2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Rahim filmine baktı temz dedi cnm ona baktı ama şimdi devlet rapor var 6 ay ıcnde kullanmam lazm onun süresi dolmadan kullanmak ıstym zeynep kamil de de deneyeblrm o yüzden salı randevu aldm jinekolojiye baklm ne dycek hıstereskopı icn sonra tüp bebek icn alcm

hımm ok ozaman...
peki rahim filmi temiz ise tutmamasının sebebi ne diyor doktor?
sanırım sen kendin istiyorsun histereskopiyi tutunması için çizik için anladığım

hımm ok ozaman...
peki rahim filmi temiz ise tutmamasının sebebi ne diyor doktor?
sanırım sen kendin istiyorsun histereskopiyi tutunması için çizik için anladığım
Yok cnm dediki rahm filmde gormedgmz şeyler olablr dedi perde miyop yapisiklik vs dedi ondn kamera ile bkcm bişey yoksa çizik atcm dedi

Yok cnm dediki rahm filmde gormedgmz şeyler olablr dedi perde miyop yapisiklik vs dedi ondn kamera ile bkcm bişey yoksa çizik atcm dedi

bunu 4. denemeden sonra mı anlamış..
ben bu doktorları anlamıyorum gerçekden haz mı alıyolar acaba insanların duygularıyla maddi manevi bir süreç..
deli oluyorum varya..
benimde ilk denememde toyuz tabi daha bişi bilmiyoruz inanırmısın doktor kan tahlili bile yapmadan direk transfer yaptı kuru kuru.. tabiki negatif haram olsun verdiğim paralara o adama..
valla sinirlendim gene:)

bunu 4. denemeden sonra mı anlamış..
ben bu doktorları anlamıyorum gerçekden haz mı alıyolar acaba insanların duygularıyla maddi manevi bir süreç..
deli oluyorum varya..
benimde ilk denememde toyuz tabi daha bişi bilmiyoruz inanırmısın doktor kan tahlili bile yapmadan direk transfer yaptı kuru kuru.. tabiki negatif haram olsun verdiğim paralara o adama..
valla sinirlendim gene:)
Evt cnm resmn 18 bin parm gtti bn parada deglm ama başta yaplması gereken şeyleri sonda yapıyorlar delirmemek elde değil gercektn

Evt cnm resmn 18 bin parm gtti bn parada deglm ama başta yaplması gereken şeyleri sonda yapıyorlar delirmemek elde değil gercektn

aynen ne yazıkki öle..
bende şu an o yüzden 3 doktor gezdim:)
bülent traş acıbadem, bahçeci aylin çil, memorial semra kahraman..
kafana hangisi yatıyorsa hangisiyle huzurlu oluyorsan onla dewam et..
doktor gerçekden çok önemli

aynen ne yazıkki öle..
bende şu an o yüzden 3 doktor gezdim:)
bülent traş acıbadem, bahçeci aylin çil, memorial semra kahraman..
kafana hangisi yatıyorsa hangisiyle huzurlu oluyorsan onla dewam et..
doktor gerçekden çok önemli
İşte blmym cnm arastr arstr Bülent hoca dusnmstm haln karrszm zeynp kamil e gdm dy

Kızlar slm bende kasimda başladım tedaviye yumurta toplamam oldu carsambada inşallah hepimiz için hayırlısı olur:anneadayı:

Canım yumurta toplama islemim çarşamba oldu.Acıbadem Maslak Bülent tıraş dr'um

Back
X