• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Hoşgeldin canım aramıza
uzun mesakkatli yolculugumuza
stres en kötü şey ama insanın elinde olmuyor ne yazık ki..
2. Deneme mi canım kullandığınız ilaçlar varmı? Tüp bebek yaptirmanizin sebebi ne peki...?
Tekrar merhaba :) evet canım 2. Olacak ama heyecan yine aynı...smyrna tüp bebek te yaptırdım ızmırde yasıyorum, benım 2 tüpüm tıkalıymıs ama hsg sırasında bırı acıldı cok şükür :) oyuden aşılama yapılmadı şans dusuk dıye dırek tüp yaptırmıştım,sımdı yıne fıtıller ıgneler anestezıler cok zor cok ,..sen hangı aşamadasın canım

Selam kızlar ben 28 yaşındayım Sperm hareketsizliği nedeniyle tüp bebek yapıcaz ilk denemem olucak.eylülde bir aşılama denedim zaten ihtimalimiz azdı ama yinede denedik negatif sonuç aldık bu ay henüz regl olmadım.Bu ay dinlendikten sonra Kadıköy Acıbadem Hastanesinde kasım ayında tüp bebek yaptırıcam.Herkese sevgiler...
Canım hayırlısı olsun sımdıden...ınsallah hersey yolunda gıtsın bıran önce kavuşursun bebegıne...cok gectı mı reglın belkı hamılesındır :) bende beklıyorum bu ay tüpe başlayacağım...

Merhabalar, ben de Kasim ayinda Ankara'da tup bebek tedavisine baslayacagim. Simdiden herkese hayirli olsun diyorum :) Umarim surec ve sonucu guzel olur. Sevgiler... :KK37:

Canım hayırlısı olsun sımdıden...ınsallah hersey yolunda gıtsın bıran önce kavuşursun bebegıne...cok gectı mı reglın belkı hamılesındır :) bende beklıyorum bu ay tüpe başlayacağım...
Sağol canım hepimiz kavusuruz inşallah.Ben bugün oldun regl canım kadim ayında tüp bebek inşallah bu ay dinlenicem.Sanada bol şans Allah yardimci olsun insallah gelsin bebisin

Bende varım :) Ağustos'ta ilk tüp bebek denememde negatif sonuç aldım ve bu ayın 23 ünde iğnelere başlıcam kısmetse Kasım'ın sonlarında transferim olacak. İlkinde negatif olduğu için şimdi daha çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan Allah yardımcımız olsun

Bende varım kızlar kasımın ilk günleri kismetse başlıyorum konu sahibi arkadaş istersen liste yap topgimiz senlensin

merhaba arkadaslar topigin ilk sayfalarina yazmistim. Benm de ikinci denemem olacak dondurulmus embryo transferi. Tahminim bu ayin sonu veya kasim basi. Cok cok yipratici bi surec benm pek umudum yok ama kendimide katarak hepimizin yuzu guler ins diyorum. Bi bakmisiz bu guruptaki herkes hamile olmus !

İyi akşamlar arkadaşlar. Ben çok şükür ki bebeğim kucagimda yazıyorum. Allahım sizlere de nasip etsin. 2 yılı geçti bu konuya hiç girmiyordum. (İnsan kötü anılardan ilaç isimlerinden vs kaçıyor galiba ) birden bi bakayım belki birilerine faydam olur diye girdim. Kısaca anlatayım yasadiklerimi da . Acil tüp bebek dediler bana aşılama bile olamaz erken menapoz vs. Fsh 0.6 amh e2 falan hepsi kötü. Yumurta yok bir iki ancak. Ankara da genart mehmet erdem hakan satiroglu en iyi doktorlara gidiyorum yok olmuyor. Sebebi de bulunamıyor. Süre de yok menapoz a girdin gireceksin diyorlar. 3 tüp bebegi çok sık aralıklarla yaptılar olmadı. Sonra eczaneden ilaçlarını almış dönerken Allah gönderdi beni herhalde aktara girdim başka birsey için tabi ki laf hamile kalamiyoruma geldi. (ki daha önce ot çöp vitamin soğan kabuğu her şeyi denemistim ) sonra bana keciboynuzlu ballı bir karışım yaptı kocaman bir şişede. Bunu aç karnına günde 3 kez ye dedi 1 aya kalmaz hamile kalirsin dedi Sonra çok şükür ki 15. Gün hamile kaldım. Darısı sizlere olsun.ama sanırım buradan eczane aktar ismi vermek vs yasak. Ozelden ulaşmak isteyenler olursa yardımcı olmak isterim Neden bu kadar uzun anlattım? Çünkü daha sonra ozelden sorrsaniz fırsat bulamam yazmaya. Genel olarak herkese cevabı önden vermek istedim. Allah hepinize gonlunuze göre versin iyi akşamlar arkadaşlar

