2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Bende yarın tekrar gideceğim DR a yumurtalar ne durumda ona bakacağız beyaz akıntım geliyor yumurtalar çatlıyor olabilir mi oysa orgulutran da yapıyorum yaşım 32 olmasına rağmen 7-8 yumurtam var ☹️☹️

Bende yarın tekrar gideceğim DR a yumurtalar ne durumda ona bakacağız beyaz akıntım geliyor yumurtalar çatlıyor olabilir mi oysa orgulutran da yapıyorum yaşım 32 olmasına rağmen 7-8 yumurtam var ☹️☹️
Çok normal canım akıntılarının olması ıı bir şey demişlerdi bna da okadr çok akıntı o?uyordukii ayy catladilarmi die geriliyordum hepp bn de ama doktorum için raht olan onlar kontrol altında diyordu siz de merak etmeyiniz

1005 cikti canim 2 tane koydurmustum orta kalitede biri digeri daha düşüktü bidaha yaptircakmiyim bilmiyorum doktorum aramadi henuz arasin ozaman ne diyecek bakalim rabbim isteym herkese nasip etsin
1005 mi ?hay masallahhhh :nazar::nazar::nazar: ikisi de tuttu bence,rabbim gonlunun muradini versin inşallah hadi bakalin darisi diger bekleyenlere inşallah

bende de oluyordu o akinti takma kafana guzel arkadasim yaaaa.bir de şu yumurtalarini rahat birakir misin artik lutfen,7-8 tane diye diyeeee aaaaaa kiziyommmm heeeeee :) ideali o diiiiiruz,zaten 5 ile 15 arasinda olacak diiiiruzzz,sayilan ve toplanan farkli diiiiruz,diruuuz daaa diruuuuz amaaa yok bacim:) yapma gozunu seweyim,rahat ol nolur yaaa!:KK39:

Merhaba derttaslar,
benimde bugun transferimin 8 gunu ve test icin doktorum yarina gun verdi ve hem korkuyorum hemde heyecanliyim nasil bir haber alicam acaba...
İnsallahh çok guzel haberler alırsınız sizin 5.gun embryosu sanırım 9 gün çok erken gibi geldi genelde hep 10-12 duyuyoruz cunku

benim yasim 26 bende 8 yumurta cikti niye uzuluyosunuzki yumurtanin cok olmasinin bi faydasi yok olgun ciksinlar yeteeli uzulmeyin yani

Benim 10 gün 101 di 12 gün 122 çıktı yükselmemiş daha önce dış gebelikte böyle olmuştu yine dış gebelik mi acaba
Canim merhaba benimde 12.gun 115 14.gun 89 19.gun 92 cok korktum hemen jinekologa gittim karnimdan bakti ama dis gebelige dair bisey yok dedi.cumartesi tekrar test vercem.insallah degerim dusmustur.isin kotusu kanamamda bitti.bilmiyorum artik allah yardimcimiz olsun.bide dis gebelikte agri sizi falan oluyomu belirtileri nedir

Back
X