2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

hıım anladım bana uzak canım ya sezaryanlimisin asamaliıni yazarsin oğlun kaç yaşında özel değilse sorun neydi ne cok soru sordum cenem düştü sen gel de o stresi bana sor
Canim benim evet sezeryanliyim.. Oğlum 2.5 yasinda.. Bizde esimde azosperm var .. Sifir spermdi kurlerle cogaldi biraz şükür.. Ama simdi ne durumdayiz bilmiyoruz.. Bugun ornek vericez bakalim.. Olmazsa mikrotese olucak opu gunumde..
Esrgfrllah canm benim.. Yoldayim musaitm zaten sen sor yazarm

çok teşekkür ederim canim bir kere ciktiys yine çıkar inşallah ne güzel şükür bir oglun var ya sen şimdi sorununu biliyorsun ya ben en son muanede herşey çok güzel ama olmuyor 10 içinde hiç korunmadigimiz halde tek gebelik benim kuzenimin arkadaşımin eşlerinde hiç sperm çıkmadı.

çok teşekkür ederim canim bir kere ciktiys yine çıkar inşallah ne güzel şükür bir oglun var ya sen şimdi sorununu biliyorsun ya ben en son muanede herşey çok güzel ama olmuyor 10 içinde hiç korunmadigimiz halde tek gebelik benim kuzenimin arkadaşımin eşlerinde hiç sperm çıkmadı.

Merhaba kızlar. Konunun açıldığı zamanlarda yazmıştım ama. Sonrasını izleyerek devam ediyordum :) benim de pazartesi transferim olacak inşallah. 4 yumi toplanmıştı. 4 ü de döllenmiş. Bölünmeleri de iyiymiş. Kaliteli olanları seçilip transfer olacakmış. Ben 4 ününde transfer edilmesinden yanayım ama dayanırlarsa bakalım :) hepinize dua ediyorum. Allahım inşallah hepimizin dualarını kabul etsin.

3.bir test istemediler hülyacım . Gitsemmiki acaba??ultrason içinde 15-16 gün sonraya randevu al dedi Emine hemşire.
Anladim canimm aman bosver gitme nevarsa yasicaz zaten.icini ferah tut.bende yarin teste gidicem bakalim sonuc ne olcak.bugun cok heycanlandim ilk testimde hic heycan yapmamistim pozitif gordum ama ne esim ne ben tepkisizdik.onemli olan yarin ve pazartesi.

Canim hayirli olsun insallah cok guzel dollenip cok kaliteli olucak cumanin yuzusuyu hurmetine insallah herkes saglikli evlat getirir dunyaya
Amiiinn İnşallah canım çok saol tedaviye de ramazanın 1. Günü başlamıştım toplamamda cumaya denk geldi inşallah Allahım bu mübarek ayın ve günün hürmetine hepimize anneliği nasip eder

Merhaba kızlar. Konunun açıldığı zamanlarda yazmıştım ama. Sonrasını izleyerek devam ediyordum :) benim de pazartesi transferim olacak inşallah. 4 yumi toplanmıştı. 4 ü de döllenmiş. Bölünmeleri de iyiymiş. Kaliteli olanları seçilip transfer olacakmış. Ben 4 ününde transfer edilmesinden yanayım ama dayanırlarsa bakalım :) hepinize dua ediyorum. Allahım inşallah hepimizin dualarını kabul etsin.
Hayirli olsun canimm yasina kacinci tup bebek olduga gore koyuyolar die biliyom.ama 4 cok fazla degilmi ya hepsi tutarsa bana biraz riskli geldi.yine insallah hayirlisi olur

Back
X