2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Balcalı üniversite hastanesinde ama süreç hakkında bir bilgim yok canım aşılama denemedim daha önce nasıl olacak bilmiyorum

Bekliyorum günler geçsin diye ama uzadıkça uzuyor kendimi temizliğe verdim

Cok zor bi surec zaman gectikce ya tutmazsa dye korku cogaliyo daha 10 aylik evliyim ama 10 sene gibi hissediyorum

bende dun dr a gıtıtım 3cm cıkolata kıstım ve sag tupum hafıf kapalı az gfeciş var tüp bebek denencek ama öncesin de dr omepa /b12/elevit verdi banavitamin eşimede döllenme artttırırıcı verdi değerleri normaldi ama yınede verdi 1,5 ay beklices normal yoldan olur dıe olmaassa kasım sonu gıbı başlıcaz tedaviye baakalım hayırlısıyla

ücretler ortalaama heryerde aynı ben proflarada gittim kac tane hepsi gel hemen başlayalım dedi snaki grıp tedavisi yapıomuş gibi ama erbil bey ben senin vücudunu hazırlamadan test vs yapmadan başlayamam ki normal yolla bile olabilir 1 ayda dedi onu bekliorum yaklaşım cok önemli erbil bey gayet iyi 325 muaynesi birkez veriosun test vs para vermiosun tedavi başlarsan ortalama 7 8 bın bulur ki kaç yerden fiyat aldım ortalama 6 7 bın ilaçlar dahil

bende mustafa bey için fiyat aldım az önce 450tl dediler ondan sizede bir soriyim dedim..
demekki her dr fiyatı farklı..
benim dondurulmuş 2 embriyom var hazırda transfer aşamasından başlanacak..
onun fiyatınıda sölemediler..
3.000tl bulur diye düşünüyorum..
ama kararsız kaldım işte oraya mı gitsem kendi doktorumumu beklesem..
hiç bir şeyimi bilmiyolar birde sil baştan olacak..
iyice daraldım:(

doktordan çok memnunum aslında ama 3 aydır yurtdışında bir gelemedi gitti şimdi de aralık-ocak diyorlar..
beklemesem mi diye düşünme aşamasındayım..

Back
X