Kasıma kadar denemek isteyenlere yardımın dokunursa ne mutlu. Aktarin adını bilmiyorum ama arkadaşlar isteyene ozelden yer tarif edebilirim. Ankara da bu arada. Allah hepinize şifa versin. Geç cevap yazarsam kusuruma bakmayın lütfen

Merhaba;

kasımda deneyeceklerden biride benim:)
doktorum halit fırat erden
kendisine giden var mı?
4 denemem bununla beraber benimde..
son denememizde kese oluştu ama 8. haftada kalp atışını alamadık..
ama bununda bir sebebi var cd56 bağışıklık olayı..
tüp bebekde şans tabiki var..
ama her rahatsızlığın ve sorunun bir nedenide var..
sakın umutsuzluğa kapılmayın..
en azından ben öle yapıyorum:)
allah kucağımızı boş bırakmasın!

bende ALLAH nasip ederse kasım ayı tedaviye başlayacağım, omega 3 + q10 solgar ın birleşik vitaminini kullanacağım :)
eşimede evicap e vitamini , solgarın kalsiyum magnezym çinki vitamini aldım :))

Bilmiyorum, aslında çok istiyorum ama doktora gitmek herşeye baştan başlamak ve yine hayal kırıklığına uğrama hissi.... Gitmek istemiyorum :KK43: oysa ağustos da kimyasal gebelikten sonra bugünü nasıl bekledim yeniden başlarım diye

Bilmiyorum, aslında çok istiyorum ama doktora gitmek herşeye baştan başlamak ve yine hayal kırıklığına uğrama hissi.... Gitmek istemiyorum :KK43: oysa ağustos da kimyasal gebelikten sonra bugünü nasıl bekledim yeniden başlarım diye
hakkında hayırlısı olsun canım. kendini iy hissetmiosan başlamak iyi olmaz zaten. psikoloji çok önemli diolar bu işte.

Merhaba arkadaşlar bende kasım ayında tüp bebeğe başlıycam raporsuz olacak çünkü aşılama yaptırmak istemedim çok düşük bir ihtimal olduğundan... gerçi neden bilmiyorum bundanda hiç ümidim yok inş olur diyelim iki buçuk yıldır uğraşıyoruz sebepsiz olduğundan sürekli bekle psikolojik dediler ama artık beklemek istemiyorum buarada haşimato oldum şimdilik hormonlar normal inş sorun olmaz... inş hepimiz pozitif sonuçlar alırız

Bende bugun regl oldum ve sürece başlıyoruz bu hafta...bu kez adetım 3 hafta 3 gün gecmıstı tamam dedım kesın oldum ama hüsran :( ama ağlamak ve üzülmek yok yola devam İğneler rüyama girecek yine :( 2. Denemem olacak ama Sanki Bu kez daha heyecanlıyım, bırıncıde ne olduğunu bılmedıgımız icin gözüm kapalıydı sımdı aşama aşama kıtap yazacağız artık Allah hepımızın yardımcısı olsun merak eden veya destek isteyen herkes ıcın buradayım... bırbırımızın heyecanına ortak olalım, cunku bızı Bızden başkası asla anlayamaz.

Back
X