2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Canım çok yumurta bazen kaliteyi düşürür. Az olsun öz olsun derler. Bir de 3 güne götüren yumurtadir 5.gune sperm diye biliyorum. Benim toplanan 13 yumurtadan 4 u 5 . güne gitti. Ayrıca iğne zamanı yumurta kaliteli olsun diye protein ağırlıklı beslenin derler. Çok önemli.
Her gün yumurta yerim, süt ve kefir içerim aslında. Arı sütü, bal, polen ve propolis karışımı yemeye başladım. Sanırım havuz yapılıcak. Hayırlısı Allah'tan artık. Spermlerle ilgili bi sorun yok bizde ama sorucam bu söylediğini. Yumurta kalitesini çikolata kistim de bozuyor olabilir:(

Gunaydin kizlar ... Test gunu gelen yokmu? Betulce acelya sizlerin ne zaman test gunu? Nasil gidiyo transfer sonraniz cocuklarla..
Ben kabizligi atlattim simdi de bogazlarim aciyo hasta olmasam bari.. Yavruslarim insallah tutunurlar anneciklerine..
Gunaydin kizlar ... Test gunu gelen yokmu? Betulce acelya sizlerin ne zaman test gunu? Nasil gidiyo transfer sonraniz cocuklarla..
Ben kabizligi atlattim simdi de bogazlarim aciyo hasta olmasam bari.. Yavruslarim insallah tutunurlar anneciklerine..
Keske şu test günü gelsede kurtulsak.. betul gibi onceden yaptirsam mi diyorum.. cok ters zamana geldi..bayramin 2.gunu test mi yaptirilir ayol.. ben arife günü yaptirmayi düşünüyorum.. ama umidim hic yok..

Keske şu test günü gelsede kurtulsak.. betul gibi onceden yaptirsam mi diyorum.. cok ters zamana geldi..bayramin 2.gunu test mi yaptirilir ayol.. ben arife günü yaptirmayi düşünüyorum.. ama umidim hic yok..
Normalde çok pozitif bir insanimdir ama bu sefer benim de umudum yok :( Alab hayrlsini versn .. Insallah tutunurlar bizi birakmazlar bebeklerimiz.. Iyi dusunmeye calisalm

iki tane koydurmustum ztn 8 gun 105 ciktmisti
12 gun 1015 14 2356 cikmis
Değerine bakılırsa ikiz görünüyor. Allah hakkında hayırlısını versin.
Her gün yumurta yerim, süt ve kefir içerim aslında. Arı sütü, bal, polen ve propolis karışımı yemeye başladım. Sanırım havuz yapılıcak. Hayırlısı Allah'tan artık. Spermlerle ilgili bi sorun yok bizde ama sorucam bu söylediğini. Yumurta kalitesini çikolata kistim de bozuyor olabilir:KK43:
Canım havuz işlemi yumurtası olmayan kişilere yapılır. Senin yumurtan var. Kaçıncı denemen. 5 . güne az kaldığı için sanırım doktorun transfer yerine yeni bir yumurta toplama yapmak istiyor. Sayı artınca ya da yenilerden transfer yapacak. Bi araştır istersen.
Bugün opum var dua edin arkadaşlar bana kaliteli olurlar inşallah
Hakkında hayırlısı olsun. Seni anne yapacak sağlıklı yumurtaların olur inşallah.

A acelya30 , mehlikaerva mehlikaerva . benim de umudum yok.cok dikakat etmedim sanirim ondan benimki.ve korkuyorum da test yapmaya.acelya sende hic belirti melirti iz miz bisi var mi canim ya?bende yok galiba,kasik agrisi var,o da herkeste var zaten :KK43: erken gebelik testi var elimde,idrar testi adetten 6gun once cikar sonic diyor.korkumdan yapamıyorum ya!

@hulyayavuz Lale kozan Lale kozan selamun aleykum kizlar simdi geldim hastaneden 2 tane kesem var ama biri digerinden kucuk ve henuz icinde bir sey goremedi doktorum devam etmeyebilir dedi digeri icinse gayet iyi simdilik dedi.:KK200: Atisini dinledim cok guzeldi Allahim herkese nasip etsin insAllah. :dua::dua:Daha onumuzde uzun bir yol var insAllah saglikla devam eder minicigim.ve bu gun kan sulandirici ignelere basliyorum. Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar.

Çok şükür ki bu mübarek günde biz de gördük kesemizi kızlar:anneadayı:iki hafta sonra kalp atışı için gideceğiz insallah vajinal muayene beni endişelendirdi biraz ama böyleymiş rabbim bu mübarek günde herkesin dualarını kabul etsin hem cumanız hem Kadir geceniz mübarek olsun:KK200:

@hulyayavuz Lale kozan Lale kozan selamun aleykum kizlar simdi geldim hastaneden 2 tane kesem var ama biri digerinden kucuk ve henuz icinde bir sey goremedi doktorum devam etmeyebilir dedi digeri icinse gayet iyi simdilik dedi.:KK200: Atisini dinledim cok guzeldi Allahim herkese nasip etsin insAllah. :dua::dua:Daha onumuzde uzun bir yol var insAllah saglikla devam eder minicigim.ve bu gun kan sulandirici ignelere basliyorum. Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar.
Hayırlısı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin benimde keseler büyük küçük görümcem in ikizleri var ona sordum onund
Hayırlısı olsun Rabbim ikisini kucağına versin çok güzel inşallah ikizlerin olur canım benimde keseler biri büyük biri küçük görümcem in ikizleri var sordum onunda öyleyim biri kiz biri erkek doğdu darısı başımıza
Hayırlı kandiller

