2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Arkadaslar iyi akşamlar hepinize tecrubelerizden yararlanmak istiyorum 5.gün emriyosu dondurulmuş 9 gün kanda baktirdim 62 degerim 11 gunde 109 13.gunde 212.8 sizce degerim iyimi
Maasallah degerleriniz cok güzel simdiden hayırlı olsun darısı biz bekleyenlerin başına :)

Bence yaptır, kurtul. Yarın misafir de var. En azından ona göre hareket edersin. Benim 7.gün yarın. Yaptıracagim. Bayram ya bayram olacak ya da teselli olacak.

Canım benim de 2 yaşında oğlum var. 4.denemem. Kardeş istiyoruz. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Çok geçmiş olsun. Allah bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Jelden olabilir. Islaklık olabiliyor.

Aynen ya tam bayram olsun.. yada teselli :)
Sabahtan beri ayaktaydim.. suan oyle bir sanci girdi ki rahimde.. bu jel bana hic yaramadi, negatif cikarsa hemen birakayim..
3.denemen olumsuz oldugu icin cift transfer yaptirmissindir degil mi? Ben de oyle düşünüyorum artik

Arkadaslar iyi akşamlar hepinize tecrubelerizden yararlanmak istiyorum 5.gün emriyosu dondurulmuş 9 gün kanda baktirdim 62 degerim 11 gunde 109 13.gunde 212.8 sizce degerim iyimi
Hayırlı olsun. % 60 artması yeterli derler. Tek gebelik. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Aynen ya tam bayram olsun.. yada teselli :)
Sabahtan beri ayaktaydim.. suan oyle bir sanci girdi ki rahimde.. bu jel bana hic yaramadi, negatif cikarsa hemen birakayim..
3.denemen olumsuz oldugu icin cift transfer yaptirmissindir degil mi? Ben de oyle düşünüyorum artik
Canım 1.denemem çift kondu. Hiçbiri tutmadı. 2.denemem çift kondu, 11.hafta sonunda birinin kalbi durdu, 1 oğlum doğdu. 3.deneme tek kondu, tutmadı. 4.deneme doktor ve eşim tek dedi, ben çift koydurdum. Garanti yok. En çok ben üzülüyorum.
Hakkımda hayırlısı. 1 dondurulmuş, 1 tüp tese kaldı. Eşim bi daha ameliyat olmaz. Ben 39, eşim 42 yaşında.

Merhaba arkadaşlar daha önce aşılama gruplarındaydım 2 kez aşılama oldum fakat sonuç olumsuz oldu. 24 haziranda yumurta toplama yapıldı, PKO luyum 17 yumurta topladılar 12 si işe yarar çıktı toplamda 4 tane döllendi, 1 tanesi birinci kalite diğerleri ikinci kalite. Yasalar gereği 1 transfer yapıldı 3. günde (27 haziran) geriye kalan yumurtalarımı dondurduk. Doktor 11 temmuza randevu verdi tahlil için inşallah oçgğzel haberler alırız. Allah herkesin gönlüne göre versin...

anammm birkaç saat girmedim neler kacirmisim yahuuu :)
A acelya30 gittin mi kan tahliline arkadaşım?insanlarin 2.gun embriyolari tutuyor acelya,biraz umitli olsan ne cikar sanki?gidersen hastaneye,sonuc alirsan yaz mutlaka olur mu?
mehlikaerva mehlikaerva hadi bakalim saliya az kaldi.hic bisi hissediyo musun degisiklik falan yani?
bir de bizim gibi 2.evlat icin ugrasanlarin da,ilk evlatlari icin ugrasanlarin da allahim yardimcisi olsun.bir de bu igne acilari nasil gececek ya,oturamiyorum,yatamiyorum,uyuyamiyorum,napcam ben:KK43::KK61::KK61::KK34::KK34:

Transfer sonrası hangi ilaçları kullandınız arkadaşlar yarın transferim var neler önerirsiniz

Fitil kullaniyor musun .ondan da olabilir diyorlar.Bir de gecmis topiklerde baktım az once genelde hamile olanlarda oluyormus.insallah bizim de öyledir.
İnşallah canım ya.Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.Bu mübarek günlerin hürmetine çook DUA edelim birbirimize.Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah:KK46::KK46:

7.gün bile baktirdim.52.6 mi 56.2 mi öyle biseydi benim.bakalım cumartesi yaptırırım insallh :KK46:çıkar.- :KK45:herkesin de olur insallh hayirlisiyla
Ayy masallah ne guzel :) Insallah katlanarak artar degerin.Yarin benim 7.gün ben baktiriyim diyorum eşim yapmayalim bekleyelim diyor.

İnşallah canım ya.Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.Bu mübarek günlerin hürmetine çook DUA edelim birbirimize.Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah:KK46::KK46:
Amin canım Allah razi olsun insallah en kisa zamanda biz de pozitif sonuçlar görürüz.Her duamda ismini bildiğim bilmediğim herkes icin dua ediyorum.Allah kabul etsin dualarimizi..

Ayy masallah ne guzel :) Insallah katlanarak artar degerin.Yarin benim 7.gün ben baktiriyim diyorum eşim yapmayalim bekleyelim diyor.
amin canim.herkesin ki oyle olsun insallh Eşin doğru diyo yaptırma moral bozuyolar.ben anlamiyodum değerden filan burda ogrendim ama o gun esimin morali bozuldu.gebelik gözükmüyor dedilr.7.günde birsy belli olmazki daha değeri öğrenip ne yapacan ki.15 .Gun yaptir direkt.agrim var diye gitmiştim ben test yaptılar öyle gördüm.agrida normalmis zaten

anammm birkaç saat girmedim neler kacirmisim yahuuu :)
A acelya30 gittin mi kan tahliline arkadaşım?insanlarin 2.gun embriyolari tutuyor acelya,biraz umitli olsan ne cikar sanki?gidersen hastaneye,sonuc alirsan yaz mutlaka olur mu?
mehlikaerva mehlikaerva hadi bakalim saliya az kaldi.hic bisi hissediyo musun degisiklik falan yani?
bir de bizim gibi 2.evlat icin ugrasanlarin da,ilk evlatlari icin ugrasanlarin da allahim yardimcisi olsun.bir de bu igne acilari nasil gececek ya,oturamiyorum,yatamiyorum,uyuyamiyorum,napcam ben:KK43::KK61::KK61::KK34::KK34:
Canim bugun cok ayakta kaldim.. acayip sancilandim.. sanki düşük yapiyor musum gibi.. ne diye dikkat etmediysem kendime..
Test yaptirdim simdi aldim sonucu.. 25 cikti..
Sanirim düşüyor bebis yada olmadi..ay ne bileyim kaldim sap gibi boyle deger mi olur

Canim bugun cok ayakta kaldim.. acayip sancilandim.. sanki düşük yapiyor musum gibi.. ne diye dikkat etmediysem kendime..
Test yaptirdim simdi aldim sonucu.. 25 cikti..
Sanirim düşüyor bebis yada olmadi..ay ne bileyim kaldim sap gibi boyle deger mi olur
Ayyyyyyyy üzüldüm bak .inşallah yanlıştır o testte tutunursana of

Back
X