- 7 Aralık 2015
- 368
- 267
- 53
- 40
Bekliyorum hayirli haberleri insAllahkizlar bugun benim test gunum insallah artmistir betahcg dua edin gorusmek uzere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyorum hayirli haberleri insAllahkizlar bugun benim test gunum insallah artmistir betahcg dua edin gorusmek uzere
:)))) haydi bakakim,son durum nedir.transfer olmustur muhtemelen,nasilsin peki :) ayyy cok heyecanliiii :) benimkiler napiyo acaba icerde :)Kizzzzzzzzzzzz betuussss olcem heyecandan :) 8de burda olun dedi.. 8.30 da transfer olur galiba.. Yoldayim simdi.. Eskishirden Ankaraya gidiyorum trenle .. Su da icemiyom oruclular vardir.. Yarim litre ictim daha.. Gecen burda biri dedi ya idrara sıkışık degilim diye mesanemi doldurdular diye cok korktmmmmm:) 6 tane dollenmisti.. Dün 4.gundu 3 tanesinin kalitesi guzel 1 tanesi de düşük kalitedeydi.. Insallah 2 tane koyarlar.. Tahamda da 2 taneydi biri tuttu.. Tüm gelismeler Tahamdaki gibi insallah sonucu da öyle güzel olur :) insallaaahhhhh
Evet canm oldu transfer.. Simdi ciktik hastaneden ogretmenevinde dinlenicem yarina kadar.. Yolculuk yapma 24 saat dedi dr.. Sabah gittigimde embriyolog 3 tane guzel embriyolarimz var dedi.. Kac tane transfer edilsin istersiniz dedi.. 2 tane istedim.. 1 tanesini de dondurduk.. Cok mutluyum heyecanliyim.. Aklim annemlerde biraktigim oglumda.. Ooy oy Allahm sonunu güzel eylesin insallah.. Güzel haberler alalim hepimiz .. .:)))) haydi bakakim,son durum nedir.transfer olmustur muhtemelen,nasilsin peki :) ayyy cok heyecanliiii :) benimkiler napiyo acaba icerde :)
Naptin canm?kizlar bugun benim test gunum insallah artmistir betahcg dua edin gorusmek uzere
evet bana da 7 temmuz dediler, hastane acilinde yaptirabilirsiniz dediler amaaaaaa :) nette bisey gordum,fotograf paylasimi var mi burda paylasim yeri varsa bak atayim fotosunu.5,gun embriyosunun transferinde transferden sonraki 6.gun kabda hcg hormanu dolasmaya başlıyormuş tabi tuttuysa.bugun 4.gun,cuma bilemedin cmt idrar tahlili.yapicim ben.sabirsizlik kötü...7 temmuz verdiler 12.gün.. ama 5.gun transferi oldugu icin 5 temmuzda bile baktirsam olurmus.. zaten bayrama denk geliyor.. hastane aciline falan mi gidip baktiricam acaba?
pekiiiii şimdiiiiii 2si birden tutarsa ???ister misin yani ikizin olsun??Evet canm oldu transfer.. Simdi ciktik hastaneden ogretmenevinde dinlenicem yarina kadar.. Yolculuk yapma 24 saat dedi dr.. Sabah gittigimde embriyolog 3 tane guzel embriyolarimz var dedi.. Kac tane transfer edilsin istersiniz dedi.. 2 tane istedim.. 1 tanesini de dondurduk.. Cok mutluyum heyecanliyim.. Aklim annemlerde biraktigim oglumda.. Ooy oy Allahm sonunu güzel eylesin insallah.. Güzel haberler alalim hepimiz .. .
hadi gozun aydin :) 1mi koymuslardi? degerin kac cikti?iyisin mi?bidaha yapacak misin test artıyor mu diye yani?cok siru sordum ve sustummmm :)kizlar sonuc pozitifdarisi isteyen butun kader arkadaslarima
Ayy istemez miyiim:) zaten kayinpederim ikiz genlerde de var yani.. Hep istemisimdir ikizlerm olsn.. Rabbim verir kolayligini.. Ama hayrlsi kuzucum yaa.. Rabbim neyi takdir ettiyse artik :)pekiiiii şimdiiiiii 2si birden tutarsa ???ister misin yani ikizin olsun??![]()
Ay hadi bakalm sevndm canm darisi basimiza :)kizlar sonuc pozitifdarisi isteyen butun kader arkadaslarima
maşallah :) allah sağlıkla tamamına erdirsin.kizlar sonuc pozitifdarisi isteyen butun kader arkadaslarima
1005 cikti canim 2 tane koydurmustum orta kalitede biri digeri daha düşüktü bidaha yaptircakmiyim bilmiyorum doktorum aramadi henuz arasin ozaman ne diyecek bakalim rabbim isteym herkese nasip etsinhadi gozun aydin :) 1mi koymuslardi? degerin kac cikti?iyisin mi?bidaha yapacak misin test artıyor mu diye yani?cok siru sordum ve sustummmm :)
amin canim rabbim hepimmize nasip etsinAy hadi bakalm sevndm canm darisi basimiza :)
Teleleleleleeeeeeeee toplanin gizlaaarrrr topigimizin kurucusu hamileeeeee![]()
amin canim rabbim isteyen herkese nasip etsinmaşallah :) allah sağlıkla tamamına erdirsin.
yok cnm ilaclar etkilemezSlm lar bayanlar ya benim bu gün 8. Günüm ve erken testte 2. Çizgi diğeri kadar olmasa da belirgin 3. Gün embriyosu sizce ilaçların etkisi devam eder mi
Hayırlı olsuuun ikiz gibi sanki olabilir :)1005 cikti canim 2 tane koydurmustum orta kalitede biri digeri daha düşüktü bidaha yaptircakmiyim bilmiyorum doktorum aramadi henuz arasin ozaman ne diyecek bakalim rabbim isteym herkese nasip etsin
valla bilmiyorumki rabbim sagliklisini hayirlisini versin canimHayırlı olsuuun ikiz gibi sanki olabilir :)
Coksewindim sizin adınıza dewami da hayırlı ve çok guzel olur insallahhhvalla bilmiyorumki rabbim sagliklisini hayirlisini versin canim