Sesini veya goruntusunu insallah kaydetmissindir.cokk cokk sevindimm valla ne yazcami bilemedim erkekler biraz tembel kucuk olan kese ona aittir kesin bidahaki gittiginde duyarsin sesini minnagin.allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin ikisinide dikkat et kendine bol bol dinlen.rabbim butun hamilelere saglikli cocuk nasip etsin olmayanlarada nasip etsinn

A acelya30 , mehlikaerva mehlikaerva . benim de umudum yok.cok dikakat etmedim sanirim ondan benimki.ve korkuyorum da test yapmaya.acelya sende hic belirti melirti iz miz bisi var mi canim ya?bende yok galiba,kasik agrisi var,o da herkeste var zaten :KK43: erken gebelik testi var elimde,idrar testi adetten 6gun once cikar sonic diyor.korkumdan yapamıyorum ya!
Benim yumurtalar toplandigindan beri zaten karnimda, kadiklarimda agri hassasiyet devam ediyor..hic gecmedi.. sanirim verilen ilaclardan dolayi..
Stresten uzak durmam gerekiyordu, tam tersi beni sinir edecek cok sey oldu.. dinlenmem gerekiyordu..hic yapamadim..surekli ayaktayim oglumla parklardayiz... ve ustune utanarak söylüyorum sigarayi birakmam gerekirken daha da cogalttim... tutmazsa sonuna kadar hakettim sanirim..
Ama ona cok ihtiyacim var.. hamile kalsam canımı sıkan herseyi bosvericem..
Erken idrar testi de yapsak diyelim ki negatif çıktı..yine test gününü bekliycez ve kan vericez..erkenden canımı sıkmak istemiyorum..
Araba almak istiyorum, onu bile alamiyorum.. sonuc negatif olursa yeni deneme icin para gerekecek çünkü.. baska yere baglayamiyorum..
Insallah hayırlısı neyse onu verir Allah.. maddi ve manevi yipraniyoruz.. parayi da gectim..yumurtalarimi canli canli topladilar, cektigim acı boşa gidecek

Herkese hayırlı kandiller.Ben de pazartesi günü transfer oldum.Bugün 5.günüm.8 Temmuz da test yaptırmam lazım.Bu ikinci denemem.İnşallah bu sefer olur.Rabbim isteyen herkese versin inşallah.birbirimize DUA edelim inş.❤❤

Sesini veya goruntusunu insallah kaydetmissindir.cokk cokk sevindimm valla ne yazcami bilemedim erkekler biraz tembel kucuk olan kese ona aittir kesin bidahaki gittiginde duyarsin sesini minnagin.allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin ikisinide dikkat et kendine bol bol dinlen.rabbim butun hamilelere saglikli cocuk nasip etsin olmayanlarada nasip etsinn
Canim ilk bi iki dakika doktor ultrasona bende ona baktim yok diye cok korktum zor goruyorum sakin kipirdama diyerekten devam etti yani goruntu ultrason var ama ses kaydedemedim bidahaki sefere insAllah.hakkimizda hayirlisi olsun bu gun mubarek gun dualarimda olacaksin canim. Allah hepimize saglikla minik yavrucaklar versin insAllah

Benim yumurtalar toplandigindan beri zaten karnimda, kadiklarimda agri hassasiyet devam ediyor..hic gecmedi.. sanirim verilen ilaclardan dolayi..
Stresten uzak durmam gerekiyordu, tam tersi beni sinir edecek cok sey oldu.. dinlenmem gerekiyordu..hic yapamadim..surekli ayaktayim oglumla parklardayiz... ve ustune utanarak söylüyorum sigarayi birakmam gerekirken daha da cogalttim... tutmazsa sonuna kadar hakettim sanirim..
Ama ona cok ihtiyacim var.. hamile kalsam canımı sıkan herseyi bosvericem..
Erken idrar testi de yapsak diyelim ki negatif çıktı..yine test gününü bekliycez ve kan vericez..erkenden canımı sıkmak istemiyorum..
Araba almak istiyorum, onu bile alamiyorum.. sonuc negatif olursa yeni deneme icin para gerekecek çünkü.. baska yere baglayamiyorum..
Insallah hayırlısı neyse onu verir Allah.. maddi ve manevi yipraniyoruz.. parayi da gectim..yumurtalarimi canli canli topladilar, cektigim acı boşa gidecek
canlı canlı mi :KK57: anammmm o niyeeeee ???

Hayırlısı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin benimde keseler büyük küçük görümcem in ikizleri var ona sordum onund

Hayırlısı olsun Rabbim ikisini kucağına versin çok güzel inşallah ikizlerin olur canım benimde keseler biri büyük biri küçük görümcem in ikizleri var sordum onunda öyleyim biri kiz biri erkek doğdu darısı başımıza
Hayırlı kandiller
Hayirlisi neyse o olsun canim aslinda ben biraz korkuyorum da ikiz olursa tasiyabilirmiyim diye cunku afedersin cisinii bile zor tutan bir insanim o bolgeler yillardir doktorlarda baya hasar gordugundenmi yoksa rahimmi alcak bilmiyorum .ama gonlum ikiside tutunsun istiyor.... Seninde sonradan gelisen bir kesen var buda mucize rabbim ol derse buna ne engel olabilrki... Mubarek gun Yaradan saglikla kucaklarimiza almayi hayirli saglikli hamilelikler gecirmeyi umut edip bekleyenlerinde gonlundrkileri versin insAllah:dua::KK200::KK200:

Back
X