tanesi kaliteli ilerliyomus bugun aradilar sayida eksilme yok hepsi 1. Kalite ilerliyo dediler cuma gunu transferim var kizlar yani 5.emriyosu konacak dua edin ilk denememiz tutsun rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Hayırlısı olsun umarım pozitif sende görürsün... benim dün yumuslarin toplandı cumartesi transferim var...inşallah tutar....

Bana bugün opu sonrası amoklavin antibiyotik verdiker enfeksiyona karşı önlem amaçlı sanırım

Hulyacim cok mutluyum pozitif hayirlisiyla 1612.8 degerim insAllah sizler de pozitif leri gorun canim..bu sayfalar ugurlu geldi bana 2 gun sonraa tekrarlicam testi bakalim dua edin hayirlisiyla artsin degerim:KK200::dua::dua:
Kiizzzzzz cok sevindiiiimm:) Tebrik ederimmmmmmmmmmmmm...
Hayirlisiyla kucagina al insalaaahh... Bence çoğul gebelik.. Saglikli sihhatli olsunlar insallaaah :) kac embriyo transfer edilmisti? Birde kac gun sürdü yumurta takibin... Kacirmism yazdiklarini :)

Kızlaaaar bugün 6.günüm dayanamadım idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı şaşırdım lütfen bir bakın nedir bu benim gözüm mü kör anlamadımm

Hamilesin tatlimmmmm:) tebrik ederim... 9. Gününde yap kan tahlilini bekleme 12 yi :)

Kiizzzzzz cok sevindiiiimm:) Tebrik ederimmmmmmmmmmmmm...
Hayirlisiyla kucagina al insalaaahh... Bence çoğul gebelik.. Saglikli sihhatli olsunlar insallaaah :) kac embriyo transfer edilmisti? Birde kac gun sürdü yumurta takibin... Kacirmism yazdiklarini :)
Teşekkür ederim Can'ım inşAllah rabbim kucagıma almayıda nasip etsın.ve umut edip bekleyen arkadaşlarımada.3 tane 5. Gün embriyosu 2 si1. Sınıf 1 tanede 2. Sınıf demişlerdi rabbim ol derse oluyor canım 2 gün sonra yine tekrar etmemi istediler

Teşekkür ederim Can'ım inşAllah rabbim kucagıma almayıda nasip etsın.ve umut edip bekleyen arkadaşlarımada.3 tane 5. Gün embriyosu 2 si1. Sınıf 1 tanede 2. Sınıf demişlerdi rabbim ol derse oluyor canım 2 gün sonra yine tekrar etmemi istediler
3 tane koymayi dr un mu soyledi sen mi istedin canimm? Benim ilk yaptrdgmda yasakti da hala oyle bi prosedur varmi bilmyrm.. Bende acikcasi 2 yada 3 tane konsun istyrm.. Saglikli olursa 1 tanesi bile yetiyo ama.. Hayrlisi insallah ya.. Kiz ucuz olmasn senin abowwws...:) ne guzel oluurrrr

2 opu yapıldı tek transfer bu 3. Denemem herbir tedavide 12 gün. Puregon 450 kullandım
Him degisikmis... Benim ilk yapildgnda uzun protokoldu.. Simdi adetin 2. Gunu gonal f 225 basladim.. Cok acele gibi geldi ama hayrlsii.. Rabbim ol desin de olsun insallahhhh

3 tane koymayi dr un mu soyledi sen mi istedin canimm? Benim ilk yaptrdgmda yasakti da hala oyle bi prosedur varmi bilmyrm.. Bende acikcasi 2 yada 3 tane konsun istyrm.. Saglikli olursa 1 tanesi bile yetiyo ama.. Hayrlisi insallah ya.. Kiz ucuz olmasn senin abowwws...:) ne guzel oluurrrr

Back
X