2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Evet osurec bizi de bekliyo ben ilk defa yaptıracağım nasıl olacak beni nebekliyo Bilmiyorum hayırlısı diycez artık deneyimlerinizi anlatabilirmusiniz

ALLAH hepimizin yardımcısı olsun kızlar
bnde kasım ayı sonu başlıyorum adetle beraber :) hepimiz pozitif düşünelim biz bu ay sonu hamiş olacaz ALLAH izin verirse taktir ederse inşallah..

Nerde yaptiracaksin tüp bebeği, ya ınan kafam yerle bir piskopata bağladım kikiniklerin yarıdan fazlası para para para diyo neresi olsa acaba fikir alıyorum bir yandan

bahçeci fulya düşünyordum 6500 istediler dondurma parası 1400 artı senelik bakım 500 istediler
medicana çamlıcay ömer faruk vanlıoğluna gittim doktor iyi labotuvar haknda bilgm yok ama olumlu yazılarda gördüm
5000 tl ye geliyo dondurmasıda 600 tl 5 senelk fiyatmş

Ben üniversite hastanesinde yaptıracağım ilk deneme olacak birçok merkezle görüşme yaptık ön görüşme deyip çıkışta muhasebeye götüren mi dersin başka hastanede yapılan testleri istemeyen mi dersin sürekli bize tekrar gelin diye yüz kere arayan mı dersin... artık yorulduk oraya 2800 lira ödeyeceğiz diğer yerler testler hariç 6000 liradan başladı parayı geçtim feda olsun ama olumlu sonuç alanda olmadı çevremde şimdilik burada karar kıldım olmazsa İstanbul Ankara düşünüyorum sizleri takip edicem inş pozitif olur

selam herkese 2 basarısız tup bekden sonra 3 yaptıracagım nasıpse ama histeroskopi yapmak istiyorlar ben daha once olmustum o ameliyatı tekrar olmalımıyım bi bilgisi olan var mı arkadaslar

Açıkçası bende başkent üniversitesi tüp bebek merkezi uygun fiyat dyolar yani özel merkezler 15 bin tüp bebek+pgt daha 1000 tl ilaçlar 16bin üniversite hastanesi yarı fiyatı

KIZLAR MEDİCANA ÇAMLICA ÖMER FARUK VANLIOĞLUNDA TEDAVİ GÖRMÜŞ OLAN VAR MI ? LÜTFEN ACİL TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIN ÇOK ÖNEMLİ :110:

Selam kızlar bende aralık veya ocak adetiyle başlayacağım. Bu ay adet geç geldi o nedenle dönem arasına hangisi denk gelirse. Ağustosda düşünüyorduk ancak izinlerin iptal olmasıyla tedaviyi erteledik. Her işte bi hayır vardır ne diyelim

Ben beklemek zorundayım 4 aylık gebelik sonlandi geçen ay 3 - 4. Beklemek lazım mis rahim toparlanacakmis şubat olabilur belki bakalım hayırlısı daha araştırıyorum hangi merkezde yaptıracağım o bil e belli degil önerisi olan varmi

Ben beklemek zorundayım 4 aylık gebelik sonlandi geçen ay 3 - 4. Beklemek lazım mis rahim toparlanacakmis şubat olabilur belki bakalım hayırlısı daha araştırıyorum hangi merkezde yaptıracağım o bil e belli degil önerisi olan varmi

bahçeci fulya ve memorial öneriyorlar ama bahçeci tek bi doktorla muhatap oluyosun memorialde kim varsa onunla...
çamlıca medicana fiyatı uygun doktor iyi olumlu sonç alanda var ama aklım çok karışık maddi olarak bana da uyuyor bahçeci çok pahalı...

Merhabalar, Ben de kasım ortalarında adet ile birlikte bir aksilik olmaz ise (polikistik over olduğu için adet gününü kestirmek zor) tedaviye başlayacağım, ilk tüp bebek denemem. Ben de polikistik over sendromu var daha önce klomen ile yumurtlarım büyüdü ve kendiliğinden catladı yani bir problem görünmüyor.Ancak esimde spermde sorun var o nedenle tüp bebek yaptıracağız. İlk deneme olması nedeni ile gerginlik çok tabi. Ne bulursam okuyorum bu iyi mi kötü mü bilmiyorum.
İnşaallah hepimiz için her şey çok güzel olur.

bahçeci fulya ve memorial öneriyorlar ama bahçeci tek bi doktorla muhatap oluyosun memorialde kim varsa onunla...
çamlıca medicana fiyatı uygun doktor iyi olumlu sonç alanda var ama aklım çok karışık maddi olarak bana da uyuyor bahçeci çok pahalı...

bahçeciden çıkan her doktora başarılı diyorlar..
ama ben bahçecide çalışmış şu anda kendi muayenesi olan halit fırat erdene gidiyorum..
kendimde o başarıyı ne yazıkkı sağlayamadı..
ama başarılı bir doktor olduğunu düşünüyorum oda ayrı..
tavsiye ederim neden giden arkadaşalrımın hepsi ilk seferinde tuttu..
sanırım benim bir şanssızlığım var keder ..
birde yüksek karamana iyi diyorlar araştırmanızı tavsiye ederim kızlarr

Merhaba kizlar bizde nasip olursa aralik gibi baslariz diye dusunuyorum esim suan ilac kullaniyor Kasım 15 gibi bitecek ilaçlar bazi testler yaptircak ve nasip olursa baslicaz

Back
X