- 25 Ekim 2016
- 115
- 39
- 18
- 30
Gcms olsun canm testin resmini doktora gonderdim negatif dedi morelim bozlduYok canim kalbi durdugu icin 9 haftada kurtaj oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gcms olsun canm testin resmini doktora gonderdim negatif dedi morelim bozlduYok canim kalbi durdugu icin 9 haftada kurtaj oldum
O doktorun gozu kordur canimbas bayagi hamilesin hic uzme kendini bunca yillik evliyim ben daha boyle test gormedimGayet guzel pozitifGcms olsun canm testin resmini doktora gonderdim negatif dedi morelim bozldu
O doktor baya kor canim bariz anne ben burdayim burdayim diyo baya bir net benimki bu kadar bile net degilken pozitiftiGcms olsun canm testin resmini doktora gonderdim negatif dedi morelim bozldu
Kendi basarisini baltalayan negatif doktor hic gormediydim gormus oldumyuksek ihtimalle hamilesin ama kan testiylede garantileyim demek bu kadarmi zor doktor doktorYa doktr negatif diyince uzuldum negatif olsa niye silik cizgi var dedim yanilma payi olablir dedi
Bnde ole demesini beklerdim ama negatif kan testi yap dediKendi basarisini baltalayan negatif doktor hic gormediydim gormus oldumyuksek ihtimalle hamilesin ama kan testiylede garantileyim demek bu kadarmi zor doktor doktor
Yok canim negatif degil bal gibi pozitif darisida en kisa zamanda basima insallahBnde ole demesini beklerdim ama negatif kan testi yap dedi
İnsllah canim Allahim kimsenin emeklerini bosa cikarmasinYok canim negatif degil bal gibi pozitif darisida en kisa zamanda basima insallah
Gercekten gozleeinde problem var doktorunun ne gicik oldumm anlatamamGcms olsun canm testin resmini doktora gonderdim negatif dedi morelim bozldu
Yarin kan vercem bakalim benimde icime bi suphe dustu negatf gbi hissettimGercekten gozleeinde problem var doktorunun ne gicik oldumm anlatamam
Hayir canim kesin var supe falan olmasin hatta test varsa elimde yarin sabah tekrarla biraz daha koyu cikarYarin kan vercem bakalim benimde icime bi suphe dustu negatf gbi hissettim
Tekrarlicam yarin kanda vercem kasik agrilarim var tutunma agrisimi acaba transfer gununden beri agriydu hala devam ediyoHayir canim kesin var supe falan olmasin hatta test varsa elimde yarin sabah tekrarla biraz daha koyu cikar
Orasini bilemicem canim ben daha dun transfer oldum hic agri falan yok bendedeTekrarlicam yarin kanda vercem kasik agrilarim var tutunma agrisimi acaba transfer gununden beri agriydu hala devam ediyo
Hayirli olsunnKizlar kan testi yaptirdim 79.80 cikti![]()
Saol canimHayirli olsunn
Hayirli olsun canim o doktora soyle istifa etsin gereksiz yere strese soktu senide bebisideKizlar kan testi yaptirdim 79.80 cikti![]()
Konustum doktorla ben idrar testine dikkatli bakamadim Dedi :) saolun bu arada darisi sizlere insallahhhhhHayirli olsun canim o doktora soyle istifa etsin gereksiz yere strese soktu senide bebiside