- 7 Aralık 2015
- 368
- 267
- 53
- 40
Hayırlı olsun inşAllah kaçıncı günündeydin??sonuç çıktı beta hcg 212 diyor ne demek oluyor acaba doktoruma ulaşamadım daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun inşAllah kaçıncı günündeydin??sonuç çıktı beta hcg 212 diyor ne demek oluyor acaba doktoruma ulaşamadım daha
canim evet ama kan panel testi var trombofil testi cikiyorMınecim bu kan pıhtılaşması genetik testte mi gözüküyor? İğneyi kendin mi yapıyorsun
hayirli olsun canim bu topik bol bol hamişle dolsunsonuç çıktı beta hcg 212 diyor ne demek oluyor acaba doktoruma ulaşamadım daha
Üzülme lütfen rabbim ol derse olacak tedavi gördüğüm hastanede hemşireninkide tüp bebekti 2. Gelişenleri tutmuştu şimdi kucağında yavrucaklarıYine ben geldim yine moralim bozuk klinikten aradılar dün yıkama sonrası 12 yumurta bulmuşlar ama bunların sadece 7 si olgunmuş onlardahenüz bölünmeye başlamamış üçüncü gün dondurmaktan bahsetti ağlama seanslarım şimdiden başladı![]()
üzülme canim bölünürler bozma moraliniYine ben geldim yine moralim bozuk klinikten aradılar dün yıkama sonrası 12 yumurta bulmuşlar ama bunların sadece 7 si olgunmuş onlardahenüz bölünmeye başlamamış üçüncü gün dondurmaktan bahsetti ağlama seanslarım şimdiden başladı![]()
Canim benim bole herseye moralini bozma ama daha yolun basindayken inan bana uzulmen ne seni nede toplanan yumurtalari daha iyi yapiyo.bekle sabret benimde 11yumurtam vardi ama 6si kaldi.sonucta tek embriyo yetiyo.bence biraz sakin ol ve en azindan 7 tane yumurta toplandigina dua et ya hic yumurtamiz olmasaydiYine ben geldim yine moralim bozuk klinikten aradılar dün yıkama sonrası 12 yumurta bulmuşlar ama bunların sadece 7 si olgunmuş onlardahenüz bölünmeye başlamamış üçüncü gün dondurmaktan bahsetti ağlama seanslarım şimdiden başladı![]()
Canim benim dualarimiz seninle allah herkese sabir kuvvet versin.bu guzel gunlerin yuzusuyu hurmetine insallahyarin sabah 10 transfer var kizlar dua edin benim icin
ilk tedavide kullandığım progestandan sonra bende hep sabır çektim canım yağlı olduğu için iğne ne uyuttu ne oturttu. izmirde görüyorum ben tedavimi smyrna dahayirlisi olsun cnm benimde ilk tedavimde gebelik gercekleşti ama malesef 7 haftanin icinde düştü malesf genetik test yaptirdim hic bişey cikmadi sadece kanimda pihtilaşma var bir tane mutasyonda doktpr transferden snr hibor 1300 igne vericek cok yagli bi ignecok can yakiyor bebeklerimize kavusalimda varsin yaksin diyorum artik
hayirlisi canim benim yarin transfer var sonra hergün hibor vurucamilk tedavide kullandığım progestandan sonra bende hep sabır çektim canım yağlı olduğu için iğne ne uyuttu ne oturttu. izmirde görüyorum ben tedavimi smyrna da
hayırısı olur inşallah sen bendin 3-5 gün önde gidiyorsun tedavi de inşallah güzel haberleri alırız burdanhayirlisi canim benim yarin transfer var sonra hergün hibor vurucam
Teşekkür ederim... dua etmekten başka elden birşey gelmiyor şu anda....Pozitif ol canm.. Hic canini skma.. 1 tanesi bile yeter bebis icin :) mutlu ol seni mutlu etcek seyler yap.. Stres yapma.. Hayrlsii olsnnn
Hayirli olsun darisi tum bekleyenlere...sonuç çıktı beta hcg 212 diyor ne demek oluyor acaba doktoruma ulaşamadım daha
Benim de senin gibi transferim var yarın saat 14.00 da hem kendime hem sana hem diğerlerine dua ediyorum. Umarım hepimiz bebislerini kavuşuruz....yarin sabah 10 transfer var kizlar dua edin benim icin
Hayırlısı olsun hamilesin. . Umarım allah sağlıkla kusura ağına almayı nasip eder..sonuç çıktı beta hcg 212 diyor ne demek oluyor acaba doktoruma ulaşamadım daha
12.günHayırlı olsun inşAllah kaçıncı günündeydin??
Hayırlı olsun bol bol içi dolu yumoşların olsun inşAllah!Az önce çatlatma iğnemi yaptım hadi hayırlısı bakalım![]()