- 1 Eylül 2013
- 837
- 437
- 73
Aynen ben ilk denemede 150 işe başlayıp 225 le bitirdim yine aynı sayı 9 toplandı 7 olgun şimdi ise doz neredeyse iki katına çıktı ymurta sayısı değişmedi demek ki kapasite bu kadar :) ay birde benim opu 10.30 benim aklımda 11 kalmış birde 120 kilometre uzaklıkta başka şehir neyse saat 10 ben yoldayım aradılar nerde kaldınız diye E ama 11 zaten erken dedim ne 11 i 10:30 acilen gelin dedi ben Şok'a girdim stres oldum polis kontrolüne takıldık yanı ancak bu kadar aksilik olur ücreti Ödemiş eşim beklerken çağırmışlar parada birde 100 tl sahte çıkmış iyi mi neyse Onu da hallettik ay allahım neyse10:25 te ulaştık herkes beni bekliyor neyse apar topar girdim anestezi uzmanı geldi şimdi benim beynim karıncalanmaya mı başlayacak dedim başın donecek dedi birde ciddi bir tavırla güle güle dedi ben uyudum :) gıcık macera dolu bir gündü geçti :))inş canim benimde 8 toplandi 7 olgun 6 si dölenmiş perşembeyi bekliypruz bende hep 300 vurdum anca 8 oluşmuş ilkinde 300 vurmustum 15 tame cikmişti şimdi niue az cikti diye sordum doktora dönem dönem degişiupr dedi yumurtlama olayi dedi