2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

A acelya30 benim transferim cmt oldu canim,seninki?sen yazarken kendimi okuyorum sandim :) ben de dogru durust dikkat edemedim aslinda yani ne dedilerse yapmaya dikkat ediyorum ama kaciuo yone de.mesela gobegime vurdu oglum dün, simdi napayim,kizsan bi türlü kizmasan baska türlü..
bana 2tane transfer edildi 5.gun embrysu.cok teredutte kaldim aslinda ama gelisine oldu yani son anda larar verdik gibi bisi.tek de tutuyor ki benim cocugum tek embriyoydu,tutmuyor diye düşünüp canini sikma sakin.

Evet c.tesi yapıldı.. cok iyi cesaret seninki.. tamam tutmazsa cok üzülürüm ama ikiz olayi daha cok korkutuyor beni..
Tabi tek te tutuyo ama insanın icine bi karamsarlik düşünce.. ben ogluma ilk denemede hamile kaldim..2 tane konmustu biri tuttu..

evet canim bide benim orta kaliteydi embriyolar grande 2 yaziyordu dondurmaya bile gerek gormediler :KK43:
Sen niye 2 transfer yaptirmadin peki? Benimkinde de grande2 yaziyo.. cok acı çektim bu defa cok zor geldi.. dondurulmasini cok istiyordum olmadi.. zaten bu nedenle tutmazsa herseyi sil bastan yasayacak olmak korkutuyor beni

Sen niye 2 transfer yaptirmadin peki? Benimkinde de grande2 yaziyo.. cok acı çektim bu defa cok zor geldi.. dondurulmasini cok istiyordum olmadi.. zaten bu nedenle tutmazsa herseyi sil bastan yasayacak olmak korkutuyor beni
iki tane benim canim kaliteri dusuk diye 2 tane koydu doktor grande 2 koydu bitane digeri ondab daha dusuk sanirim yani embriyonun kalitesine bakmiyo bu isler ben burda 5AA olup tutmayan gordum 3 gun orta kalite embriyosu tutan gordum hic kafana takma yani

Kızlar orlagutran diye bir iğne yapıyorum çatlamasınlar diye siz hangilerini yaptınız hiç kan bakmıyor ayrıca DR um sizde öyle mi

benim bugün 13.günüm hcg 6 ya düşmüş yani olmadı..ne diyelim kısmet bu şekildeymiş. 5.gün 5BA kalitesinde yani en iyinin bi tık altında embriyo transfer ettiler ama sanırım bazen olmayınca olmuyor. dualarım sizinle arkadaşlar hayırlısı olsun haklarınızda
merhaba canimm hayirlisi olsun insallah.bende halen betanin dusmesini bekliyorumm kanamam bitti ama.allahim sabir versin hepimizr ne diim

Kızlar orlagutran diye bir iğne yapıyorum çatlamasınlar diye siz hangilerini yaptınız hiç kan bakmıyor ayrıca DR um sizde öyle mi
Evet canim yumurtanin catlamasini önluyo.ben hep ya catlarsa die dusunmustum cunku son gunler kasiklarda batmalari hissediodum.kana bakmaya gerek yok canim ilac baya etkili

Canim
Ewet bnde aynı iğneyi vuruldum.mutlaka yapılır kantahlilri çünkü progesteron e2 ostrojn bunlar onmli .az yumurtan oluşuyor diye birazcık üzülüyorsunuz ama bnm doktorm çok yumurtayı beğenmiyor sanırım 5-10 arasini iyi buluyor umarım hepsi döllenirr sizin

A acelya30 benim transferim cmt oldu canim,seninki?sen yazarken kendimi okuyorum sandim :) ben de dogru durust dikkat edemedim aslinda yani ne dedilerse yapmaya dikkat ediyorum ama kaciuo yone de.mesela gobegime vurdu oglum dün, simdi napayim,kizsan bi türlü kizmasan baska türlü..
bana 2tane transfer edildi 5.gun embrysu.cok teredutte kaldim aslinda ama gelisine oldu yani son anda larar verdik gibi bisi.tek de tutuyor ki benim cocugum tek embriyoydu,tutmuyor diye düşünüp canini sikma sakin.
Selam kader arkadaslarim:) bende yarin transfer olucam.. Tecrubelerinizden faydalanmak isterim :) anlatin hele...

