Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kasık batması gıbı hıssettım benımkı pozıtıf çıktı Can'ım ınş senınkıde oyle olurTüm anne adaylarına ve annelere slmlar...arkadaslar ben de 30.06.2016 da 5.gün dondurulmus 2 embiryo transfer oldum....arkadaşlar ara ara kasık batması dışında birşey hissetmiyorum.çok korkuyorum...siz neler hissettiniz....Rabbim şu mübarek ay hürmetine meleklerimize kavusuruz inşallah. ..
Bende kasık batması gıbı hıssettım benımkı pozıtıf çıktı Can'ım ınş senınkıde oyle olur[/QUOT amin....inşallah canım
Ya yarin test icin gidecektim 9.gunde.. ama iftara misafirim var evden cikmam zor olacak. Acaba bu gece mi yaptirsam ki?Gecmiyorrrrr gunleeeerrrrr![]()
Benim 5. Gun embriyosu ve transferin 5.günü.. Bende sali günü yani 7. Gunumde yaptiricam bi bakalim.. Dayanamiyorum arkadas.. Yaptir sende kurtul rahatla vallaYa yarin test icin gidecektim 9.gunde.. ama iftara misafirim var evden cikmam zor olacak. Acaba bu gece mi yaptirsam ki?
Ak mi kara mi belli olsun da en azından bayrama oyle gireyim diyorum..
Senin kacinci gunun canim?
Ya yarin test icin gidecektim 9.gunde.. ama iftara misafirim var evden cikmam zor olacak. Acaba bu gece mi yaptirsam ki?
Doktor kaçıncı gun yaptır dedı testıBenim 5. Gun embriyosu ve transferin 5.günü.. Bende sali günü yani 7. Gunumde yaptiricam bi bakalim.. Dayanamiyorum arkadas.. Yaptir sende kurtul rahatla valla
Ben de istiyorum ama dedim ya bende umut sıfır.. 5.gun embriyosu benimde fakat kaliteli degildi.. doktor ve esim kalitesi iyi degil 2 tane koyalim diye cok israr ettiler ama istemedim malesef..bugun 8.günüm.. belli olur sanirimBurda tanidigim bi sen varsin bide betul.. Ikinci evlat icin mucadele eden.. Betus hamis.. Insallah sende bende hamisizdir.. Cok dua ediyorum.. Cok istiyorum yaaa
Ya bence acele etme bu seferde cıkan degerlerı kafaya takarsınBenim 5. Gun embriyosu ve transferin 5.günü.. Bende sali günü yani 7. Gunumde yaptiricam bi bakalim.. Dayanamiyorum arkadas.. Yaptir sende kurtul rahatla valla
Bugün sabahtan beri hastanede yim 6 kilo serum verdi Dr bu sabah çok fenaydım gözlerim yaşardı böğürmek ten bebekler iyi çok şükürZarar vermez aksine zayıf dusmeni engeller.. sıvı takviyesi yapacaklar, sen cok kötü olursan arada ugra hastaneye..
Hamılelık takvımı yapsana Can'ım kac haftalıkBugün sabahtan beri hastanede yim 6 kilo serum verdi Dr bu sabah çok fenaydım gözlerim yaşardı böğürmek ten bebekler iyi çok şükür
Sağol canım
Sanırım 6+4 haftalık oldukHamılelık takvımı yapsana Can'ım kac haftalık
Ben de de çok oldu akıntı.Benim 7.gün.normal yani.jel den kaynaklanıyor Sanırım.Arkadaşlar benim transferimin 6.günü ,bende su gibi akıntı oluyor sizde de oluyor mu..
Fitil kullaniyor musun .ondan da olabilir diyorlar.Bir de gecmis topiklerde baktım az once genelde hamile olanlarda oluyormus.insallah bizim de öyledir.Ben de de çok oldu akıntı.Benim 7.gün.normal yani.jel den kaynaklanıyor Sanırım.
Bence yaptır, kurtul. Yarın misafir de var. En azından ona göre hareket edersin. Benim 7.gün yarın. Yaptıracagim. Bayram ya bayram olacak ya da teselli olacak.Ya yarin test icin gidecektim 9.gunde.. ama iftara misafirim var evden cikmam zor olacak. Acaba bu gece mi yaptirsam ki?
Canım benim de 2 yaşında oğlum var. 4.denemem. Kardeş istiyoruz. Allah isteyen herkese nasip etsin.Burda tanidigim bi sen varsin bide betul.. Ikinci evlat icin mucadele eden.. Betus hamis.. Insallah sende bende hamisizdir.. Cok dua ediyorum.. Cok istiyorum yaaa
Çok geçmiş olsun. Allah bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bugün sabahtan beri hastanede yim 6 kilo serum verdi Dr bu sabah çok fenaydım gözlerim yaşardı böğürmek ten bebekler iyi çok şükür
Sağol canım
Jelden olabilir. Islaklık olabiliyor.Arkadaşlar benim transferimin 6.günü ,bende su gibi akıntı oluyor sizde de oluyor mu..
Teşekkür ederim..İnşallah bayrama mutlu haberle girersiniz :)Bence yaptır, kurtul. Yarın misafir de var. En azından ona göre hareket edersin. Benim 7.gün yarın. Yaptıracagim. Bayram ya bayram olacak ya da teselli olacak.
Canım benim de 2 yaşında oğlum var. 4.denemem. Kardeş istiyoruz. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Çok geçmiş olsun. Allah bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Jelden olabilir. Islaklık olabiliyor.