Oyle ama memorial cogul gebelik taraftari degilmis bende ustelemiyorum kaderimde neyse o diyorumbu senin kaç kere tüp bebek yapmanla alakalı ama..
2 düşük yaptıysan 2 koymaları lazım..
senin isteğine bağlı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle ama memorial cogul gebelik taraftari degilmis bende ustelemiyorum kaderimde neyse o diyorumbu senin kaç kere tüp bebek yapmanla alakalı ama..
2 düşük yaptıysan 2 koymaları lazım..
senin isteğine bağlı..
Bsey sorablrmym histeroskopi ne kdr fiyat verdiler mi çizik le beraber yanidondurulmuş embriyoların mı var?
benim bu ay adetle histeerskopi olucak çizik atılcak sonraki ayda transfer olucak..
benim başka hastanede 2 tane dondurulmuş embriyom var onları kullanıcam
Bsey sorablrmym histeroskopi ne kdr fiyat verdiler mi çizik le beraber yani
Evet cnm baya uygun mus ya bende yaptrcm da devlete gdecem salı günü gün verrlerse gderm özelde yaptrrm dyrmtam histereskopi olmayacak değişik bir şey dedi ismine..
biraz daha hafif 2dk bişi dedi semra hnm..
evde kağıt yanlış hatırlamıyorsam 890tl dediler..
memorial fiyatları diğer hastanelere göre bayağı uygun ama ..
Evet cnm baya uygun mus ya bende yaptrcm da devlete gdecem salı günü gün verrlerse gderm özelde yaptrrm dyrm
Teskr ederm cnm çok. saol bişey dağa sorcm bu.memorial nerdeki Ataşehir mi.Şişli mimemorial böle ama..
acıbadem 3.750tl dedi bana:)
devlette çok sıra verirlerse değerlendirebilirsin..
Teskr ederm cnm çok. saol bişey dağa sorcm bu.memorial nerdeki Ataşehir mi.Şişli mi
Bende acibadem e gtmek istedm cok ama fiyatlar baya uçuk arastrym da Bülent traş gtmek istedm 4 kere tüp denedgm icn 5 nciye pek.maddi gücüm kalmadı açıkçası
Gercektnmi ne blm hep Aklmda vardı orası Neslihan hnm aradı mail atmstm ardı 3 aylık tedavi uygulycz fln dedi dha hc bsey gormdn bn şok oldm bi taraftn da sevinyrdm işin ehli demek diye esm uzak.dye ikna olmadı ben anadolu yaksnda otrymben kendisine gittim görüşmeye inan bişey kaybetmedin tamamen para tuzağı orası..
ağzını açtığı istediği herşey min 1,000tl başlıyor şaşırmışlar..
tam sektör olmuş orası
Gercektnmi ne blm hep Aklmda vardı orası Neslihan hnm aradı mail atmstm ardı 3 aylık tedavi uygulycz fln dedi dha hc bsey gormdn bn şok oldm bi taraftn da sevinyrdm işin ehli demek diye esm uzak.dye ikna olmadı ben anadolu yaksnda otrym
Siz kaç kere ve nerde denednzo Neslihan zaten sadece telde var inanılmaz kibar bir daha asla ulaşamıyorsun zten..
müşteri çekiyorlar başka bişey değil..
süreçleri çok sıkıntılı çok kalabalık çok pahalı..
Bülent bey çok gereksiz şeyler istiyor..
bende Anadolu yakasında oturuyorum..
aslında burda nerde oturduğun değilde doktorun kalitelisini arıyorsun..
en azından ben öle düşünüyorum...
her denediğim doktor Avrupa yakasında ne yazıkki:)
Siz kaç kere ve nerde denednz
3 denemem oldu;
1. deneme acıbadem international İsmail cebni
2 ve 3. deneme halit fırat erden..
kendi doktorumdan memnundum aslında ama türkiyede değil beklemek istemediğim için
4. denemeyi semra kahraman olarak karar verdik.
Anldm cnm bnde 5 ci karar vermym
Canm ben 4 ünde eurofertil de yaptm ordaki doktrm söyledi 1 kimyasal gebelik 3 de negatif denemem oldu Dr saolsn anca histeroskopi önerdi Oysaki 2 yada 3 den snra mutlaka yaplması lazmms oda geç söyleyince eşim kzdi haliyle bida da orya gtmycez diye karar aldkkarar veremiyorum derken..
doktorun belli değil mi?
peki sana histereskopiyi kim söledi olman gerekiyor diye?
Merhaba bende geçen sene yaptırdım tutmadı bu ay tekrar başlayacağım insallahKimse yok mu Kasım da düşünen
Canm ben 4 ünde eurofertil de yaptm ordaki doktrm söyledi 1 kimyasal gebelik 3 de negatif denemem oldu Dr saolsn anca histeroskopi önerdi Oysaki 2 yada 3 den snra mutlaka yaplması lazmms oda geç söyleyince eşim kzdi haliyle bida da orya gtmycez diye karar aldk
Rahim filmine baktı temz dedi cnm ona baktı ama şimdi devlet rapor var 6 ay ıcnde kullanmam lazm onun süresi dolmadan kullanmak ıstym zeynep kamil de de deneyeblrm o yüzden salı randevu aldm jinekolojiye baklm ne dycek hıstereskopı icn sonra tüp bebek icn alcmaltunizate de yeri dimi?
histereskopiyi rahim filmine bakmadan önermesi çok ilginç ve yanlış..
sana tavsiyem iyi bir doktora git önce muayene ol süreçleri konuş ne öneriyor sana ondan sonra yaptır histereskopiyi..
rahim filmi olmadan doktor rahimde bişi görmeden histereskopi önermez..
çizik felan diyorsan bu senin isteğin dir..
Evet Altunizade de yok cnm çizik Dr söyledi bişey çıkmazsa atarz dedialtunizate de yeri dimi?
histereskopiyi rahim filmine bakmadan önermesi çok ilginç ve yanlış..
sana tavsiyem iyi bir doktora git önce muayene ol süreçleri konuş ne öneriyor sana ondan sonra yaptır histereskopiyi..
rahim filmi olmadan doktor rahimde bişi görmeden histereskopi önermez..
çizik felan diyorsan bu senin isteğin dir..