Canim

Ewet bnde aynı iğneyi vuruldum.mutlaka yapılır kantahlilri çünkü progesteron e2 ostrojn bunlar onmli .az yumurtan oluşuyor diye birazcık üzülüyorsunuz ama bnm doktorm çok yumurtayı beğenmiyor sanırım 5-10 arasini iyi buluyor umarım hepsi döllenirr sizin
Onlara adetin ikinci günü baktırdım bir dha ister mi acabs

Brn
Bende orgalutran yapmıştım sadece tedaviye başlarken bir de yumurtaların toplandığı gün kana baktı. Transferim oldu perşembe hcg değerini ölçmek için kan alacaklar.... senin kide normal...

Onlara adetin ikinci günü baktırdım bir dha ister mi acabs
Bana istenir gibi geliyor hatta kesin istenir dusunuyorum çünkü aldgmz iğneler zaten hormon yüklü bu nedenle başlangıçtaki o değerleri değiştirmiş olma ihtimali her daim var mesela bnm progesteron çok az yüksek çıktığı için ertelendi yine aynı şekilde e2cok yüksek çıkan çok kişi var .ama siz bunlara çok takilmayin çünkü değişken şeyler

A acelya30 canim haklisin benimki iyi cesaret.ama sanirim ikisinin tutmayacagini tutarsa 1inin tutacagini dusundugumden.yoksa gözüm korkuyor tabiki korkmuyor degilim ama ikisi tutarsa da başım gözüm üstüne, anneleri kurbannnnn:) bir de embriyonun kalitesine gunune takilmayalim ya,valla bak tutacagi varsa tutuyor. benim ilk denememde superdi embriyocugum ama tutmadi, napak yani simdi :) verici cenabi allah...sana test gününü ne zaman verdiler ?

ben de kullandim o igneden canim.bi de benim pzt toplandi yumurtalarim ondan onceki cmt e2 almislardi benden kan tahlili.ilk basta yaptirmistim zaten bi de toplamadan 2gun once aldilar.

mehlikaerva mehlikaerva anammmm transfer günün geldi mi :) 5.gun oldular mi cok istiyodun,uzmeyin annenizi diyordun ya :) kac tane oldular?kac tane koycaklar?sana tek tavsiyem 2 bardaktan fazla su icme :) transferden hemen snra kalkamiyoruz ya hani idrara vok fena oluyor yaaaa :(
hadi bakalim,kac gbi transfer?

A acelya30 canim haklisin benimki iyi cesaret.ama sanirim ikisinin tutmayacagini tutarsa 1inin tutacagini dusundugumden.yoksa gözüm korkuyor tabiki korkmuyor degilim ama ikisi tutarsa da başım gözüm üstüne, anneleri kurbannnnn:) bir de embriyonun kalitesine gunune takilmayalim ya,valla bak tutacagi varsa tutuyor. benim ilk denememde superdi embriyocugum ama tutmadi, napak yani simdi :) verici cenabi allah...sana test gününü ne zaman verdiler ?
7 temmuz verdiler 12.gün.. ama 5.gun transferi oldugu icin 5 temmuzda bile baktirsam olurmus.. zaten bayrama denk geliyor.. hastane aciline falan mi gidip baktiricam acaba?

mehlikaerva mehlikaerva anammmm transfer günün geldi mi :) 5.gun oldular mi cok istiyodun,uzmeyin annenizi diyordun ya :) kac tane oldular?kac tane koycaklar?sana tek tavsiyem 2 bardaktan fazla su icme :) transferden hemen snra kalkamiyoruz ya hani idrara vok fena oluyor yaaaa :KK43:
hadi bakalim,kac gbi transfer?
Kizzzzzzzzzzzz betuussss olcem heyecandan :) 8de burda olun dedi.. 8.30 da transfer olur galiba.. Yoldayim simdi.. Eskishirden Ankaraya gidiyorum trenle .. Su da icemiyom oruclular vardir.. Yarim litre ictim daha.. Gecen burda biri dedi ya idrara sıkışık degilim diye mesanemi doldurdular diye cok korktmmmmm:) 6 tane dollenmisti.. Dün 4.gundu 3 tanesinin kalitesi guzel 1 tanesi de düşük kalitedeydi.. Insallah 2 tane koyarlar.. Tahamda da 2 taneydi biri tuttu.. Tüm gelismeler Tahamdaki gibi insallah sonucu da öyle güzel olur :) insallaaahhhhh

Kaç yumurtan olmuştu canım
9 yumurta oluşmuştu 8 ı sağlam çıktı 3. Güne sadece 2 tane sağlam kalabilir onlarida tranfer yaptılar. Çıldırmış gibi :KK47:hergün idrar testi yapıyorum her seferinde pozitif çıkıyor bakalım perşembe test günüm inşallah oradada pozitif görürüm...:KK54:

Back
X